View Full Version : АМА -.-
Писна ми да чета всяка втора тема за любов през скайпа, фейсбука, интернет любов. На първа страница има +849048903489309437 такива теми, но ще се намери още някой който да добави още 8429842904820 такива теми -.- Бахти.
ТАКИВА ВРЪЗКИ НЯМАТ БЪДЕЩЕ. за да не питате в някоя друга тема.
пп: Пикаем ви на скайпчиту, фейсбукчиту и интернетчиту. :-|
Както бях казал в една от темите И фейсбука е имал предназначение за връзка между колежаните, но в момента е за връзка между срамежливи и сдухани, кадето могат да се обичат вечно... Нещо подобно е и по скайп....
1. "Обичаме се по скайп" - ВРЪЗКА ПО СКАЙП НЕ Е ВРЪЗКА.
2. "Момче обича момиче, но го е срам да я заговори" - ОТИВАШ И ГОВОРИШ КАТО МЪЖ ИЛИ СИ СТОИШ САМ.
а
3. "Приятелката ми излиза с гаджето ми" - НЯМАШ НИТО ПРИЯТЕЛКА, НИТО ГАДЖЕ, ПРОУМЕЙ ГО.
Ако на ден се правят по 100 теми, то 70 от тях са от тези 3 типа. Еми погледни останалите 69 теми ами не пиши нова .... Евала на еос... наистина е досадно да се четат едни и същи глупости ....
righteous
11-28-2010, 15:49
2. "Момче обича момиче, но го е срам да я заговори" - ОТИВАШ И ГОВОРИШ КАТО МЪЖ ИЛИ СИ СТОИШ САМ.
а
3. "Приятелката ми излиза с гаджето ми" - НЯМАШ НИТО ПРИЯТЕЛКА, НИТО ГАДЖЕ, ПРОУМЕЙ ГО.
Темата за важнаaaaaaa =D>
Paramour
11-28-2010, 17:55
Ти говориш за връзки, а в тези теми става въпрос само за харесване от няколко чата.
Ти говориш за връзки, а в тези теми става въпрос само за харесване от няколко чата.
То че става въпрос за харесване става ама половината от тука всяко увлечение го определят като любов и имат супер силни чувства към дадения човек ... а-у. То за това пък в раздел секс има сумати теми от рода: аз съм на 12 той на 14 обичам го правихме секс обаче след това скъсахме какво да правя ....
Eos: подкрепям те с две ръце и три крака (вярно единия малко по-къс от другите ама карай) обаче не можем да променим извратения свят в които живеем , премести си го от единия крачол в другия (образно казано защото си момиче май и няма какво да местиш) :D
Paramour
11-28-2010, 18:27
То че става въпрос за харесване става ама половината от тука всяко увлечение го определят като любов и имат супер силни чувства към дадения човек ... а-у. То за това пък в раздел секс има сумати теми от рода: аз съм на 12 той на 14 обичам го правихме секс обаче след това скъсахме какво да правя ....
Е, да. И това го има..
Точно заради това повечето теми са написани от 11-12-13годишни лапенца. Не че съм много по-голяма, но поне разсъждавам...
Направи ми впечатление, обаче, че тя беше написала, че връзките по скайп нямат бъдеще. Точно аз съм в такова положение.. по скайп, по телефона.. няма как да сме заедно физически за доста дълго време. Въпреки това продължавам да се надявам да останем заедно. Все ще дойде ваканцията и ще се видим.
sasha_90
11-28-2010, 18:31
Да можеше всички да разсъждават като теб,но уви.И аз непрекъснато повтарям,че няма понятие,като връзка по скайп.Но кой да слуша...
hopekiller
11-28-2010, 18:39
Вулгарните изрази са създадени за такива като тебе бе.
NomNomNom
11-28-2010, 18:41
Против крайната ти реакция съм , както съм и против крайно глупавите теми , които визираш .
Ти си доста безмозъчно същество..защо смяташ,че всички сме длъжни да ти гледаме сеира в teen,a? Хората имат право да пускат каквито си ппискат теми,стига да не са на шега и не си ти човекът,който ще им казва. И честно казано предпочитам да чета такива теми,отколкото тъпите ти изяви на ярост,сещаш ли се ;) вземи си размърдай сивото вещество!!!!
скайп фейсбук и интернет като цяло са много полезни неща, друг в въпрос е че могат да пречат на мен поне да се занимавам с много по-интересни неща.
за връзки по интернет и дума не може да става (: но понякога комуникацията там може да е приятна.
