Влез

View Full Version : Харесвам я но допуснах грешка как да се оправя поправя

Invisible357
11-28-2010, 21:06
.123

art
11-28-2010, 21:20
ти трябва да прецениш дали ще можеш да я приемаш само като риятел, защото шанса да се получи нещо между вас не е голям. Ако мислиш, че не можеш да си само приятел с нея по-добре я остави.Ако решиш, че можеш се чуйте, но трябва а си сигурен, защото в противен случай можеш да й навлечеш проблеми с приятеля й.

Invisible357
11-28-2010, 21:28
Ами той не ме харесва изобщо, но тя си има проблеми с него като цяло. Той не и обръща внимание, и се мотае повече с бившата си и пие бира в арианата от колкото да и обръща внимание. Но от друга страна не ми е говорила да има проблеми с него преди да се запозная с него + това може да се разберем само 2-мата с него ;) също тока не знам дали е още с него другото което е че около 3 месеца не сме се чували

BlindedAngel
11-29-2010, 04:57
Ако беше я завел на концерт на "Планета" или на нещо чалготека, кръчма 100 % щеше да е с тебе.Такива метълски истории са боза 8-)

DeVilTerroR
11-29-2010, 07:13
Ако беше я завел на концерт на "Планета" или на нещо чалготека, кръчма 100 % щеше да е с тебе.Такива метълски истории са боза 8-)

:D :D :D :D :D

По темата по-добре недей се занимавай с обвързано момиче. А пък ако искаш отново да сте само приятели, щом я харесваш само, ще дразниш, че е с друг а не с теб !