Влез

View Full Version : Готина в училище? Как?

nevermind1313
11-30-2010, 13:54
Има много причини хората да искат да са популярни. Искат да преживеят нови неща, искат приятели или просто са се нацелили в готиния пич от другия клас... Искаш да си онова момиче? Което всички обичат, възхищават, идеализират и доста често завиждат? Хайде, знаеш за кого говоря: тя е красива, умна, забавна, талантлива и се облича невероятно! Ти дори може би я мразиш. Но ако се вгледаш в миналото, ще разбереш, че всъщност е много сладка. Е, има някои, които не искат да са на нейно място. Това са истински индивидуалисти. Но щом четеш тази тема, вероятността да си една от тях клони към нулата. и така, темата продължава...

1. Намери си компания. За предпочитане е да са истински приятели, които те обичат. Твоята официална "групичка" трябва да се състои от 3-6 момичета. Нека да бъдат умни, готини и стилни хора. Бъди добричка до припадък: бъди лоялна и често ги кани да излизате и да правите забавни неща заедно. Това ясно ще покаже, че извличаш максимално забавление от живота, че си отворена за нови преживявания. А и групичка весели и привлекателни момичета в мола радва окото. Опитай се да измъкнеш по една тайна от всяко момиче. Но не ги заплашвай и не разгласявай наученото- това е долно и ще приличаш да гаднярка. Никой не иска да дружи с кучки. Важно- ти искаш приятели, не използвай групата като средство за достигане на Върха. Популярността е само една добавка къ ценния подарък- приятелството.
Това прозвуча сантиментално и леко ме е срам :)

2. Лидерката- умната, забавната и бла-бла-бла, каквото има по- горе. Тя има всички умения за контрол. Няколко подточки ще разкрият по- добре този легендарен образ.

а) Подрепящата Тя те обича, без да те идеализира. На нея можеш да се рзкриеш и да споделиш проблемите си. Е, има и рискове, оправяйте се сами. Накратко е твоя БФФ. Изглежда ти, че е някакво подобие на теб самата. Ако играеш тенис, тя тича в парка... И така.

б) Сладката Не всичи сме добрички и сладички, но имате нужда от такава девойка в групата. Тя е супер, защото е готина, ще ви подкрепи в трудни моменти и се разбира добре с хората.

в) Осъдената На това момиче също не му е лесно. На базата на грешни първи впечатления и завист, тя е осъдена. Някои я игнорират без дори да са говорили с нея! Млади и стари подсъзнателно я възприемат като #%@3*&... Ако вникнеш по- дълбоко, ще бъдеш приятно изненадана.

г) ПРО Тя има някакъв талант. Балет (не задължително класически), пеене, рисуване, спорт, театър, математика... И е доста навътре с нещата. Изглежда прекрасно във всяка униформа. Постоянно е заета и все пак намира време за вас.

д)The party animal О не, тя никога не се надрусва и не се напива! Често е на чашка- две, но се справя добре в училище. Тя не празнува през цялото време, но е истински купон времето, прекарано с нея. Тя е духовита, зашеметяваща винаги и страшна танциорка... Споменах ли, че винаги излиза добре на снимки?

е) Средното положение Стандартното "супер- момиче". За теб и за твоята група тя винаги е "някъде там". Тя е това, за което другите само си мечтаят. Малко или много засенчва другите. НИКОГА не казвай, че животът и е само популярност. Първо, че ще се обиди и второ- видяла ли си и графика за по- късно. Въпреки уроците и курсовете тя пак се интересува от ежедневието ти. Тя е по-добра, отколкото всеки "среден" тийнеджър някога ще бъде. Кой е нормалния сега?

3. Бъди уверена! Звучи отчаяно, знам. Ако искаш си го повтаряй по 100 пъти на ден. Слушай нахъсваща музика, когато не си на кеф. Лично на мен Offspring ми помагат, но тук не става въпрос за мен. Ако не и това не помогне (и просто предпочиташ Преслава), то използвай следните трикове:

а) Не си доволна от външния си вид? Сложи си грим. Още. Още де, стига си се стискала. Поразхождай се така (само у вас, моля те) и преброй колко хора ще стреснеш. Махни скапания грим и си измий лицето. Я- пак си ти! Изглеждаш много по- добре и естествена. Така те вижда света.

б) Испроси си го. Попитай роднини и приятели какбо точно хатесват в теб и го запомни добре. Това са твоите положителни страни и те не са една и две.

в) Направи нещо голямо. Почисти си стаята. Нова прическа... You choose :-D

4. Винаги изглеждай добре! Набий си го- красива по всяко време. От главата до петите:

а) Любимият ви аксесоар е... косата! Поддържай косата си чиста и сресана- твоят стил и формата на лицето ще ти подскажат как да я носиш ежедневно. Вариантите са много и е най- добре да се посъветваш със специалист. Модата в прическите се мени, но има принципи, валидни навсякъде. Ниското чело лесно би могло да се прикрие от бретон. Топчестото лице да се удължи с прическа на път с добре оформени странични кичури. И така нататък. Добре подбраната според формана на лицето ти прическа може да те накара да изглеждаш красива и секси. И обратното- робуването на моден стайлинг, без да се зачитат индивидуалните особености, води до комични резултати.

