PDA

View Full Version : Счетоводство

kiselomliako
11-24-2010, 16:59
Искам да ви питам, как трябва да се учи по счетоводство? Знам, че нещата трябва да се разбират, а не да се зубрят, естествено....но уж чета урока, гледам сметките, задачите...и не се получава.

FlipY
11-24-2010, 18:01
Не знам защо не ти се получа.
Пробвай със слушане в час . Това дава резултата при 98% от хората , ама трябва да се слуша внимателно , а не да се блее през прозореца или да си лафиш с другарчетата.

kiselomliako
11-24-2010, 18:34
ОК, мерси за отговора.
Някой друг да каже как учи по този предмет?

modjodjodjo
11-24-2010, 18:59
Освен това че трябва да внимаваш в час, може и да си пререшаваш задачите вкъщи. Учебника ти ако не е описан с примери може и да не ти послужи много голяма работа. Винаги трябва сметкоплана да ти е под ръка

kuklichka_bg
11-24-2010, 20:30
ами четеш операциите там смисъл теорията и гледаш ккави задачи сте решавали и така..отделно да учиш сметките..трудно е малко :-D

momo752
11-24-2010, 21:04
Не знам защо не ти се получа.
Пробвай със слушане в час . Това дава резултата при 98% от хората , ама трябва да се слуша внимателно , а не да се блее през прозореца или да си лафиш с другарчетата.
:smt023

Stotii
11-24-2010, 21:31
Специално на мен счетоводството ми е адски лесно, и е един от малкото предмети в които наистина се старая да слушам какво приказва госпожата. Когато я слушам нещата ги разбирам и засега имам 6,6,5 при нея, при положение че нямам учебник и в нас не отварям тетрадките по този предмет... Както казаха по горе.... СЛУШАЙ В ЧАСА и ако имаш пипи, проблема ти е решен ;)

rosencetooo
11-25-2010, 03:45
Няма какво да си учиш или четеш урока :) Просто слушай в час и си погледни задачите ,няма как да не ги разбереш , не са толкова трудни :) Просто като ги разбереш се иска постояннство , защото всичко е навързано .. и веднъж разбереш ли го , после ще ти е лесно :P