View Full Version : Случвало ли ви се е?
Случва ми се нещо доста странно което не мога да си обясня.. Става въпрос за бившата на отскоро бившия ми приятел. Не че изпитвам омраза към нея (няма и за какво), но просто като я видя и всичко почти букваааааално ми се обръща.. Не мога да ви обесня някакво много странно чувство е.. сякаш я мразя, но не е точно омраза.. Мислех си, че може би и завиждам, но не е така.. Преди е била много красива, сега малко се е занемарила (ако ме разбирате.. килограми, не се поддържа.. и т.н.). Не й завиждам, няма за какво, не че съм по-красива, по-добра или по-умна .. напротив нямам много висока оценка за себе си, но наистина ако едно момиче ако е красиво бих и го признала.. не съм някоя комплексарка... А другото което е, че постоянно я "следя" едва ли не, дали ще качи нова снимка, какво е правила с кого е излизала.. Отскоро си пиша с нея приятна е много даже, мила е и може да се общува с нея лесно.. но въпреки това само като видя нейна снимка и имам чувството че ще скоча и ще набия компютъра си.. Друго, че откакто се запознах с нея и разбрах коя е, държа още повече на външния си вид, на образованието си (тя е по-начетена от мен) и някак си тя ме мотивира. Незнам, от психологическа гледна точка аз така си го обеснявам, че сигурно подсъзнателно й завиждам и се опитвам да съм по-добра от нея, но не мога да си обясня защо, тъй като аз не бях влюбена в това момче толкова че да се опитам да се направя на по- добра за него.
На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Има ли хора които като ги погледнете и всичко ви се обръща.. и то не в добрия смисъл.. 8-)
xKiFlAxx
11-29-2010, 02:37
Ами нормално е да завиждаш . и аз завиждам ако някоя случайно има повече като пари или дрехи и др :D макар че рядко има някой да е повече от мен..даже няма. Напоследък гледам съм мнн повече от всеки и го постигам :-)
първо, не обръщай внимание на горното мнение. второ - като я видиш си задай въпроса кое точно те дразни в нея. като гледаш снимката й си помисли какво й харесваш и какво не й харесваш. накрая направи една съпоставка м/у себе си и въпросното момиче и се опитай да поправиш своите слаби страни - оценки или т.н., но не се променяй! старай се да не допускаш нещата, които не харесваш у нея, бъди себе си, но я имай като мерна единица за стиммул - да си по - добра ученичка, да изглеждаш по - добре. когато го постигнеш, самочувствието ти ще се вдигне (не говоря до небето, просто ще имаш вяра в себе си)
n3zabrawiimaa
11-29-2010, 06:44
Ами нормално е да завиждаш . и аз завиждам ако някоя случайно има повече като пари или дрехи и др :D макар че рядко има някой да е повече от мен..даже няма. Напоследък гледам съм мнн повече от всеки и го постигам :-)
Мила ми КИФЛОООООООООО!!! Напоследък започваш много да ме дразниш. Спри да се фукаш че имаш това и онова.. Във форума и аз мога да каа че имам вила на хаваите, 5 лимузини, частен остров и частна яхта. До сега не съм забелязала да си качила снимка да те видим.. Иначе ти си "най.." Айде моля ти се да спреш да се фукаш във форума, защото ставаш смешна.. А най-смешното е, че ми се струва, че си лапе с супер високо самочуствие, но без покритие...
Иначе по темата.. когато бившия ми ме заряза, заради новата те скъсаха след 1 седмица.. Тогава всички му казваха, как е можал а скъса с мен заради такава мърла, че аз съм по-добра от нея и т.н. Аз отдавна вече съм го забравила, но и аз по същия начин така правя като теб. ;д Гледам къде и с кого е излизала, дали има нови снимки и т.н. И аз немога да си го обесня.. просто така се получава. ;д
първо, не обръщай внимание на горното мнение. второ - като я видиш си задай въпроса кое точно те дразни в нея. като гледаш снимката й си помисли какво й харесваш и какво не й харесваш. накрая направи една съпоставка м/у себе си и въпросното момиче и се опитай да поправиш своите слаби страни - оценки или т.н., но не се променяй! старай се да не допускаш нещата, които не харесваш у нея, бъди себе си, но я имай като мерна единица за стиммул - да си по - добра ученичка, да изглеждаш по - добре. когато го постигнеш, самочувствието ти ще се вдигне (не говоря до небето, просто ще имаш вяра в себе си)
Опитвала съм, и то много пъти, но не мога да разбера.. сякаш не мога да разбера защо точно и завиждам иииии прав/а си от доста време съм забелязала, че ме амбицира да съм по-добра и когато ми каже примерно, че чете много интересна книга или нещо подобно и аз веднага някак си под съзнателно се насърчавам и ме удря музата и аз да си купя и да прочета някоя хаха Което като се замисля не е лошо. 8-) Относно външния й вид, като видя нейна снимка иии ууууфф обръщат ми се червата особено ако е снимка от преди време защото тогава наистина е била МНОГО красива ииии искам да я заблъскам.. незнам попринцип не се карам с хората и на никой не завиждам за това ми е толкова чудно защо и завиждам и съм толкова злобна... 8-)
Иначе по темата.. когато бившия ми ме заряза, заради новата те скъсаха след 1 седмица.. Тогава всички му казваха, как е можал а скъса с мен заради такава мърла, че аз съм по-добра от нея и т.н. Аз отдавна вече съм го забравила, но и аз по същия начин така правя като теб. ;д Гледам къде и с кого е излизала, дали има нови снимки и т.н. И аз немога да си го обесня.. просто така се получава. ;д[/quote]
о0оооо Значи има и други като мене.. :-) Бях чела (май в космо), че е на психологическо ниво и чрез "следенето" на тази особа 8-) подсъзнателно се опитваме да докажем пред себе си, че не е по-добра и търсим нейна издънка или грозна снимка за да се докажем пред себе си :shock:
n3zabrawiimaa
11-29-2010, 11:53
Иначе по темата.. когато бившия ми ме заряза, заради новата те скъсаха след 1 седмица.. Тогава всички му казваха, как е можал а скъса с мен заради такава мърла, че аз съм по-добра от нея и т.н. Аз отдавна вече съм го забравила, но и аз по същия начин така правя като теб. ;д Гледам къде и с кого е излизала, дали има нови снимки и т.н. И аз немога да си го обесня.. просто така се получава. ;д
о0оооо Значи има и други като мене.. :-) Бях чела (май в космо), че е на психологическо ниво и чрез "следенето" на тази особа 8-) подсъзнателно се опитваме да докажем пред себе си, че не е по-добра и търсим нейна издънка или грозна снимка за да се докажем пред себе си :shock:[/quote]
Да... точно това е.. убедила съм се че е грозна, но продължавам. ;дд Незнам незнам.. отделям 10 минути от времето си за да я видя тук там по сайтове и т.н ;дд