б) Лицето трябва да е винаги чисто и свежо. Грижи се за кожата всекидневно. Задължителен е кремът против пъпки и почистваща пяна или сапун. Полагай съответните грижи за съответния тип кожа. Гримът трябва да е толкова незабележим, че само да загатва и подчертава изразителни очи или сочни устни. Момчетата мразят изрисуваните момичета. А дали ще ти е приятно да чуеш зад гърба си "Оф, тая на ква се прави, от сто километра се вижда, че е с молив и фон дьо тен..."? Съвсееем малко фон дьо тен, спирала и гланц са достатъчни. Гримът е за прикриване на дефекти, не за създаване на нови!

в) Хигиената е на първо място. Всекидневен душ и миене на зъбите по 2-3 пъти на ден. Фигурата и теглото са ключови. Упражнения, ако е необходимо, но и не живей само на моркови и зеле.

г) Последен, но не на последно място е манокюра! (точно това клише очквахте, нали :D ) Не бива да е прекалено дълъг, дори да се каниш да надереш даскала по физика. Не си хищна птица, по кротко с ярките цветове. Не правят добро впечатление в клас. Никакъв олющен лак! Хелоуин мина все пак...

5. Овладей "Усмивката". Не бъди зла. Дръж се мило с всеки с който можеш, помагай в трудни моменти и ги подкрепяй. За тези, които не можеш да понасяш, създай граница на търпимост. Не си разменяйте реплики в коридора, а им се усмихвай. По този начин те изглеждат зле, а ти - стабилна и саркастична. Истинския лидер не тормози, за да го уважават- прекален готин е. Разумната кралицата никога не атакува откито. това само ще изнерви хората. А и ще накараш "лошия" да се почувства предаден и унижен. Нали беше състрадателна?

6. Обличай се добре Обикновенна, но невероятна- твоята цел. Носи страхотни дрехи, имай страхотен стил. И моля те: не се подигравай на хората, облечени по друг начин! Това са ТЯХНИТЕ дрехи и начинът, по който ТЕ искат да се обличат. Носи каквото искаш, но не отивай на парти по анцунг. Твоите тоалети трябва да са сладки+касиви+да си ги обичаш. Да накараш всички да искат да се обличат като теб е трудно, но невероятно яко! Не е задължително всеки ден да се появяваш с блузки от коприна и лъскави джуджавки. Обувките- елегантни или спортни. Вярваш или не, можеш да изглеждаш добре и без токчета. Шал около врата променя тоалета изцяло. Нека чантата да подхожда на останалите аксесоари. Бижутата- никакви брокати и лъщящи глупости, момиче от класа носи бижута от класа. Не казвам, че трябва от главата до петите да си покрита със Сваровски. Семпло и красиво- златната среда е важна.

7. Никога, ама никога, ама ти като казвам никога, имам предвид НИКОГА не клюкарствай!!! Няма начин човека да не разбере. Приятелката ти може да се кълне, че няма да се издаде, но от дума на дума... Мимето си пада по Боян. Клюкарстването изглежда ужасно отстрани. Но какво да се прави- човешко е! Добре де, женска природа :wink:

Да обобщим. Това, което ти трябва е:
- група от добри приятелки
- козметика и грим
- готини дрехи
- харизма- не може да се мине без нея.
- мобилен телефон

Важно:
- Вярваш или не, има хора, които не те харесват. Те ще разпространяват слухове и ще злословят по твой адрес. Игнорирай ги.
- Винаги бъди здрава и във форма.
- Стой далеч от наркотици!

Надявам се да съм помогнала. Не съм описала поодробно всяка стъпка. Мисля, че има доста по- компетентни съветници в модата от мен. Не, не мисля... убедена съм, сигурна съм, има :D Та... пишете коментари и успех! :-) [/b]

fuckme
11-30-2010, 14:18
до това водят американските филми....

TheNewReligion
11-30-2010, 14:20
Боже. Мили.

awerw
11-30-2010, 14:40
Ооу даа покривам всички критерии :grin: , а защо не съм известна :cry:

mog1
11-30-2010, 14:48
...пропуснала си "да ходиш с топ- футболиста на училището"...

наистина много филми гледате....

ecstazy
11-30-2010, 16:28
EEEEEEEPPPPPPIIIIIIIIICCCC FFFFFFFFFAAAAAAAAIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLL X_X

tItEufFf
11-30-2010, 16:28
I'm shocked :shock:
Това са абсолютни глупости

WaterLilly
11-30-2010, 16:58
:razz: :razz: :razz:

Това в High School Musical ли го гледа?

П.С. След подобен фейл най-добре си направи нова регистрация във форума и никога повече не споменавай това. ЕВЪР... ЪГЕН...

