View Full Version : въпросче ;дд
как едно момче може да ми докаже че ме обича о.О ;ддд.. налии всички казват ''не ми казвай че ме обичаш..доказвай ми" .. еррмм по кво да разбера че ми доказва ;дд... бтв тъпите мнения нали знайте кво да ги прайте ;дд ии ако ше ми се отваряте че има много други такива теми и въпроса е безсмислен.. просто не пишете ;дд
:D :D колко връждебно си настроена само..
а по темата..
ми все някакъв знак ще има.. ако се съмняваш за нещо сподели тук.. Знаци колкото искаш, стига да се вгледаш внимателно.. най- често срщаните са комплиментите, малките жестове ( държенето на ръката, галенето ) и т.н ..
мерсии за мнението.. емм то кво няя да си враждебно настроен.. тоо тука няколко свестни останаха.. сичките гледат да са напраят на интересни и оригинални с безсмислените си простотии !
Ssummerjam
11-24-2010, 14:35
На тъпа тема се пишат тъпи мнения. Логика.
ето още един изключително умен потребител, който е отхвърлен от някого и си го избива тук ;ддд
Ssummerjam
11-24-2010, 15:29
ето още един изключително умен потребител, който е отхвърлен от някого и си го избива тук ;ддд
По-скоро ти си отхвърлена, щото явно не се чувстваш достатъчно ценена и обичана, за да питаш как да ти докажат любовта си. 8)
По-скоро ти си отхвърлена, щото явно не се чувстваш достатъчно ценена и обичана, за да питаш как да ти докажат любовта си. 8)
явно.. ;ддддд
Paramour
11-24-2010, 16:18
Това го казват, защото има доста хора, които не знаят значението на "обичам те!".. повтарят го на всеки познат и си мислят че почти нищо не значи.
А и в някой случаи не е важно толкова какво казваш, а какво правиш. Затова е това доказване.
А за това как ще ти покаже, че те обича или ще ти се докаже, както ти си написала.. при всеки е различно. Както казаха преди мен важно е докосването, малките жестове.. а и самия начин по който те гледа момчето.. при някои момчета си личи по погледа какви са чувствата им..
п.п. Не знам за другите, но аз като го чуя това "Да ми докаже, че ме обича" си представям едва ли не, че момчето трябва да се бие с някого :lol:
Чакай че не схванах нещо... оплакваш се че някой ти е казал ОБИЧАМ ТЕ !???
Чакай че не схванах нещо... оплакваш се че някой ти е казал ОБИЧАМ ТЕ !???
+ 1
Хаха, еми к'во няма да се оплаква. Т'ва не са думи-разменна монета и звучат тъпо от нечия уста, ако се повтарят непрекъснато или са изречени след кратък период ходене.
Да не говорим, че е трудно да повярваш на подобни думи ако няма на кво отгоре (не се ходили дълго, не се познавате, не си видял, че на другия му пука и т.н.)
Доказването за всеки си е индивидуално, за мен включва едно по-специално влюбено поведение, което поне за мен е непогрешимо и включва човекът да е готов на доста неща за теб, да е ентусиазиран при срещите ви, с готовност да желае да се видите, да е инициативен при проблеми, такива неща. Да се вижда известна отстъпчивост пред волята ти (казвам известна), съобразяване с желанията ти и т.н.
Ии това, разбира се, умерено, колкото да се потвърди обичта.
Не става дума за няк'ви прекалени изгъзици, въпреки че лично аз смятам, че след като любовта е сляпа, то за любимия си доста склонен да му изпълняваш прищевките. :)
И да, любов се доказва, аман от лаладжии..
Просто не разбирам къде е иронията в случая. И далеч не се очакват огромни неща като влизане в боя и пр. от едно момче, а далеч по-простички неща. Малките жестове, както се вика [;
Нямат объркване..