View Full Version : До админите!
Lovefist
11-30-2010, 16:27
Докога ми е наложен бан?! Вече мина повече от половин година и не ми е махнат бана?! Възможно ли е да ми е наложен перманентен бан и ако да - защо?! Доста е неудобно през прокси, затова ако сте забравили да ми махнете бана - моля ви махнете го...
Хайде, научете се, че ви се слага бан по някаква причина. Идваш тука и ми искаш да ти махнем бана, щото видиш ли, било ти зор да влизаш през прокси... хм.
Хабер си нямам. Нито пък защо е баннат. Нито имам намерение да проучвам.
Lovefist
11-30-2010, 19:57
Хайде, научете се, че ви се слага бан по някаква причина. Идваш тука и ми искаш да ти махнем бана, щото видиш ли, било ти зор да влизаш през прокси... хм.
Я, чети по-добре. Повече от 6 месеца имам бан, това в историята на форума го е нямало, гарантирам ти. Разбирам 1-2-3 месеца, но това не е ли малко прекалено? Извинил съм се за глупостите, казал съм, че съм си взел поука. На колене ли трябва да падна? Василе, айде моля те ако четеш това отговори дали е перманентен. Да знам поне да не ме е яд, че супер бавно става с това прокси и постоянно ми излизат някакви реклами и ще откача накрая...
Я не ми дръж такъв тон. Защото ако си бил забравен, наистина може да стане перманентен.
И това в историята на форума го има. Не си единствен, нито пък специален.
Lovefist
11-30-2010, 20:30
Я не ми дръж такъв тон. Защото ако си бил забравен, наистина може да стане перманентен.
И това в историята на форума го има. Не си единствен, нито пък специален.
Вие модераторите (по-скоро новите) почти никога не четете, затова понякога се налага и такъв тон да ви се държи. Не сте по специални от останалите. Ако беше прочела внимателно първия ми пост нямаше да се налага да реагирам малко по-остро. Пак ще повторя ако не си разбрала - не мрънкам да ми се махне бана - питам дали е перманентен, защото вече повече от 6 месеца стои. Помолих - ако не е и са забравили да ми го махнат - да ми го махнат. Това е...
Lovefist
11-30-2010, 20:31
А кой е баннатия ник или директно да козируваме и да включваме кристалното кълбо?
Банна е по ИП. Не по ник. И въпроса ми беше отправен към админите - Васил и Алекс...
Lovefist
11-30-2010, 21:02
С този тон - бана е перманентен.
Питах за ник, за да видя и защо е било наложено наказание по IP и кое е това IP, но явно няма да я бъде, затова и бана - перманентен. С това отношение показваш наистина голямо израстване и каква поука си си взел.
Темата е приключена. Научи се да комуникираш нормално.
Явно сте свикнали да ви се мазнят. Тона ми си е съвсем нормален. И не решаваш ти дали бана ще ми е перманентен. Колко пъти да повторя, че питам админи, а защо ми отговарят модератори? В този ред на мисли - темата не е приключена докато Васил или Алекс не се появят и не ми отговорят на въпроса!
Време е да се поогледаш и да разбереш, че има и други админи освен Васил и Алекс.
Когато визираш конкретни хора, използвай имената им, защото в момента, форумът има общо 7 админа.
Lovefist
11-30-2010, 21:27
Време е да се поогледаш и да разбереш, че има и други админи освен Васил и Алекс.
Когато визираш конкретни хора, използвай имената им, защото в момента, форумът има общо 7 админа.
Така ли и кои са те? Визирах Васил (machoka) и Алекс Ненов (alex).
Ми хубаво, тогава чакаме отговор от Васил и Алекс.
Останалите няма да се месим във вашите взаимоотношения :)
Lovefist
11-30-2010, 21:35
Досега се прави на интересен на администратор на форума.
Ама чакай си отговор от Васил или Алекс. :)
Администратори не виждам да са ми писали в темата. Явно не правиш разлика между модератори и администратори. И така да е - щом са ми писали админи защо няма конкретен отговор на въпроса ми?
Lovefist
11-30-2010, 22:05
А, да... ти съдиш единствено по ранга над аватара...
Следващият път, когато Лейди-то е онлайн погледни най-долу на форума - секция "Кой е онлайн".
Чакай си отговор от Васил и Алекс...
Чакай...
ПП. Бавно ли е проксито? :lol:
Е аз боб ли трябва да хвърлям за да разбера че модераторите са и админи? Можеше просто да ми се каже. Или ти щом си админ направо да ми махнеш бана ако не е перманентен. Ама важното е сеир да има...
Той не е админ. А на теб ти е време да се научиш да се държиш правилно, особено, когато искаш да ти се свърши нещо.
Сега ще чакаме Васил да каже дали ти е перманентен бана.
Авторът да поясни кой е всъщност и защо му е сложен бан, че сряда сутрин вдявам бавно.
А отношението към LadyDi, която е пълноправен администратор на TeenProblem определено не е билета за безпроблемно пътуване из форума.