BlackSugar
11-30-2010, 17:10
Виж, миличка...това звучи супер на теория, но нека си го признаем- само на ТЕОРИЯ. Имам предвид, че няма такова нещо като кралица на училището или поне не чак толкова перфектна и доброжелателна. Прекрасно щеше да е ако наистина ставаше по начина, който си описала, но всичко това е просто измислица и в реалния свят не съществува... Ако пък наистина искаш да станеш нещо като пчела майка ще ти се наложи да погазиш доста повече хора, отколкото ще накараш после да те обикнат. Е разбира се, изборът е личен и всеки си решава дали иска да се превърне в кучка в името на това да стане популярна

Spikeey
11-30-2010, 17:12
FAYUL!!!! :lol:

nymphadora
11-30-2010, 17:15
sa sahsd asdhas

ТИ СЕРИОЗНО ЛИ??

:lol: :lol: :lol:

cherrygloss
11-30-2010, 17:23
FAYUL!!!! :lol:

That's my new thing. FAYUL! No that's not my new thing. :lol:

Иначе темата е твърде.. превзета и филмирана.

letmetellyou
11-30-2010, 17:41
Както казаха и преди мен- прекалено много филми гледаш. Бъди себе си. Все пак отиваш на училище да учиш, а не да демонстрираш колко си "сладка, готина, подкрепяща" и т.н. Ясно е, че при повечето хора това е маска. Come back to reality, please.

chemist9009
11-30-2010, 17:46
вие даскалото за дискотека ли го имате??!!? :lol: :lol: :lol:

FuckedUp
11-30-2010, 17:58
EEEEEEEPPPPPPIIIIIIIIICCCC FFFFFFFFFAAAAAAAAIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLL X_X

fenastz
11-30-2010, 18:35
Мамка му, отдавна не съм правил пародия на тема в тоя форум. Явно времето дойде :D

Paramour
11-30-2010, 19:19
Не прочетох всичко.. само подчертаните работи ми стигат..
Та.. що за глупости? :lol:

iLovePussyJuice
11-30-2010, 22:38
некой требва да закрие сериалчетата дето ги гледате :(

ibojilow
12-01-2010, 06:55
Да, но пропусна наркотиците, да се надяваме, че в следващата статия ще ги спомене. :)

CookieMonster
12-01-2010, 09:55
4. Винаги изглеждай добре! Набий си го- красива по всяко време. От главата до петите.......... И Т.Н.

Ето откъде се появиха кифлите..

iffey
12-01-2010, 10:06
Не си доволна от външния си вид? Сложи си грим. Още. Още де, стига си се стискала.
Ох не мога повече... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Vilincetoo
12-01-2010, 16:17
еххх ...тъпотия до шия 8-)

MegiBoOm
12-01-2010, 16:28
!EPIC FAIL!

elito0o0o0
12-01-2010, 16:54
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Така не съм се смяла от.. от.. 2 часа? :razz: :razz:

indigo0lady
12-01-2010, 20:30
Ех, ако отговорите за всичко ги пишеше в някоя книга, или в някой форум... нямаше да сме хора, а машини! Съжалявам, авторке, ама не си направих труда да ти чета темата. Ако ще и най-видния психолог да я беше писал, не бих я прочела - заглавието ми казва достатъчно...

SwEeTMuFFiN
12-02-2010, 12:12
ще пробвам :lol:

suNnykaty96
12-02-2010, 19:08
Добре де сега какво я нападате всичка - ясно, темата е много тъпа, но момичето се е постарало все пак, не е нужно всеки един в този форум да се изреди да й каже колко е тъпа :?

Spikeey
12-02-2010, 19:21
Ех... преди Дисни не правеха такива филми...

Vilincetoo
12-02-2010, 19:29
suNnykaty96 не съм съгласна с теб :-D
щом това момиче прави тъпи и безсмислени теми ще си понася коментарите :D

NoLoveBitch
12-03-2010, 08:48
epic fail ... wow! Имам чувството ,че си взела всичко от режисиора на High School Musical :D
А защо трябва да си известен , всъщност? :? И какво като си известен, получаваш повече съобщения на стената, от типа на ''Пробвах се да те изтрия от живота си ,но не можах . Прати това на всички твои приятели без които неможеш'' :D :D

thinkgreen
12-03-2010, 11:37
До това водят американските тийн филмчета с кралици на балове , главатарки на групи и тн . Надявам се всичко да е една шега , ако ли не .. значи нещата при подрастващите наистина вървят на зле :D

nelimircheto
09-15-2011, 16:41
Наистина няма такова нещо като лидер в училището, но мисля че някой от тези съвети са помогнали на някой. Така, че имайте го на предвид. :)

yahhooo
09-15-2011, 17:08
Вече съм готин, мерси за темата, сега направете тема отличник в училище.

Runaway11
09-15-2011, 17:23
2010! :!:

cigarettekisses
09-15-2011, 17:41
Боже. Мили.

