View Full Version : промяна на оценката по физическо
bibishkov
11-24-2010, 17:32
Сега съм 12-ти клас и смятам да се явя на промяна на оценката по физическо , защото имам по-слаби оценки 8-) и да попитам дали се правят всички нормативи в един ден и дали се вземат нормативите примерно от 9ти клас 8)
SemperFidelis
11-24-2010, 19:29
Т'ва за пръв път го чувам?!
ludiqtzubar96
11-25-2010, 13:20
Т'ва за пръв път го чувам?!
И аз и нямам идея какво трябва да се прави и всъщност защо ти трябва повишаване на успеха по физическо!?
bibishkov
11-25-2010, 16:49
защото оценките ми от 9ти и 10ти клас са 4ки :o а и така ще си вдигна успеха на дипломата ;)
xWandereRx
11-25-2010, 17:32
нали се сещаш, че колкото изкараш на изпита толкова ще ти остане в дипломата, ако изкараш 3ка ще е 3ка, промяна НЕ означава повишаване на оценката, а изкараш ли 2ка, ще се явяваш на поправителен (ако изобщо има такъв по физическо ;д)
иначе мисля, че нормативите трябва да са същите от годината за която се явяваш, но ако гледат годините, едва ли
предполагам, че всичко е в един ден, но не съм сигурна, питай някой учител
FuckedUp
11-26-2010, 12:51
нали се сещаш, че колкото изкараш на изпита толкова ще ти остане в дипломата, ако изкараш 3ка ще е 3ка, промяна НЕ означава повишаване на оценката, а изкараш ли 2ка, ще се явяваш на поправителен (ако изобщо има такъв по физическо ;д)
иначе мисля, че нормативите трябва да са същите от годината за която се явяваш, но ако гледат годините, едва ли
предполагам, че всичко е в един ден, но не съм сигурна, питай някой учител
Имах 1 госпожа, която ни разказва за тия глупости. Въобще не смятай да отиваш на повишителен.. само ще се преебеш. Повярвай ми.