винаги е по-добре да излезеш с човека разбира се де
но понякога няма възможност
FuckedUp
11-28-2010, 19:42
Темата се изчерпа. Няма смисъл да коментирам..и ви подкрепям с 2 ръце :)
аз имам 2 връзки по скайп и 1 по фейсбукс майна
Ти си доста безмозъчно същество..защо смяташ,че всички сме длъжни да ти гледаме сеира в teen,a? Хората имат право да пускат каквито си ппискат теми,стига да не са на шега и не си ти човекът,който ще им казва. И честно казано предпочитам да чета такива теми,отколкото тъпите ти изяви на ярост,сещаш ли се ;) вземи си размърдай сивото вещество!!!! аз ;) тука ;) избивам ;) комплекси ;)
indigo0lady
11-28-2010, 20:41
Да не забравяме, че това е ТИЙН проблем => малки, големи, и всички, които са по акъл тийнове чувстват, че това е мястото да си изливат душичката. Може да живеят в ебати филмите, ама пък си вярват, кво да ги правиш... Някой ден ще пораснат и ще се смеят на глупостите си, ама още не го знаят. Тъй че нека ги оставим да си изживяват проблемите, щото за тях това са наиситна големи проблеми и това е нормално, все пак още не са видяли почти нищо от живота. Всяка възраст си има особености, нека все пак бъдем малко по-толерантни,а? В крайна сметка, ако ви е писнало да четете такива теми, не го правете, нито отговаряйте. :-|
turmionkatilot
11-28-2010, 20:51
Ти си доста безмозъчно същество..защо смяташ,че всички сме длъжни да ти гледаме сеира в teen,a? Хората имат право да пускат каквито си ппискат теми,стига да не са на шега и не си ти човекът,който ще им казва. И честно казано предпочитам да чета такива теми,отколкото тъпите ти изяви на ярост,сещаш ли се ;) вземи си размърдай сивото вещество!!!!
+1
izlishna
11-28-2010, 20:56
Да не забравяме, че това е ТИЙН проблем => малки, големи, и всички, които са по акъл тийнове чувстват, че това е мястото да си изливат душичката. Може да живеят в ебати филмите, ама пък си вярват, кво да ги правиш... Някой ден ще пораснат и ще се смеят на глупостите си, ама още не го знаят. Тъй че нека ги оставим да си изживяват проблемите, щото за тях това са наиситна големи проблеми и това е нормално, все пак още не са видяли почти нищо от живота. Всяка възраст си има особености, нека все пак бъдем малко по-толерантни,а? В крайна сметка, ако ви е писнало да четете такива теми, не го правете, нито отговаряйте. :-|
++
P.S. Тука се образува вихър от блъскащи хормони.. ;x
Пикаем ти на темата,ако имаш фетиш може и теб да опикаем хахахахаххахахахахаххахах а :-D :-D :-D :-D :-D
SmilezZz
11-29-2010, 08:18
Това все пак е тийн ФОРУМ и е създаден
с цел да се помага на тийновете,и на тези,които
се чувстват като такива..
Няма значение,че е имало не знам си колко теми
от един и същ род,но пък нали именно това трябва
да стане в един форум - да се питат въпроси и да
се опитаме да помогнем на другите..
Съгласна съм,че понякога и мене ме дразни това,но
ние всъщност забравяме целта на сайта..
П.С - Ако си мислиш,че твоята тема е по-различна от
тези,които си дал/а за пример,жестоко се лъжеш..
Това все пак е тийн ФОРУМ и е създаден
с цел да се помага на тийновете,и на тези,които
се чувстват като такива..
Няма значение,че е имало не знам си колко теми
от един и същ род,но пък нали именно това трябва
да стане в един форум - да се питат въпроси и да
се опитаме да помогнем на другите..
Съгласна съм,че понякога и мене ме дразни това,но
ние всъщност забравяме целта на сайта..
П.С - Ако си мислиш,че твоята тема е по-различна от
тези,които си дал/а за пример,жестоко се лъжеш..
MaLkaTa_LaDy
11-29-2010, 08:52
Да, те са глупави и неосъзнати, но говорят с любов. Ти имаш повече акъл от тях, но що за злоба блика от теб... Сама си направи сметките!
xCut0utMyTearsx
11-29-2010, 09:50
:lol:
antifashionshit
11-29-2010, 13:40
holla, бивша на Сашко. вършееш, виждам.
РАзни хора,разни разнообразия
ShtrudeL
11-29-2010, 15:11
а
Темата за важнаaaaaaa =D>
Темата е дежа ву. Поредният оплакващ се от живота на другите.
Айде стига вече. Гледайте си във вашата паничка/купичка/чашка/лъжичка.
Авторче,за теб такива теми може да са банални и тъпи,но за някой друг твоите могат да са същите.
Заключвам...пък и усещам,че ще стане някой тъп скандал.