Evterpa
09-15-2011, 21:03
Тва просто не може да бъде реално :lol:

Chacho
09-15-2011, 23:35
Аз съм всичките характери в едно, даже имам и пенис.

nikitka97
09-16-2011, 12:12
Виж, миличка...това звучи супер на теория, но нека си го признаем- само на ТЕОРИЯ. Имам предвид, че няма такова нещо като кралица на училището или поне не чак толкова перфектна и доброжелателна. Прекрасно щеше да е ако наистина ставаше по начина, който си описала, но всичко това е просто измислица и в реалния свят не съществува... Ако пък наистина искаш да станеш нещо като пчела майка ще ти се наложи да погазиш доста повече хора, отколкото ще накараш после да те обикнат. Е разбира се, изборът е личен и всеки си решава дали иска да се превърне в кучка в името на това да стане популярна

Ела в моето училище да видиш дали няма лидерка с много приятелки която е добра с всички и напълно подмолно се кара с другите ....

Miichelle
09-16-2011, 12:38
Гледайте датата на темите, преди да ги вдигате :-o

BlackSugar
09-16-2011, 19:15
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=376139 <<< Само една последна вметка :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

IWannaBeSedated
09-16-2011, 19:18
Яко филми. :lol:

Pigeon
09-16-2011, 19:57
FACEPALM :shock:

sapphire5
09-16-2011, 20:32
просто бъдете СЕБЕ СИ! :)

Greennight
09-16-2011, 20:38
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

mrankoniiii
11-22-2011, 18:52
При нас изискванията за готина са леко глупавичка руса без нито една пъпка с гадже и всички от цялото училище да и знаят името и и да се сравняват с нея . Покри това и грешка няма да имаш :D

Hayashi
11-22-2011, 21:14
Тази тема ми оправи настроението! Епична! :D

Daisy11
11-23-2011, 14:00
ОМФГ :D :D

LoXx
11-23-2011, 16:04
Права си, че това става само на теория, но държа да отбележа, че кучка е мнооооооого различно от курва.Пък и за да си популярна трябва просто да започнеш да се запознаваш с повече хора извън приятелския ти кръг. Не значи да слагаш 100 тона грим,нито пък да си променяш характера по някакъв начин, а просто малка промяна в стила-да започнеш да носиш бижута, ако ходиш по-често с анцузи да обуеш дънки и някакви сладки блузки, а и да се държиш добре с хората около себе си-да ги подкрепяш, ако някой преписва да не го издаваш, все пак всички го правим, да говориш с хората от и извън класа ти на някакви интересни теми, не да си затворена и да се застъпваш за приятелите и хората, които са ти по-близки. :-)

Wwwooow
11-23-2011, 16:22

- мобилен телефон

MOЛЯ ? :shock:

:lol:

иначе като цяло са верни нещата, за огромно съжаление,просто хората са повърхностни и точно по тези неща съдят. ;х

mmm_sweet
11-23-2011, 16:46
Защо не каза направо "бъдете к***и" ? :D Толкова много редове писане можеше да си спестиш

Muaythaifighter
11-23-2011, 17:33
Ще ти кажа 1 мн лесен начин , сложи с 1 вталенo клинче да ти се вижда дупенцето и ше сабереш погледите на цялото даскало

hf

daniela0108
11-24-2011, 11:05
Гледай филма "Любовта с пари не се купува" и ще разбереш как :)
Супер стар е обаче е мн реален :)

sanderoTheSecond
11-24-2011, 11:29
:D :D :D :D :D

Pamaa
11-24-2011, 11:34
а нееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sapphire5
11-24-2011, 16:34
Това няма да си правя и труда да го прочета. Само по коментарите разбирам какво глупост е.

BrainlessROCKBABY
11-24-2011, 16:40

- мобилен телефон

да не живеем в Upper-East Side? :D

BlackEyedPeas
11-25-2011, 18:20
Единственото вярно нещо, което прочетох от всичко това е:

- Вярваш или не, има хора, които не те харесват. Те ще разпространяват слухове и ще злословят по твой адрес. Игнорирай ги.

IlovEmyPuffYToY
11-26-2011, 09:37
м/у другото просто нямаше как да не ти го кажа - в раздела "Училище и приятели" под твоята тема "Готина в училище?Как?" се намира едно прекрасно словосъчетание в отговор - "Малко глупав въпрос...." :D :D :D Ахх, не мога :razz: :razz: :razz:

Boyman
11-26-2011, 15:33
Какви са тези житейски мъдрости и съвети, до които сте опрели? Не можете ли просто да бъдете себе си, а се поставяте там в някакви си категории? :?

Audiophile
11-26-2011, 15:47
Американските филми до нищо добро не доведоха. Много по-вероятно е да си смешна и жалка в очите на тези, които искаш да впечатлниш, отколкото готина.

kittyKat
11-27-2011, 08:18
Нека бъда поредната, която ще ти каже, че си МНОГО тъпа.

nocoment
11-27-2011, 14:36
EPIC FAIL :lol: :lol: :lol: :lol:

lude7ina
12-15-2011, 19:10
Вече съм готин, мерси за темата, сега направете тема отличник в училище.
Това ме уби.
Като прочетох заглавието си помислих, че някаква сива мишка иска съвет.Това ми прилича на типажите в "Гадни момичета". Не можеш да събереш 7 момичета на едно място и да не почнат клюки. НЕ МОЖЕ!!! Или си готин или не си.

