Влез

View Full Version : Дали ме обича както твърди ?

PoRcHeTaTa1
11-24-2010, 21:35
Ще бъда кратка.Имам си приятел от 6 месеца и напоследак не ми обраща никакво внимание.Карам да го излизаме ,а той ми отговаря ела в нас да гледам филм.Ок! Ама това всяка вечер....гледаме филма той си сяда на компа и си играе някакви игри а аз седя и се чудя какво да права?!?Не ми пише смс-и ,звъни ми през ден през два....незнам и аз вече какво да мисля.Когато го попитам дали ме обича,той казва да но някак си не му вярвам и как да му повярвам след като с нищо не го показва.Постояно се отдалечава от мен.... Кажете ми какво да правя?

Stotii
11-24-2010, 21:42
О, я стига ....... Каниш гаджето си в къщи, и в същото време сядаш си цъкаш игрички !?? Колко прост трябва да си (с извинение) че да правиш това (при това не 1 път ..) ! Да не е Гей !??? Все повече се учудвам от хората....

Ами какво да ти кажа... вероятноста просто да си му омръзнала е доста голяма. Повдигни въпроса като за начало, държи се ужасно с теб, а ти му позволяваш да го прави. Поговори малко с него и разбери ,аджаба, какво му е в тиквата. Като виждаш че нестава.. значи не става, няма какво да се мъчиш излишно. Учуден съм, честно казано, че не си му казала нищо до сега.

PoRcHeTaTa1
11-24-2010, 21:45
Говори ли сме по въпроса....той твърди че ме обича и че не съм му омразнала ,а всъщото това време не ми обраща ниакакво внимание.. ;(

Luscious_Heart
11-24-2010, 22:14
С мрънкане нищо не става, а с мълчание и действия.
Защо му звъниш, като не получаваш обратна връзка? Не е справедливо.
Stotii, не мисля, че ще стане с единия разговор. Това бе грешката на една приятелка, която пита приятеля си: "Ти държиш ли на мен?" Този въпрос е принудителен и човек няма как да не каже да, просто защото не-то би било ужасно.

Просто не те разбирам. Не ти ли изглежда ужасно несправедливо и унизително да си в позицията, в която си? Ти му доставяш кефа, като му правиш компания по време на филмчето, а какво получаваш в замяна? Нищо...

Недей да звъниш, а колкото и да ти е трудно ,положи усилия да го премахнеш от мислите си и се съсредоточи върху изграждането на собствената си личност. Защото един уверен и силен човек не би търпял подобно отношение, мило момиче.

BlindedAngel
11-24-2010, 22:26
Моя съвет е да почнеш да се държиш хладно към него.Да не го търсиш и когато той те потърси кажи че си заета, и така няколко пъти.Ако продължава да е все същия зарязвай го - явно наистина си му омръзнала, а ако почне да те търси по - настоятелно да се виждате да излизате работата е готова 8)

gerilovedani
11-25-2010, 09:18
и аз съм в същата ситуация :(
от различни градове сме,той е студент аз съм в 13-кл.
в началото си пишехме смс-и ,чувахме се ...
но вече НЕ-винаги като го питам да си говорим ,той казва че имал да учи,няколко пъти го питам какво има
а той нищо(какво ме питаш само глупави въпроси)питам го дали има друга той казва че няма..
Не пита кога ще се видим ,понеже се разбрахме че до края на год.аз ще ходя
-не се интересува кога ще се виждаме ,за това мисля да не му се натрапвам (но пък може да сгреша) да си намери друга
За това и ти направи така виж дали ще те потърси и само си праи изводите (като мен)

ledenakrasota
11-25-2010, 09:23
Каквото на нас току-що написа,абсолютно същото кажи и на него.Буквално-дума по дума.Всичко се оправя с говорене,а не с намеци.Никой не може да чете мисли.

tanch3t093
11-25-2010, 10:03
Моя съвет е да почнеш да се държиш хладно към него.Да не го търсиш и когато той те потърси кажи че си заета, и така няколко пъти.Ако продължава да е все същия зарязвай го - явно наистина си му омръзнала, а ако почне да те търси по - настоятелно да се виждате да излизате работата е готова 8)
и аз мисля, че това може да проработи

Ssummerjam
11-25-2010, 11:30
Моя съвет е да почнеш да се държиш хладно към него.Да не го търсиш и когато той те потърси кажи че си заета, и така няколко пъти.Ако продължава да е все същия зарязвай го - явно наистина си му омръзнала, а ако почне да те търси по - настоятелно да се виждате да излизате работата е готова 8) Съгласна този път. :)

Magic_Girl
11-30-2010, 09:22
Режиш го и т'ва е преди той да те зареже.

