Влез

View Full Version : ..въпросче

lolipop123
11-26-2010, 23:30
Здравейте на 16г съм от Русе (момиче) и бих искала да задам 1 въпрос :) . И така ... от 2 години съм в новото у-ще и ми прави впечатление 1 момче, което е доста притеснително (от моя клас е) общува с другите много рядко (само ако имат въпрос към него) и ми е доста кофти, че се е очуждил така. Говорила съм с него няколко пъти, и ми направи впечатление, че не е задръстен и т.н. доста е печен даже просто ми е кофти да го гледам така да си стои сам ... Как мислите дали да го поканя да излезнем някой път заедно ? Вие имали ли сте подобни момчета / момичета в класа си ?

MitkoVoevoda
11-27-2010, 02:56
Покани го ! Ех да имаше толкова много добри души като теб :)

ThunderStyle
11-27-2010, 06:42
Покани го ! Ех да имаше толкова много добри души като теб :)

Да наистина, де да имаше повече момичета като теб :) Разбирасе, покани го! Сближете се дори, няма нищо лошо в това :) Можеш само да спечелиш, а и той също! :)

NomNomNom
11-27-2010, 10:31
Покани го, нека той да си помисли, че ти имаш чувства към него, нека после той да върви по теб и да се надява на нещо, пък ти нали само от съжаление да му обръщаш внимание. Толкова ли си великодушна, че да си способна след това да излизаш с него, да търпиш обърканото му / или по-скоро никакво поведение , и в крайна сметка когато ти писне, а той е наранен - теб да обвинят ?
Имах такава ситуация. Остави го сам да се оправя за да не стане сложно и за двама ви .
Достатъчно е само едно мило изречение от твоя страна за да хлътне той по теб, а ако е само едностранно - тогава вече е неприятно .

Ти ще си съвсем приятелски настроена, това е ясно. НО ТОЙ НЯМА ДА Е .

sladur4etyYy
11-27-2010, 10:37
Ти ще си съвсем приятелски настроена, това е ясно. НО ТОЙ НЯМА ДА Е .

именно.