P.S.
Къпането всеки ден е вредно.

reperw
12-15-2011, 21:34
адлкслдксайкдякйвцбявлдгл явдгявклйдгякйвдбакйдбкай сдхаксйдхкйя
Я ДАЙ ПАК ?

dreamwalker
12-16-2011, 15:28
Стига вече сте повтаряли колко е тъпа темата. Три страници са достатъчни.

mrankoniiii
12-21-2011, 17:00
Айде сега признаите си някой четелия тая глупост до край ?

raindropemmy__1
01-03-2012, 17:28
Като цяло не е чак толкова зле, но не е ли малко превзето...

thunderstruck5
01-03-2012, 19:54
Whaaaaaaaa ?! Ти ме уби, бе! :D

have_fun
01-06-2012, 12:42
Само като започнах да чета - спрях! :D

have_fun
01-06-2012, 12:43
Иначе - според мен пишеш добре. Можеш да си добра... журналистка?

Bad_like_them
01-06-2012, 16:41
Ти да не излизаш от някой американски филм ? То ако всичко ставаше така, както си го описала то половината момичета трябва да висим NON STOP пред огледалата, за да се гримираме и да си правим прически .. Не прочетох всичко, което си написала, но това, което прочетох ми стигна напълно да си направя извод за мисленето ти . Ако това наистина си го писала ти .. е по - добре не следвай съвестта си, за да не ти се подиграват, че гониш ''оня дето духа'' ;д

blackstreet
01-07-2012, 09:52
абе смешна тема, ама се обзалагам, че всекидневно многократно в чичко гугъл се задава въпроса "как да бъда готин" :Д , така че все за нещо ще свърши работа тази тема

ImmortalSportFreak
01-07-2012, 12:59
вие даскалото за дискотека ли го имате??!!? :lol: :lol: :lol:
И за място,където трябва да забиеш почти всички момчета,иначе не става. ;Д

Това е нещо като ръководство на съвременната кифла в разширен вариант.Ето ви още идеи,ако това не ви стига - http://maitapi.com/lyubopitno/1207-rakovodstvo-na-savremennata-kifla . LMAO :lol: :razz:

Leticcia
01-07-2012, 13:38
за да си ''готинa'' трябва единствено да бъдеш себе си, а не да си слагаш тонове грим и т.н. :D

xNirvanAx
01-07-2012, 14:11
Дееба шибаната тема :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

mmm_sweet
01-07-2012, 16:42
Ще ти кажа 1 мн лесен начин , сложи с 1 вталенo клинче да ти се вижда дупенцето и ше сабереш погледите на цялото даскало

hf
True story :D

DesireToFire
01-08-2012, 10:54
Не виждам за какво оплюхте момичето. Тя си каза, че темата е за хора, които не искат да се открояват като индивидуалности. Момичето се е постарали доста и междодругото е успяло. Като изключим филмарските истории за "лидерката и различните хора в компанията" съветите и са много на място и биха помогнали на науверени момичета, тепърва отиващи в гимназия. Кое от "не клюкарствай", "не носи много грим, бъди максимално естествена", "направи нещо ново и хубаво за себе си, като нова прическа", "поддържай хигиена и се грижи за себе си", "бъди мила и добра с хората, помагай им" не ви хареса.. Един се изцепил че е "мега фейла" и айде като стадо всички след него. И после се карате на хората, че не искали да бъдат индивидуални. Въобще прочетохте ли какво е написало момичето?

DesireToFire
01-08-2012, 10:59
Ти да не излизаш от някой американски филм ? То ако всичко ставаше така, както си го описала то половината момичета трябва да висим NON STOP пред огледалата, за да се гримираме и да си правим прически .. Не прочетох всичко, което си написала, но това, което прочетох ми стигна напълно да си направя извод за мисленето ти . Ако това наистина си го писала ти .. е по - добре не следвай съвестта си, за да не ти се подиграват, че гониш ''оня дето духа'' ;д
Не, не, не.. просто нямам думи. Епик фейла в случая са коментарите ви. Момичето е кажало да се направи нова прическа, която да се поддържа чиста и сресана. Кажи ми къде пише да се виси пред огледалото с часове и всякакви кифленски истории. Съветва да не се ползва грим, или той да е съвсем малко или неутрален. Та ти не стига че коментираш без да си прочела цялото, но ти НИЩО не си прочела. Нищо лично специално към теб де, цитирах твоето мнение защото поне си беше направила труда да напишеш нещо, а не да пишеш едно и също 4 страници?!

