Влез

View Full Version : Мисля, че вече не изпитвам същото....

xCut0utMyTearsx
11-29-2010, 10:09
Чудих се дали да споделя... защото може да го прочете... но все пак. :smt120

Преди около половин година се разделих с едно момче с което бяхме заедно не много време, но го обичах адски много.... но той се държеше с мен като с парцал. -.- Всичко споделях на сегашният ми приятел [тогава бяхме само приятели..] той все ме съветваше, подкрепяше, защитаваше... Един ден се бяхме скарали жестоко.... и пак плачех на неговото рамо.
Той ми каза 'Остави го, той е идиот и не те заслужава... ще го осъзнае рано или късно.' И така и стана.... оставих го, на него не му пукаше особенно, но не съм и очаквала подобно нещо.. И бях буквално развалина. Той отново беше до мене, крепеше ме.... и изведнъж, ей така от нищото, ми призна, че ме обича като нещо повече..... и така тръгнахме.

Всичко беше повече от идеално.... все едно бях срещнала перфектния..
Е, да, имах известни съмнения в началото на връзката ни, даже бях правила тема относно това.... но с времето те изчезнаха.
Нда, ама... хубавото свърши Септември месец, когато той трябваше да си заминава за Испания... защото там учеше. Беше гадно, сълзи, сополи, двучасова раздяла на летището... След като замина... почнахме да поддържаме връзка в скайп, по телефона.... идва си почти всяка седмица... но не знам. Като, че чуствата ми вече не са същите... Дори не бях осъзнала [ до като той не ми каза], че всъщност не съм му казвала, че го обичам... или някоя мила дума може би от месец.... Постоянно се караме за някакви дребни неща... и като, че с всяка караница по-малко започва да ми пука как ще завърши тя.. Говорили сме си за това... но нищо... имам някакви чувства към него, обичам го... но просто не е същото. Не мисля, че сме си омръзнали... защото всяка целувка с него е вълнуваща както беше и първата... Просто не знам... :( По принцип аз трябва да съм най-ясно със себе си... обаче... не знам. Не знам какво да правя... Да му кажа ли? Или да го оставя, макар че го обичам, за да не го боли повече след време... ?

moneycomeme
11-29-2010, 10:15
Връзките от разстояние са за истински влюбените,истински обичащите и знаещи какво искат хора.Ти не си достатъчно силна май за такава връзка.Не мога да те съдя,никой,дори и той няма право да те съди,ако не се чувстваш конфортно вече в тази връзка.Според мен му сподели какво мислиш...и вземи решението си.Но на всяка цена ако имате толкова силна емоционалнва спойка-сподели му какво чувстваш и какво смяташ за добре ;]

AnzaRe
11-29-2010, 10:16
Вие на колко сте?И ще ти кажа моята гледна точка!

xCut0utMyTearsx
11-29-2010, 10:17
Вие на колко сте?И ще ти кажа моята гледна точка! Той януари прави 18, а аз декември ги правя.. Не, че има нещо кой знае колко общо ама -.- ....

AnzaRe
11-29-2010, 10:23
Виж сега,той те обича и ти го обичаш.
По принцип като не се виждате често това е добре защото няма да си омръзнете.
По принцип,няма смисъл да късаш с него,аз разбирам,адски гадно да се държи с теб,да ти изневерява да бих ти казал късай с него.
Но донякъде,че чувствата отихват и спадат става малко.. как да ти кажа...това се дължи най-вече от сериозноста и решителноста.
Помисли,ако имаше шанс изобщо да не ходи в чужбина да работи,нямаше ли да стои при теб?
Щом идва през седмицата това пак е добре...замисли се ако не му пукаше за теб нямаше да извървява този дълъг път за отиване и връщане,няма смисъл да прекъсваш една любов,обич ще дойде време ще се върне ще стои до теб постоянно!!!
Просто не прави грешка,от която после ще страдаш и ще си хабиш времето за някакво друго момче дето не го знаеш "колко пари" дава за теб.
Просто постави се на негово място,ти работеше в чужбина,а той да си стои на мястото си където е.
Щом се обичате няма какво да ви раздели..
Това,че си мислиш,че го нараняваш не е така,защото ако не те обича не изпитва нищо към теб,симпатии нямаше да мисли,да идва при теб от толкова голям път да извървява за да може да те целуне,прегърне да ти каже на ухо,"Обичам те!".Помисли си!

bebchoOoOoOo
11-29-2010, 11:23
Учи в Испания и си идва почти всяка седмица.. ? :shock:

puppy2
11-29-2010, 13:44
Учи в Испания и си идва почти всяка седмица.. ? :shock:
Заради нея...смятай..не го зарязвай по хубаво,ще постъпиш то4но както бифшия ти е постъпил с теб :)

Stotii
11-29-2010, 13:48
Анзаре ти го каза най-правилно. Моя приятелка излиза с 'нейния' от няколко години.Обичат се много и въпреки разстоянието това не е проблем за тях.Той учи в София, тя е в средата на България. Както и твоят приятел, той си идва почти всяка седмица и се виждат за уикенда. Ако любовта ви е достатъчно силна, разстоянието не е проблем... замисли се сериозно и тогава вземи решение, защото по думите ти си личи, че момчето истински те обича.