View Full Version : Съвети.. ?
Здравейте
Значи имам приятелка от седмица .Проблема е ,че тя на 13 а аз съм на почти 18 .Тя е много срамежлива ,ама много.В даскало постоянно като ме види се изчервява забива погледа надоло и понякога ,но мн рядко се спира да поговорим.Винаги се разбираме да излезем след обед все нещо излиза и тя казва ,че неможе да доиде( братовчедката, която е приятелка с нея ми каза ,че е щото е срамежлива).За две седмици съм излъл 1 път с нея и се опитах да я целуна но уви само по бузата понеже се дърпаше.
Дайте съвети как да я поотпусна малко какво да направя ,че това нещо с срамежливостта да се промени?
SemperFidelis
11-25-2010, 13:22
Ще те осъдят за педофилия. :lol:
Ssummerjam
11-25-2010, 13:26
Няма какво да я отпускаш, не й е дошло времето за връзки.
Destroyer89
11-25-2010, 13:32
Аве какво толкова ви кефи да излизате с 5 години по-малки от вас.Нито са ви на акъла, нито нищо.(виж проблем ще е ,ако ти си на техният акъл)
SisinkaS
11-25-2010, 13:35
Говори с нея.Накарай я да излезете, идете някаде където можете да говорите спокойно, питай я какъв е проблема, кажи и точно това което си писал тук.Попитай я дали би направила някаква промяна в държанието си заради теб, защото това наистина сериозно и пречи ако мисли да има връзка било с теб или някой друг.Предразположи я към този разговор и така обаче без да се карате и т.н. ...Боже аз лично незнам как бих се разбрала с такъв човек :-D
SchoolSucks
11-25-2010, 13:44
Докато си представяш как тя ти прави свирки, тя гледа детските по дисни канала. Не те ли е малко срам?
любов да има,
предразположи я и си поговори с нея
измисли нещо и кажи че е спешно а после като се видите я накарай да ти каже какво ще правите по - натам, и така
оф братле, на 13години е, нормално е, че я срам от теб, ти все едно си и батко 8-)
Amorrous
11-25-2010, 14:01
скуулсъкс :lol: Това ме изкефи,иначе съм съгласна с предишното мнение :)
sexa_na_kompleksa
11-25-2010, 14:33
Заслужава си да се занимаваш с нея, само ако си сигурен, че искате едно и също от една връзка. Щом е на 13 едва ли има голям опит с момчетата, затова ти ще трябва винаги да правиш първата крачка. Ако смяташ, че момиче си заслужава, не се отказвай - продължавай да я търсиш и да се опитваш да я предразположиш.
ThunderStyle
11-25-2010, 15:20
Докато си представяш как тя ти прави свирки, тя гледа детските по дисни канала. Не те ли е малко срам?
Човек направо ме разби с тоя коментар... :razz:
Сега сериозно по темата! :-o НЕ МЕ Е СРАМ да споделя че бях в абсолютно същото положение! :) Бях почти на 18 и бях с момиче на 13 ! Оставете годините те нямат значение, зависи човека дали е достатъчно дорасъл! (ще се очудите как някои 13 годишни имат повече акъл от вас :) ) При мен беше също проблем срама... смис. тя беше срамежлива... Не трябва да я пристискаш, ако искаш да си с нея ще трябва да потърпиш малко! Лека полека с времето ще и мине и ще се отрака само внимавай да не и вдигнеш толкова акцийте че да се чудиш после откъде това самочувствие... Ще имаш проблеми с родители и приятели които ще повтарят че не сте един за друг , разликата е много голямааа... родителите ще я ограничават с излизането (може и това да е проблема да не се виждате често)! Взимай я от даскало като свършва, изпращай я до вкъщи, просто да свикне с теб и ще видиш че ще и е по-спокойно! Но ще имаш проблеми и в даскало ще има подигравки на които ти НЕ ТРЯБВА да обръщаш внимание, същото се отнася и за нея... това е което мога да споделя :)
Мда вече бъзиците в даскалото почнаха,но не ми пука за чуждото мнение и отговарям с усмивка.Относно момичето викате да потарпя ?Това не ми е силна страна,но... пък ако и се карам сиг ще ме помисли за много груб и това хич пък не е вариант.
Да това ,че не излизаме често е моят проблем.
Мда отначало и аз се чудих дали да започна връзка с нея.Истината е че харесвам момичето , нищо че е на 13.Мисля че съм и първия реален приятел.Реален щото онлине простотииите ,които на тая възраст смятат за нещо е пълна глупост . Дано с времето да се отпусне.
Ще се радвам на още мнение. ; )
Пич, как си мислиш, че изгледаш с 13годишна?
Едва ли не - тя може да ти бъде сестра :-|
И какво викаш е станало с нормалните средностатистически 18 годишни мацета, че си хукнал подир ДЕЦА !??
SchoolSucks го каза точно макар и малко грубо.
Осъзнай се пич, сериозно,,, какво очакваш едно 13годишно лапе да ти даде в тази връзка... ще седиш няколко години на сухо, ще я прибираш по ракиено време... и ще си разменяте малки сладки целувки по бузката за лека нощ.... Понякога наистина немога да ви разбера начина на мислене.