PDA

View Full Version : Имам ужасен проблем.... =[

Milkov
11-28-2010, 09:18
Здравейте хора. Значи искам и аз да споделя моите проблеми. Така аз съм Иван и съм на 15. Наскоро, наскоро преди около месец се запознах с едно момиче, допълвам по скайп. Тя е на 13. Тя е от друг град, което ме убива. Запознахме се нали, започнахме да си говорим. Тя имаше приятел, както и аз приятелка, обаче както нейния така и моята не ни обръщаха внимание, и така се стигна до един ден в който и казах че страшно я харесвам, и я помолих нали да не ми дава напразни надежди, защото това ще ме убие, и й предложих да спрем да се чуваме. Тя обаче не искаше, защото и тя ме харесваше, и всичко се разви някак изненадващо. Наистина за мен тя е съвършенна, общовзето момичето на мечтите ми, и отначало си мислех..."Хах, аз не я залужавам, тя няма да ми обърне внимание...." и т.н. Обаче нещата се развиха до такава степен че аз наистина много я опознах и се сближих с нея, и я обикнах, но не бя готов да и го кажа, обаче дойде момента и й го казах. Тя обаче отвърна със същото и направо бях на 7 небе...След това аз скъсах с моята, и Люси скъса с нейния и така изненадата беше че една вечер тя ми прати смс в който пишеше дали искаше да станем гаджета, един вид тя ми предложи и ми каза мило. Е тогава просто се стопих, не осъзнах къде се намирам. И така ние тръгнахме, говорихме си по телефона и т.н. всичко 6, само че бяхме разделени от разстоянието, а тя не се притесняваше, каза че след време ще се видим, че никога няма да се раздеилм и така, сякаш бяхме свързани, докато мен това разстояние ме убиваше....Много хора се опитаха да ни разделят, като един от тях беше неийа приятелка, която ми каза че си има гадже от нейния град, и че ми изневерява. Тогава бях съкрушен, започнах да плача, да се късам вътрешно...Всичко обаче излезе лъжа....И така всичко с нея вървеше буквално по вода, нямахме никакви проблеми, освен разстоянието. Много пъти бях разколебан, че няма да се получи, но тя бе човекът който спасяваше връзката ни....А и аз сега нямам възможност да ида при нея(от финансова гледна точка). И така все още сме заедно, и аз наистина много я обичам, просто не спирам да мисля за нея. Тя също твърди, че ме обича и че иска да сме заедно, завинаги. Обаче напоследък сякаш нещо ме отбягва. Няма време за мен, като се разделяме вечерта, напоследък казва само едно бб и това е, ако аз не и кажа, че я обичам тя няма да го каже. Но аз я разбирам, снощи тя се разплака защото един нейн приятел има здравословни проблеми и то големи. И аз я разбрах, просто знам какво е да загубиш приятел...Но ви моля за съвет, вие какво мислите, ще се получи ли м/у мен и нея, или няма смисъл. За коледа тя отива при семейството си в Гърция и за Нова година ще се върне, няма да можем да си говорим, но помагайте, как да постъпя, постоянно абонати от скайп се опитват да ни разделят и т.н. просто не знам, искам само да е щастлива, наистина много я обичам, както и тя мен, поне така твърди, но....хайде хора помагайте, защото съм съкрушен, не знам какво да мисля вече... =[

BlindedAngel
11-28-2010, 09:40
Оженете се по скайп и го пуснете във facebook.Така ще обезсмъртите връзката си и ще покажете на света че вие "наистина" се обичате 8)

Milkov
11-28-2010, 09:48
да, мерси за "умния" съвет...не мога да ви разбера, нали този сайт е да се помага, а не да се базикате с проблемите на тийнеджъри като нас....никой ли няма да помогне?

Pa3yMeH
11-28-2010, 10:05
Нямате шансове. Казвам ти го, по-добре я забрави и не таи някакви надежди.

BlindedAngel
11-28-2010, 10:05
Добре е човек замисли се - обичаш момиче което дори не си виждал ?!? И ходите сероизно, и се вричате едва ли не до гроб,а дори не знаеш ко може да ти излезе на живо.И питаш дали имате бъдете - еми извинявай ама колко ограничен трябва да си че да не се усетиш че не бъдеще - ами нищо нямате 8)

notlike
11-28-2010, 11:00
И после се сърдят, като им кажеш истината в очите и им развалиш филма. BlindedAngel, няма какво да се занимаваш. След това изречение "запознахме се в скайп" ми стана ясна картинката, просто няма смисъл да четеш по-надолу.

