PDA

View Full Version : Facebook ..

Yunna
11-27-2010, 23:27
ами може и да има някаде такава тема , но както и да е :) тук може да си дадете facebooka и да се запознаете с различни хора :) .. Мояя е Petteto Petrowa .. 8)

a1a2b3v
11-28-2010, 09:01
По принцип съм против, понеже това не е сайт за запознанства ама айде от мен да мине Torta S Chesan ии да си кажа за приятели приемам само хора от Видин (с малки изключения).

ecstazy
11-28-2010, 09:07
бате тва не е импулс ..

brokeninside13
11-28-2010, 10:41
бате тва не е импулс ..
++++++++++++ :? :? :?

Yunna
11-28-2010, 11:08
Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее :wink: Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства'' .. както и да е .. :wink:

xWandereRx
11-28-2010, 12:05
:(

BeezyJey
11-28-2010, 12:44
:razz:

elito0o0o0
11-28-2010, 12:46
Ти си тъпа и ограничена путка, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... :) интересноо..

"Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее ;) Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства" .. както и да е .. ;) "

1. Не съм онези от селото ти, на които викаш "алоо"
2. Жестоко сбърка мястото, муци..
3. Не си ни шефка, че да ни казваш какво да правим и къде да го правим, ясно?
4. Айде омитай се и вземи ходи малко на училище, че като ти гледам правописа... :?

BaffaLsc
11-28-2010, 13:38
Тоя форум го превърнахте в най мазния сайт за запознанства..

fuckme
11-28-2010, 15:09
Ти си тъпа и ограничена п***а, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... :) интересноо..

"Хахх алоо койте няма намерение да го дава да не пишее ;) Не ми трявват коментари от типа ''Бате това не е импулс '' .. или ''Това не е сайт за запознанства" .. както и да е .. ;) "

4. Айде омитай се и вземи ходи малко на училище, че като ти гледам правописа... :?

За всичко съм съгласна, но не и за правописа. На всеки се случва да сбърка буква, както е станало и в случая, предполагам. :)
П.С.: Не и ли виждаш името - Petteto Petrowa , прави си изведчетто :lol:

xKiFlAxx
11-28-2010, 16:20
нямам фейсбук
но имам рег в impulse и аха.бг :P

Yunna
11-28-2010, 22:27
Хахааа големият разбирач пак се включи :razz: :razz: :razz: :razz: Тъпа п**тка .. миличка първо научи значението на тази думичка :lol: :lol: .. И колкото до приятелите за разлика от теб съм сигурна,че имам повече :lol: .. С този характер Кучко мизерна надали те харесват особено :wink: .. Но аз спирам до тук :-D не ми се занимава наистина със '' Селяндури '' :) :)

turmionkatilot
11-28-2010, 22:41
Ти си тъпа и ограничена п***а, която няма приятели и отчаяна от живота търси внимание тук... :) интересноо..

:shock: ба, тази женска злоба е безгранична :shock:

amk933
11-28-2010, 22:44
Тонът на тая тема е way off. 8-)