View Full Version : нещо което ще ви прозвучи детински
thoronaro
11-27-2010, 22:20
Не мога да си намеря детските книжки.Преди два дни изведнъж се присетих за всички детски книжки който съм имал като малък и много исках пак да ги разгледам да си припомня детството,но никъде не ги намерих.Къде ли не рових и нищо.По заобиколен начин питах мама(не мога да я питам директно представям си как ще ме изгледа),но тя каза,че не знае къде са.Мале не искам да си представям,че са ги изхвърлили :shock: ,направо ще ги застрелям(преносен смисъл),ако са го направили.За момента се сещам за около 30 книжки и много искам пак да ги видя :cry: .Може да са на тавана,но не знам къде е ключа.Трябва да измисля някакъв претекст защо искам да се кача там.Много е важно да отида сам за да мога да ровя неограничено защото там е мазало,какво ли няма там.Спомням си как прекарвах часове да ги разглеждам и даже имах една тетрадка в която ги прерисувах(също изгубена).Голям ще е кеф да ги намеря :-D .Вие храните ли сантиментални чувства към вашите книжки или към нещо друго?
radeberger
11-28-2010, 08:32
Честно казано не. Може би като бях по-малък, но сега не.
Може да сте ги закарали на село : на тавана или за запалване на камината/печката.
Нищо странно, и аз обичам да си гледам книжки, дрешки, снимки и т.н., но повечето сме изхвърлили (без снимките, ест.)
SmilezZz
11-29-2010, 05:39
Да,аз си пазя всички кнжки,
тези от детството ми и тези от
юношеството ми..Не съм ги палила,
нито изхвърлила някъде..
Сложих ги на едно шкафче и когато
ми стане скучно,си вземам по една
книжка и си чета..
Greennight
11-29-2010, 17:47
Възможно е да са на тавана ви,или в мазето,а може и просто да сте ги изхвърлили...Аз помня,че имах доста броеве на списание Мечо Пух и миналата година зимната нямахме вестници за печката и ги намерих на тавана на село ии за подпалки.... :lol:
Yancheto
11-29-2010, 20:12
Просто ги питай за ключа, защо да ти трябва специален повод? Не е срамно да поискаш да видиш старите си книги. Няма нужда да се обясняваш кой знае колко.
Аз лично изпитвам огромна страст към тавани и мазета, възможно най-претрупани със всевъзможни предмети. Падам си по всякакви стари вещи и с най-голямо удоволствие се ровя из прахоляка. Харесва ми да разглеждам старите си книжки и играчки, и какво ли още не... Пазим почти всички такива неща, най-вече заради мен. Ужасно сантиментална съм.
kinggnik
12-01-2010, 04:02
че що ще е детинско знайщ ли колко пати вада голямата колекция от коли и почвам да си ги карам тей по бюрото да им се кефа :D :D
CryToDie
12-25-2010, 17:16
Ако помниш заглавията ги потърси в книжарницата :neutral: :)
pilencaaa
01-01-2011, 13:13
В книжарницата няма да са такива каквито са били преди.. От детството книжките са малко поуерхнли .. не знам точно как да се изразя.. но не с тези в книжарницата има много голяма разлика.
vagarious
01-01-2011, 13:29
Ее няма нищо срамно в това.
Аз като малка нямах толкова книжки, колкото играчки.
Имах и няколко тайни дневника :-D , които прочетох онзи ден и си паднах от смях. :lol:
Всичко сме закарали на село и като ги видя, ми се приисква да седна ей така и да си играя, да си направя "къща", разпростираща се в цялата стая. :(
Също имам и поне 15 албума като мъничка и сега като се сетя, отдавна не съм ги гледала.Много са ми сантиментални, наистина. :(
Ех, искам си детството .. :(
Защо да прозвучи детински? И защо те е срам да попиташ направо или да искаш ключа?
Аз също не знам къде са ми детските книжки, но не изпитвам носталгия към тях. Може би само към една, по която се учех да чета, докато бях в болница.
Сега като се замисля, наистина си искам тази книжка!
GirlYyYXD
01-14-2011, 16:55
В книжарницата няма да са такива каквито са били преди.. От детството книжките са малко поуерхнли .. не знам точно как да се изразя.. но не с тези в книжарницата има много голяма разлика.
Изпревари ме! :D
VampireLover3
01-16-2011, 08:59
Наистина е ужасно когато не можеш да намериш нещо от детството си ..
Тъй като аз живея сега с баба си защото родителите ми не са в града .. тя е решила да почиства всички стари "боклуци" - да ама някой неща за мен са ценни. Изкарала е две/три торби с играчки от шоколадови яйца и от Mc Donalds и е решила да ги хвърля като разбрах ми идеше да я цапна с едната торба .. наскоро пък едно момченце беше вкъщи и леля ми решила да му даде да си избира от тези играчки .. направо ми идеше да ги застрелям всичките. :-D Толкова е смешно и глупаво от страни,но пък е адски важно за мен. :-x
Ооо запазени са много неща..Книжки,списания,дори си пазя и някои тетрадки от 1,2,3 клас. 8-) Играчките от Мак Доналд,любимите ми плюшки (които още са ми на леглото) :smt050
не е детинско аз преди години прятелка ми беше подарила плюшено пате и аз спях с него и една вечер като изчезна бях откачила и отидах и се развиках на брат ми и на майка ми защото си мислех че те са го взели :D и са го скрили и после го намерих бях откачила по това пате :D
по темата:питай майка си направо няма от какво да се притесняваш :)