PDA

View Full Version : Защо е такава..

Ne7w0rK
11-28-2010, 10:11
доста тъп проблем имам с майка ми .. той че тя постоянно е на компютъра .. сякаш си няма друга работа.Всеки ден се прибира към 18:30 и сяда аз се прибирам час по късно а ако оставам на тренировки даже може и към 9 и като се прибера няма ден в който да не я заварвам на компа .. Тя не върши работа а играе игри :-o това ме дразни .. и винаги когато става дума да стане малко аз да седна се стига до скандал или до това да ми казват след 10 минути и да става по час и повече.Чесно нямам вече нерви за това а и ако я дигна на сила после ми се сърди и само ме заплашва с наказания ала бала.. ЗАБОГА КАТО ДЕТЕ Е !

Е питам ви как да го оправя това ... много пъти съм се опивал да говоря с нея но никакъв резултат просто същото си е. Не е нормално голям човек да стой на компа по 3-4-5-6 часа и да ми играе игри -.-

des7royer
11-28-2010, 13:38
И моята беше така, само че гледаше филми, пишеше си в скайпа и така.. Сега вече си има лаптоп и не ме занимава.. Това е решението-друг компютър.

BaffaLsc
11-28-2010, 13:51
За пръв път чувам такова нещо..
Голяма жена да седи на компютъра на детето й и да игра нон стоп игрички..
Сложи една парола и готово..

Infection
11-28-2010, 14:15
За пръв път чувам такова нещо..
Голяма жена да седи на компютъра на детето й и да игра нон стоп игрички..
Сложи една парола и готово..
Или наистина направо друг компютър
8)

fuckme
11-28-2010, 15:11
сложи парола.

Vikito0o
11-28-2010, 16:42
Ооо и моята е такава-гледа турски филми в vbox,играе на некви измислени игри или играе на тая conquiztador. :lol: Слава Богу,че се прибира по късно от работа :D
Ти искай др компютър или лаптоп. :D

Ne7w0rK
11-28-2010, 19:27
проблема е че ако сложа парола ще стане скандал и така нататъка а за нов компютър вече моля от 4 години и незнам си.. ся сме се разбрали за нова година при положение да ми даде само 200 лева още аз съм си събрал .. нека видим ся кво ще стане ..

SmilezZz
11-29-2010, 09:41
Ако трябва да стане скандал,обаче тя трябва да се
сети,че има домашни задължения и че трябва да ги
изпълни,а не да си губи времето с някакви тъпи игри..
- Сложи парола или измисли нещо друго,за да я накараш
да стане от мястото си пред компютъра и да се върне
в реалния свят..
- Или й кажи,че трябва да се купи нов компютър..
Защото този не можете да си го споделяте..
- Успех,надявам се да се справиш...

П.С - А баща ти не й ли казва нещо ?

FAVORITE
11-29-2010, 13:47
Мойта е същата ...
Взех си нов комп .. :D Няма друг начин :D

Ne7w0rK
11-30-2010, 08:12
Ако трябва да стане скандал,обаче тя трябва да се
сети,че има домашни задължения и че трябва да ги
изпълни,а не да си губи времето с някакви тъпи игри..
- Сложи парола или измисли нещо друго,за да я накараш
да стане от мястото си пред компютъра и да се върне
в реалния свят..
- Или й кажи,че трябва да се купи нов компютър..
Защото този не можете да си го споделяте..
- Успех,надявам се да се справиш...

П.С - А баща ти не й ли казва нещо ?

разведени са ..
иначе за задълженията върши си ги но се повече слага на мене но както и да е .. ще се опитам но знам какво ще излезе накрая..

arizona
11-30-2010, 08:36
мойта седи само в Facebook :booooomb: и ако седна на компа то е максимум до 9 :shock: ,викам,карам се,мрънкам,пробвах и мирно,ефект 0.Просто май ще се примиря :( (нема как нов-купихме си го тоя наскоро,парола=скандал) :-o

aniie
12-02-2010, 17:22
АА УЖАС ;Д Бащата беше същия...хубу,че си купи негов комп и вече не ме занимава :D :shock:
иначе... Парола ...
обаче ако е с парола,,, успех в живота хахах :-)

Lupe_Fiasco_92
12-02-2010, 18:31
Решението е друг компютър.Майка ми не стой много,ама откакто взехме лаптоп проблема с това кой да сяда е решен :-D

experiment_m
12-02-2010, 19:41
Днес имаш проблеми с майка си, а утре освен с нея ще имаш и проблеми с приятелката, а после и с децата.
Радвай се! На колкото хора по-малко се налага да угаждаш и да делиш разни неща с тях - по-добре. Дано проблема ти да се реши с разговор с родителските тела (било то и отделно) за нуждата от втори компютър.

CryToDie
12-25-2010, 17:12
Ако играе игри от нета и ако тегли нещо изтрий сичко и кажи че е влязъл вирус и изтрил сичко :D :D :D

GirlYyYXD
01-14-2011, 17:05
Ако играе игри от нета и ако тегли нещо изтрий сичко и кажи че е влязъл вирус и изтрил сичко :D :D :D

И мислиш ли,че ще помогне бре?! :razz: :razz: :razz: Не говорете само за пароли,че като се сетя,че ще ми заключват компа... :razz:

А не се ли сещате,че някои хора нямат пари за втори компютър :( :? :o :x :-x Как ще я кърпиш не знам,но...май само паролата е единственият случай.