SisinkaS
11-30-2010, 10:20
Искам да ти кажа, че в началото на връзката ни имах същия проблем... Канеше ме у тях, а той стоеше на компа и си оправяше някакви работи и така към 2 часа някъде и аз буквално изтрещявах през това време или ме канеше у тях, а беше скапан от работа и в момента в който пуснем филм той заспиваше.. аз се напълних и му казах "Или ще идвам у вас и ще правим нещо двамата или няма смисъл".. Това нещо се случи само още един път и на 30-тата минута просто си хванах чантата и си тръгнах и после ама как защо.. викам "еми аз ти казах" и от тогава насам това не се е повторило нито веднъж.Бях на предварителен изпит на др. край на България и не ми се обади цял ден (както и аз на него, защото исках да видя дали ще се сети за мен).. И като се прибрах му показах колко гадно ми е станало че един път не ми звънна да види как е минало, как съм и т.н. След което той ми каза "Ами направи нещо, че да се сещам" :shock: .. Добре щем така така.. започнах да се държа като него.. на моменти супер мило, а в др. момент хладно.. все едно го няма и така.. И да ти кажа нещата се оправиха..
Та моя съвет е трябва да си ясна и дръзка ..или или.. ако му писне и те отсвири заради неговите глупости ще ти стане ясно дали наистина те е обичал. :-)

puppy2
11-30-2010, 11:00
Някой хора май много драматизират и правите от мухата слон... и какво и аз съм стоял на пс-то и съм играл игра,докато приятелката ми гледа филм и какво лошо ?Ние бяхме година и половина и пове4е заедно,на вас ви е още малко ранко за такива работи ама карай..Поговори с него..Не прави номера както те посъветваха хора от форума..Решете си проблема 2мата,а не да правиш номера..Защото аз си патя в момента от тея тъпи номерца

ziky
11-30-2010, 13:17
Ще бъда кратка.Имам си приятел от 6 месеца и напоследак не ми обраща никакво внимание.Карам да го излизаме ,а той ми отговаря ела в нас да гледам филм.Ок! Ама това всяка вечер....гледаме филма той си сяда на компа и си играе някакви игри а аз седя и се чудя какво да права?!?Не ми пише смс-и ,звъни ми през ден през два....незнам и аз вече какво да мисля.Когато го попитам дали ме обича,той казва да но някак си не му вярвам и как да му повярвам след като с нищо не го показва.Постояно се отдалечава от мен.... Кажете ми какво да правя?

Няма какво да направиш....чувствата са си чувства.Тва ни е гадното на нас момчетата..Може една година нищо да не ни писне, но писне ли ни - край... Аз също от 6 месеца имам приятелка, всеки Божи ден се виждаме и почти по цял ден сме заедно...Понеже прави разни мизерии и нямам никакво доверие, постоянно се караме и преди известно време поиска да прави каквото си иска - в случая .... сещаш се и аз просто я оставих да прави каквото си иска..Тегаво ми е ама нали се сещаш.. Тва е положението и сега като чели почва нещо нещо.. незнам от моя страна някак си...
Моя съвет е да се замислиш дали нещо грешката не е в тебе, или дали си ревнива или не...да помислиш за нещо, което да го накара да има интерес към тебе - не говоря за изневяра щото тогава още по лошо.По някакъв начин да му засилиш вниманието към себе си.Ти му знаеш слабите места , така че... Действай по тях.И още нещо ше ти кажа от личен опит - Както той , така и ти..Демек - с неговите камъни по неговата глава.. АКо е ревнив - ревнувай и ти, ако е глупав - прави се на глупава и ти, ако е непокис - ити бъди такава изобщо каквото е той бъди ти същото.Както той с тебе така и ти с него да видиш как ше почне да припка :) Тоя метод работи и ако е примерно прекалено ревнив, започваш ти да си двойно по ревнива от него (дори и да не си и да не ти дреме) , но просто е така много много ревнива, за да го накараш да се убеди че никак не е приятно и всичко се нарежда с времето... :) Успееех :))

RomantiCBoY
11-30-2010, 17:29
И като прави номерца, какво ще постигне? Слушай, твоето момче те обича и има чувства към теб, но просто явно сивото ежедневие не му допада, започнете да правите нещо различно или пък както си играе на компа дръпни кабела и му кажи, че искате да излезнете, да правите нещо заедно експериментирайте. Правете различни неща за да бъде всеки 1 ден заедно различен и неповторим. И не мога да разбера защо трябва да се чувате почасово? На ден няколко пъти е достатъчно, а не постоянно, а и ако се виждате всеки ден какъв е смисъла от тези чести разговори ?