Goshev
01-08-2012, 12:19
Мразя такива момичета

bebzgirl
01-08-2012, 21:24
Не знам защо това ти е стремеж,но все пак ще си споделя вижданията.
Бъди добра с хората.Поддържай хигиена.Бъди общителна.Поемай инициативи.
Но не прекалявай с нито едното,иначе ще станеш досадна или хората ще започнат да ти се качват на главата.
Не ви разбирам стереотипа за ,,готин''.Не ви ли е достатъчно са имате един кръг с хора,с които се разбирате и споделяте, и съответно да се запознавате с нови хора с течение на времето?Каква е тази мания по това да се ,,командва парада''?Не ме разбирайте погрешно,нямам нищо против,но ми е интересно защо се стремите точно към това.

dewil.girl
02-03-2012, 14:00
Абе ние отиваме на училище да се научим не на дискотека ... много филми гледате ... хахаха

Dqvolchetooo
05-27-2012, 18:43
Офф темата не е лоша, но доста филми гледаш!!!:D:D:D За да сте популярни трябва да познаваш повечко хора и бъди себе ;)

Angel^^
06-22-2012, 15:03
защо му е на някой да е копие на Ашли Тисдейл от High School Musical, когато си има готини приятели, с които си прекарва супер и които го харесват такъв, какъвто е ! Няма смисъл най-важното нещо да е мнението на другите, просто се харесвайте такива, каквито сте и се забавлявайте!
ПП. Все пак личната хигиена наистина е на първо място :D има и добри съвети, въпреки че е малко пресилено всичко тва, но браво за старанието и добрите намерения!

tattoobitch19
06-22-2012, 18:07
тъжно, да...
миличка, това от темата ти го правят само КИФЛИТЕ...
които си въобразяват, че хората ги мислят за готини...погледни си заглавието - "Готина в УЧИЛИЩЕ".
аз смятам, че едно момиче е готино, когато УЧИ мамка му, а не търчи из апартамента, омацана с лепкав гланц и тонове грим да плаши всичко живо! готини момичета в днешно време = умни момичета, не само тези, на които деколтетата стигат до колената (минимум) и висят ''у молчитуу ;**'' по цял ден ;)
момичетата, които могат да се изразяват на български и да говорят смислени неща, не да обсъждат колко много са искали да си купят леопардово клинче със своите 3-6 приятелки!
и да. умрях да се смея и аз, това официално е една от лююбимите ми теми :D

PukingRainbows
06-22-2012, 18:14
Мразя такива момичета

True Story.

zenzatsionen
07-15-2012, 16:42
Не наистина...в кое филмче живееш? :D :D :D Принцесите на Дисни? :D Според мен за да си известна в тея времена е :
Бъди безчувствена кучка!(Не,не да се ебеш с всеки без да изпитваш нищо към него/тях,просто да се отнасяш с всички,както те с теб,да разваляж връзки на тея дет не те кефят ;дд ...
Бъди facebook мацка!Снимай се,бъди почти кифла,НЕ КИФЛА!Съвсем мъничко кифла!
Яко е приятелите ти да те видят в мола с дружки!Тва прай супер респект ;)
Недей се надрусвай,имай мярка.НЕ УПОТРЕБЯВАЙ НАРКОТИЦИ,ще си съсипеш живота...Не е препоръчително да пушиш но...
Недей си въздържа гримчето.Ако си няква пъпчасала имаш нужда,но недей прекалява,ще приличаш на клоун.Но малко спирала и молив нищо не пречат.Само недей става кат някво емо.
Недей ходи с зубъри и задръстеняци!Сещате се...очилати,учещи,бъркащи си у носа генийчета...Само ако имаш нужда от спешна 6ца си хвани някой идиот да ти напраи проекта и после брутално го зарежи
Когато те обидят не се сдържай ами ги псувай - да видят с кого си имат работа
Намери си някакво яко приятелче,което ще те защитава.Понякога някои 'пичове' те заплашват,че ще те натупът.Изеикай дружката и им го изкарай от носа ;)
Не бъди бебе - недей да оцветяваш книжчици в даскало,повярвай ми...не прави добро впечатление...
За дрешките...Ами...небрежно елегантна...Ндей да носиш чарлстони и дрешки от 80/90те...пъди в крак с модата,ако искаш ти я създай...През зимата най-често...дънки,блузка,суичър, яке (зависи от времето) и ботучки/маратонки.През лятото - Ако имаш ненужни килца и се клатиш по улицата,се стегни.Прави домашен фитнес,бягай сутрин в дскл,малко диета няма да навреди,но ако си имаш хубаво телце не го пипай :) не се притеснявай - обувай късите панталонки и блузка!Сандали и чанта също,но трябва да си ходят,иначе ставаш като някакво цветно хипи...
Едно от най-важните неща - НЕ БЪДИ КУРВА!Недей да праиш секс на 14/15...изчакай до 16,17...няма да ти избяга!Недей да тръгваш веднага със секи който ти предложи - така показваш че си лисна 9или че отчаяно си си търсела ггадже...)
Не бъди злобарка!Изслушвай приятелските си,споделяйте проблемите си една с друга.Не клюкари - кофти е...

