View Full Version : Wishpin ..
FernandoTorresIkerCasilla
11-27-2010, 14:17
Препоръчаха ми една книга Wishpin .. Исках да попитам дали върши работа.. :)
11-27-2010, 17:54
bullshit
Ъъм .. Ок .. Други? :? :(
radeberger
11-27-2010, 18:03
Щом ти харесва, нищо лошо няма да я прочетеш. :)
Ssummerjam
11-28-2010, 08:12
Чела съм я. Обаче една книга не може да ти промени живота. Ти трябва сам да намериш начина, по който да го направиш. Иначе - да, има смислени неща, които биха могли да те насочат и да ти бъдат от полза.
11-28-2010, 13:41
Чела съм я. Обаче една книга не може да ти промени живота. Ти трябва сам да намериш начина, по който да го направиш. Иначе - да, има смислени неща, които биха могли да те насочат и да ти бъдат от полза.
Благодаря .. :) А за какво се разказва в книгата всъщност? :)
ами за това, как някви хора правят действия на нещонеправенето или нещо от тоя род и примерно медитират, възнамеряват, че ще успеят в еди си кво, после го игнорират тва и то става... за мен лично е простотия, защото не зависи всичко само от нас, има и други хора, които взимат решенията, а с нашето "възнамеряване" няма как да ги убедим тях. ако сами се представим добре или си свършим работата както трябва, тогава ще живеем щастливо. само с такива книжки нищо не става.
Ssummerjam
11-29-2010, 15:05
Няма ясно изразен сюжет, самата книга те провокира да мислиш. Набляга се по-скоро на заложените от автора идеи и на начините, по които би могло да се постигне това, което желаеш. Става въпрос за двама приятели, които случайно откриват нещо като "формула" на успеха. Основна идея на книгата е, че не е нужно всичко да се постига с мъки и безкрайни усилия, достатъчно е само да знаеш как да си го пожелаеш. :)