View Full Version : Майка ми
fenofhouse
11-26-2010, 14:08
Значи майка ми понякога е адски печена,но в следващият момент направо ме побърква.Аз много обичам да чета и един път поисках една книга от братовчеда и тя ми каза,че не мога да взема книгата понеже само чета и не уча,което не е изобщо вярно :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
FuckedUp
11-26-2010, 14:20
Честно да ти кажа, в момента по-добре да четеш книги от колкото скапаните учебници.
Vikito0o
11-26-2010, 14:28
Ами много е хубаво да четеш,защото много малко хора на нашата възраст четат и то с удоволствие,както е при теб.Защо първо не си напишеш и научиш и след това чети,въпреки че и на мен ми е по интересно да чета книга пред учебник.
ChildOfBodom
11-26-2010, 19:52
... а тя ти каза, а ти я попита.
Това което майка ти прави е глупаво.
Честно да ти кажа, в момента по-добре да четеш книги от колкото скапаните учебници.
+1! Книгата е прозорец към света, апък учебниците по днешните програми са прозорец към "професора" (дори и когато не искаш да ставаш такъв...!)
... а тя ти каза, а ти я попита.
Това което майка ти прави е глупаво.
CryToDie
12-25-2010, 17:26
Ами много е хубаво да четеш,защото много малко хора на нашата възраст четат и то с удоволствие,както е при теб.Защо първо не си напишеш и научиш и след това чети,въпреки че и на мен ми е по интересно да чета книга пред учебник.
+
CryToDie
12-25-2010, 17:27
+
zlatit0o
12-25-2010, 19:02
И на мен ми е много по интересно да чета книги пред трудните за разбиране учебници :) и как така майка ти не ти дава да четеш.. не мога да си го обясня :neutral: .. Не знам, все пак си учи уроците и си пиши домашните.
Ами явно иска да се справиш в училище, но спред мен трябва да четеш книги, особено когато го правиш с удоволствие.
sToyAncHo
12-26-2010, 10:53
+1! Книгата е прозорец към света, апък учебниците по днешните програми са прозорец към "професора" (дори и когато не искаш да ставаш такъв...!)
за това сега са малко професерите :D
thinkgreen
12-26-2010, 16:37
Пиши си домашните и след това чети колкото ти се чете , така и двете ще сте доволни :)