Ами аз така мисля,че става,но незнам.При мен проработи и сега съм една от най-известните в дскл :) Успех мацки ;)
П.П Сори за правописните грешки >.<

DennisCobain
07-15-2012, 17:30
Dafuq?!?! Закакво ми е да съм известна в училище? КАЖИ МИ КАК ДА БЪДА ИЗВЕСТНА В ЦЕЛИЯ СВЯЯЯЯТ!! :lol:

Freestyller
07-16-2012, 23:18
:razz: :razz: :razz:

Това в High School Musical ли го гледа?

П.С. След подобен фейл най-добре си направи нова регистрация във форума и никога повече не споменавай това. ЕВЪР... ЪГЕН...

xyayxayyxayxayax тая верно мноо филми гледа ;д High School Musical :D:D:D:D:D:D:D пич паднах от стола докат го четох тва :D :D

howling.
07-17-2012, 06:31
омг ;д гледате твърде много филми, сериозно. може би имам някакви супер остарели възгледи, ама май ходихме в училище, за да учим?? :D

Jenny_4
09-05-2012, 16:30
Има нещо вярно в това, което си написала. На мен лично ми помага. Не може да си перфектна, както ти си написала, но част от нещата са... достоверни. ;)

pepa97
09-06-2012, 08:04
В УЧИЛИЩЕ СМЕ,ЗА ДА УЧИМ,А НЕ ,ЗА ДА СМЕ ГОТИНИ И ДА СЕ СЪБИРАМЕ ПО ГРУПИЧКИ И Т.Н.

bilqnavod
09-06-2012, 08:19
В УЧИЛИЩЕ СМЕ,ЗА ДА УЧИМ,А НЕ ,ЗА ДА СМЕ ГОТИНИ И ДА СЕ СЪБИРАМЕ ПО ГРУПИЧКИ И Т.Н.

Точно!

Supernaturalfan
09-06-2012, 08:48
Dafuq?!?! Закакво ми е да съм известна в училище? КАЖИ МИ КАК ДА БЪДА ИЗВЕСТНА В ЦЕЛИЯ СВЯЯЯЯТ!! :lol:

Ей тва е истината ;д

fenastz
09-06-2012, 10:46

Бъркаш се.

tori
09-07-2012, 07:36
Не виждам за какво оплюхте момичето. Тя си каза, че темата е за хора, които не искат да се открояват като индивидуалности. Момичето се е постарали доста и междодругото е успяло. Като изключим филмарските истории за "лидерката и различните хора в компанията" съветите и са много на място и биха помогнали на науверени момичета, тепърва отиващи в гимназия. Кое от "не клюкарствай", "не носи много грим, бъди максимално естествена", "направи нещо ново и хубаво за себе си, като нова прическа", "поддържай хигиена и се грижи за себе си", "бъди мила и добра с хората, помагай им" не ви хареса.. Един се изцепил че е "мега фейла" и айде като стадо всички след него. И после се карате на хората, че не искали да бъдат индивидуални. Въобще прочетохте ли какво е написало момичето?
Права е.

nevermind6768
09-07-2012, 07:53
What did you say ? Ти се е*аваш нали ? Тря ти спрем диснито !! Леле , скрий сее !! Аз викам вместо да се трудиш да слагаш много некачествен грим на няколко етапа , земи кутийката и си я забий в лицето ! Се същата работа , все пак . нали ? Коя ви мама създаде бее

BrainlessROCKBABY
09-07-2012, 08:50
Философско-психологически задълбочен анализ на културо-етнографските особености в учебните заведения. FAIL

Gret1ty
09-07-2012, 09:02
да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P

tori
09-07-2012, 16:33
да ако спазваме всички тези глупави абе да си го кажем идиотски критерии ще се превърнем в едни пластмасови гримирани до неузнаваемост кифли.. алеле направо цял вижот съм си мечтала за това ;D темата си има и положителна страна.. разсмя ме ;P
Никой не е казал всички да ги спазваме тези неща и да ставаме безмозъчни кифли. Но наистина няма лошо в това да не носиш много грим, да се държиш добре с всички, да поемаш инициативи, да не носиш много грим, да не ползваш наркотици, да не пушиш, да не клюкарстваш и такива неща. Никой не е давал съвети от типа на "бъди разголена като стриптизьорка" или "спи с 875874848 хиляди момчета" и такива неща. Смешно е на мястото, където става на въпрос за засенчване на другите, момичето дто всички го обожават и на което се възхищават и лидерстването, но повечето съвети са добри.

Djiii_
09-07-2012, 17:28
Ако сте в ново даскало просто бъдете себе си наистина ще ви харесат!