Milkov
11-28-2010, 11:23
Може ли да премахнете темата? Моля?

Stotii
11-28-2010, 11:33
Нека обобщим най-важното...

Аз съм на 15. Тя е на 13.
Запознах с едно момиче по скайп.Тя е от друг град
Тя е съвършенна, общовзето момичето на мечтите ми.
Една вечер тя ми прати смс в който пишеше дали искаше да станем гаджета
Тя бе човекът който спасяваше връзката ни....
Тя също твърди, че ме обича и че иска да сме заедно, завинаги. =[

Вие сте деца.... Мога да те уверя, че нямате абсолютно никаква връзка, а просто приятелство. Не съм сигурен дори, че си наясно какво е връзка... НИКОГА НЕ СТЕ СЕ ВИЖДАЛИ ..... почвам да се изумявам все повече и повече от такива теми. Тя е на 13 и ти казва, че иска да сте заедно завинаги... Тея неща с "Вечна Неразделна Любов" ги правехме, когато бяхме 1-5клас (първите ни детски любови).
Вземи се осъзнай малко и си намери истинска приятелка, защото с извинение си пълен идиот да си зарежеш приятелката, заради интернет любов.... ама пълен. Викаш, че била съвършенна !?? Ти с колко момичета си излизал през живота си, че да знаеш какво е съвършенство... като оставим настрана факта, че съвършен човек няма... ако твоите запознанства с другия пол се ограничават до 13-15 годишни момиченца... нищо още не си видял, че да говориш за съвършенство.
Кажи на момичето, че искаш да сте си приятели, и тази "ВРЪЗКА", няма абсолютно никакъв шанс, спрямо обстоятелствата и разтоянието... И тези глупости от рода на "тя спасяваше връзката ни", си ги спести, защото сте нямали нищо, което тя да спаси.
Порасни... направи си "сефтето" и осъзнай, че не всичко което лети се яде....

FuckedUp
11-28-2010, 11:35
ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА, АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ БЕ? ХАХАХАХХАХАХАХАХХА :razz: :razz: :lol: :lol: :razz:

spopi
11-28-2010, 11:46
Няма смисъл това е абсурд не можеш да обичаш човек по скаипа от 1 месец.По-добре всичко да свърши сега.Мисля че и на теб трябва да ти е било ясно това не да се занимаваш с тези неща. :)

Eos
11-28-2010, 12:07
Оженете се по скайп и го пуснете във facebook.Така ще обезсмъртите връзката си и ще покажете на света че вие "наистина" се обичате 8) :razz:

този скайп нямаше ли друго предназначение? :smt095

minionka
11-28-2010, 12:24
Лелее..ти си много тъпо..честно! :shock: :shock: Мъж ли си ..кфо си. Как може да си зарежеш приятелката заради някфо си скайп гадже. Наистина ли очакваш това да продължи вечно?? ..наистина ли тя си го мисли.? Толкова ли сте зле и двамата. Нямам думи. Какви ли не глупости съм чела в тоя форум, ама твоя пост ги бие всичките. Не се обиждай, ама имаш мозък на 5 годишен. И аз съм на 15, ама пък чак в такива филми не съм се вкарвала никога. Момче, ако имаш някакъв останал мозък в главата и кажи, че тая връзка няма бъдеще. Забавлявай се с приятелите си, ако пък толкова искаш гадже, ми намери си..и нека е от твоя град. Искрено се надявам да се осъзнаеш на време! :? :? :-o :-o

BaffaLsc
11-28-2010, 13:58
Няма да продължи вечно и връзките по скайп нямат бъдеще , особено щом не можете да се видите.. факт , садец..

Infection
11-28-2010, 14:56
Оженете се по скайп и го пуснете във facebook.Така ще обезсмъртите връзката си и ще покажете на света че вие "наистина" се обичате 8) :razz:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stotii
11-28-2010, 14:59

И фейсбука е имал предназначение за връзка между колежаните, но в момента е за връзка между срамежливи и сдухани, кадето могат да се обичат вечно...

nepowtorima
11-28-2010, 15:52

И фейсбука е имал предназначение за връзка между колежаните, но в момента е за връзка между срамежливи и сдухани, кадето могат да се обичат вечно...

Напълно вярно :)

mmm_sweet
12-02-2010, 13:56
Нека обобщим най-важното...