JuStElly
09-08-2012, 01:06
Ти се ебаваш :D

autumn_eyes
09-08-2012, 08:13
Това което ти трябва е:
- мобилен телефон

НЕЕЕЕЕЕ!!! Това което ти трябва е iPhone. Бял. С розово калъфче. С пайетки. И камъчета. Ама swarovski. И кученце. Ама порода за чантичка.

nevermind6768
09-09-2012, 21:27
Абе таз дето е направила темата - nevermind1313 . Само ми срамиш името значи :@ Кви са тия глупости от тебе ??

strawberry88
09-10-2012, 12:09
WOW :razz: :razz: :razz:

Amore-Mio*
09-10-2012, 14:12
Изключително голяма тъпотия.

А Л И С А
09-10-2012, 16:29
Too much Gossip Girl!

fenkaaa
09-11-2012, 01:12
Все едно,че чета резюмето на някой филм.

purplegrass
09-11-2012, 11:32
Dafuq i just read !? Ква е тая филмация :Д

pepa97
09-12-2012, 19:28
Бъркаш се.

НЕ НЕ СЕ БЪРКАМ

weheartiit
09-12-2012, 19:50
Too much Gossip Girl!

+1 ...

elito0o0o0
09-13-2012, 20:30
Тая тема още ли е жива, бе? Няма ли кой да я заличи, за Бога. -.-

Kriiiskata
01-20-2013, 14:31
1. Бъди добра!
За да те харесват всички бъди добра към всички, но не вземай никога определена страна.

2. НИКОГА НЕ КЛЮКАРСТВАЙ!!!
Ако кюкарстваш никой няма да споделя с теб и няма да ти вярва.

3. Носи си гребен, дезодорант и огледао!
Когато отидеш в тоалетната се среши,напръскай се с дезодорант и се виж как изгеждаш.

4. Обличай се по последна мода!
Трябва да се постараеш да си първата носила последната по мода примерно чанта, блуза или клин.

5. Не се натрапвай но и не отбягвай хората!

EternalDream
01-20-2013, 14:39
Какво прочетох току-що!?! :smt082

sladuranataaa1
03-16-2013, 18:35
do avtora:tova e super!syvetite sa super,nedei da slu6a6 drugite kakvo kazvat!!!!!!!!!!!11

~The Smile~
03-16-2013, 18:56
Що за глупости са това ?! Извинявай ,авторке, но не ти прочетох темата, щях да си загубя времето..
Бтв, тази тема е от 2010, как така още не е заключена ?!

Ospi
03-16-2013, 21:36
Има вярно в това. Не ви знам какво критикувате всички, но това да си уверен в себе си и да си лидер е голямо нещо :D.

marilyn
03-17-2013, 16:02
Големи сте археолози с тия теми от преди 100 години...

~sweeettt~
09-30-2013, 15:34
Ами кученцето къде е ?? не може без него...ехх значиии О.о

chupachups
09-30-2013, 17:03
НЕЕЕЕЕЕ!!! Това което ти трябва е iPhone. Бял. С розово калъфче. С пайетки. И камъчета. Ама swarovski. И кученце. Ама порода за чантичка.

Извинявай! Как само iPhone ??? Задължително трябва да е 5, 5S и 6 когато излезе. Да не забравим и маската на лицето от фон дю тен, коректор, сенки, очна линия, спирала пудра и т.н

magneticfields
09-30-2013, 17:05
Като гледам, кои са "готини", пази боже да си една от тях!

doridori
10-29-2013, 13:29

за жалост...............

an7raks
10-29-2013, 22:05
за жалост...............

Я, кой е търсил в гуглето "Как да съм готяна" и не е погледнал датата на темата!

BlackEyedPeas
10-30-2013, 05:45
Спрете да дърпате старите теми ве!

bloodfrozen
10-31-2013, 14:50
Тая тема е извор на безценни съвети и трябва да се направи важна! :lol:

Yanakiewa
02-04-2014, 20:02
Оооо боже :Д Така мила да ти кажа това е България, тук няма такива неща. Всичко което гледаш е на филм. Братовчедка ми живее в Америка (тя ми е и най-добра приятелка), та аз съм я питала и тя ми е казвала. Там понеже образователната система е по-различна, също училището в което тя учи няма униформи, та като цяло е едно модно ревю.. Тези, които имат повече пари са центъра на вниманието. Колкото и клиширано да звучи, американските училище си имат отбори (точно като в филмите), но не всички са по футбол... Въпреки, че нейното е с отбор по футбол, не всички са с такива. Та тя ми каза, че в всяко училище има такива, на които татковците карат поршета, притежават няколко мола и всякакви такива глупости..Така, че мацката която е писалата темата, мила няма такова нещо като готината, която общува с всички, всички я харесват и тя ги харесва..Но за сметка на това има надутата глезла, с тати с пълните джобове, която говори само с хора на нивото и. Да ви кажа се радвам, че тук не е така.. Представям си няква руса мастия да ми се разхожда из коридорите, с две пръчки в гъза (които трябва да са крака) и да ми се прави, че е повече от мен.. Ха-ха айде не..

yoancheto
05-28-2015, 16:24
Виж.Темата не е лоша,Няма проблем да си изразяваш мнението.Аз съм малка едва на 13 и има хора който са популярни.Аз ги виждам всеки ден определено не искам да съм от тях