Аз съм на 15. Тя е на 13.
Запознах с едно момиче по скайп.Тя е от друг град
Тя е съвършенна, общовзето момичето на мечтите ми.
Една вечер тя ми прати смс в който пишеше дали искаше да станем гаджета
Тя бе човекът който спасяваше връзката ни....
Тя също твърди, че ме обича и че иска да сме заедно, завинаги. =[

Вие сте деца.... Мога да те уверя, че нямате абсолютно никаква връзка, а просто приятелство. Не съм сигурен дори, че си наясно какво е връзка... НИКОГА НЕ СТЕ СЕ ВИЖДАЛИ ..... почвам да се изумявам все повече и повече от такива теми. Тя е на 13 и ти казва, че иска да сте заедно завинаги... Тея неща с "Вечна Неразделна Любов" ги правехме, когато бяхме 1-5клас (първите ни детски любови).
Вземи се осъзнай малко и си намери истинска приятелка, защото с извинение си пълен идиот да си зарежеш приятелката, заради интернет любов.... ама пълен. Викаш, че била съвършенна !?? Ти с колко момичета си излизал през живота си, че да знаеш какво е съвършенство... като оставим настрана факта, че съвършен човек няма... ако твоите запознанства с другия пол се ограничават до 13-15 годишни момиченца... нищо още не си видял, че да говориш за съвършенство.
Кажи на момичето, че искаш да сте си приятели, и тази "ВРЪЗКА", няма абсолютно никакъв шанс, спрямо обстоятелствата и разтоянието... И тези глупости от рода на "тя спасяваше връзката ни", си ги спести, защото сте нямали нищо, което тя да спаси.
Порасни... направи си "сефтето" и осъзнай, че не всичко което лети се яде....

знаеш ли кое е най-забавното-мен ме зарязаха заради някаква никаквица от скайпа,като се има предвид,че аз и бившият ми сме от СОфия,а тя е от Варна :razz:

deadshadow13
12-02-2010, 18:48
неможах да издържа да прочета целият пост само ще ти кажа скайп връзка и връзка от различни градове особено в непълнолетна възраст няма как да стане.

juujkaa
12-06-2010, 21:26
обичаш я .. обожаваш я .. тя е съвършена ааа и НЕ си я виждал пич .. поогледай се наоколо и ш вииш още колко съвършени ще видиш при това реални :D как така е .. :D :D доори не си я вииждал ааа инчии мн е обичаш

addic7edd
12-06-2010, 22:26
А като се ожените ПО СКАЙП, ще си народите мнооогоо деца ПО СКАЙП, налиии? :-D

Memphis
12-07-2010, 03:44
А като се ожените ПО СКАЙП, ще си народите мнооогоо деца ПО СКАЙП, налиии? :-D

тъй наречените скайпъри :D :booooomb: :grin: :grin: :grin:

sunriseundershadow
12-07-2010, 21:40
Уаааааауууу пич.. Незнам как го правиш и аз искам тООООООООООООлкова задълбочена връзка :D .. по скайп естеВствено.. Според мене е било Любов от пръв поглед( в Фейсбук нали. ) .. Вие сигурно ще сте заедно цял живот .. стига да не спрат скайпа.. И не унивай според мене по празниците ще влезе в скайп, нали по Коледа стават чудеса.. Туко виж даже Дядо Коледа ти я пуснал през комина .. :D :D :lol: :lol: :D

addic7edd
12-07-2010, 21:54
Уаааааауууу пич.. Незнам как го правиш и аз искам тООООООООООООлкова задълбочена връзка :D .. по скайп естеВствено.. Според мене е било Любов от пръв поглед( в Фейсбук нали. ) .. Вие сигурно ще сте заедно цял живот .. стига да не спрат скайпа.. И не унивай според мене по празниците ще влезе в скайп, нали по Коледа стават чудеса.. Туко виж даже Дядо Коледа ти я пуснал през комина .. :D :D :lol: :lol: :D

На флашка или alive? :-D

Не, сериозно, стегни се. ;) Интернет-връзка, ехоо...

mechtaq_za_teb
12-08-2010, 05:14
Темата ти щеше да звучи наистина сериозно, ако не беше пояснил, че се "виждате" всяка вечер по скайп. Наистина си е така! Това не е връзка, а някаква илюзия. Как можеш да б ъдеш с някой, без да си го виждал на живо? Как опознаваш такъв човек? Никак. Нищо няма да се получи.