Lovefist
12-01-2010, 11:39
Авторът да поясни кой е всъщност и защо му е сложен бан, че сряда сутрин вдявам бавно.
А отношението към LadyDi, която е пълноправен администратор на TeenProblem определено не е билета за безпроблемно пътуване из форума.
Писал съм ти ЛС. На LadyDi просто й направих забележка да чете по-внимателно, защото тя от своя страна според мен отправи неуместна забележка към мене, че едва ли не съм мрънкал да ми се махне бана. Друго имах предвид, ама явно ме е разбрала погрешно. Ако се е засегнала нещо се извинявам.
Няма какво да ми се извиняваш. И те разбрах много добре, ама не може да дойдеш и да нареждаш да ти се махне бана.
Още повече, щом тоя бан е повече от половин година, значи вероятността да сме те позабравили е голяма. За какво ти е сложен бана, на кой ник е сложен, дай малко история. Това беше смисъла на мойта забележка, но явно и ти не си ме разбрал.
Lovefist
12-01-2010, 12:37
Да бе, 5 пъти го питахме най-нормално да разясни случая, а той ни се кара... Като не иска сам да съдейства в негов интерес, ами и държи такъв тон не виждам защо още се занимаваме с него.
И все пак - ние откъде да знаем на кое IP е наложен бан, след като ти самият влизаш през прокси и не искаш да кооперираш по никакъв друг начин, ами и директно ни нападаш? То това ти беше и обяснено, но отговорите ти бяха просто разтърсващи
Аз лично смятам, че поведението на този потребител във форума (снощи направих справка с мненията му), както и саамият му начин на комуникация с нас в тази конкретна тема, не показват каквото и да е израстване и осъзнаване на предишни грешки. Арогантното му и дори нагло поведение, както и евтиният опит да ни шашне използвайки имената на двама от администраторите пък вече бяха и смехотворни...
На базата на това смятам, че наказанието не трябва да бъде махнато.
По-спокойно. Писах вече на Васил и очаквам отговор. Очакваш публично да си кажа IP-то ли? Не мисля. И не ви нападам, за сетен път ще повторя, че това беше приятелска забележка и то не към теб а към LadyDi. Много насериозно взимаш нещата. При условие, че ти не си админ (а въпроса ми беше отправен към админ) не виждам смисъл от участието ти в темата, още повече да казваш, че наказанието не трябва да ми бъде махнато е неуместно. Някакъв проблем ли има, че използвам имената на администраторите?
Само не разбрах какво от въпроса "Какъв ти е бил никът" не разбра? :-o
За да го криеш толкова ми е ясна картинката.
shadow4e
12-01-2010, 13:34
Като искаш да си пишеш само с Васил, да му беше писал ЛС. А това да променяш тона след като разбереш, че някой е админ, а не модератор, е много "интересно" явление. Точно заради такива неща не си смених ранга.
Само за справка, модераторите също поставят и вдигат банове. :)
Lovefist
12-01-2010, 14:04
Само не разбрах какво от въпроса "Какъв ти е бил никът" не разбра? :-o
За да го криеш толкова ми е ясна картинката.
Не е важно, понеже бан-а е по ИП. И ти ли не четеш какво пиша?
Lovefist
12-01-2010, 14:11
Като искаш да си пишеш само с Васил, да му беше писал ЛС. А това да променяш тона след като разбереш, че някой е админ, а не модератор, е много "интересно" явление. Точно заради такива неща не си смених ранга.
Само за справка, модераторите също поставят и вдигат банове. :)
Исках админ да обърне внимание на темата. Независимо дали е Васил или Алекс (понеже знам че само те двамата са админи). При което се включва LadyDi (с ранг модератор) и ме смъмря, според мене неуместно. След това аз и отвръщам (в интерес на истината малко язвително за което се извиних). Можеше отначало да каже че е админ и да ми помогне вместо (eдва ли не) да ми се кара, че съм попитал за колко време ми е бана и дали е изтекъл. Аз от къде да знам, че е админ при условие, че пише че е модератор?!
Lovefist
12-01-2010, 14:19
Наглостта струи от този индивид просто.
Аз наглост не виждам от моя страна? Искам просто да се изясни случая и се обръщам към админите
За жалост той така и не схвана защо го питахме за ника, а не за IP-то, но продължава да вдига гири и да големее. Потресен съм...
Прав си, не схващам. Бана ми почти на 99% съм сигурен, че е по ИП. Защото когато вляза в началната страница ми пише директно, че съм изгонен и не ми дава въобще да си пиша акаунт и парола! Ако нещо не съм разбрал затова си тука ти - за да ми обясниш а не да се смееш на мой гръб. Обясни ми сега защо при условие, че съм баннат по ИП искаш ник да ти казвам, какво значение има?!
А да, аз може да съм просто модераторче, ама пак можех да ти помогна. Вече не смятам, че има смисъл и си заставам твърдо зад позицията, че си наглец, който лъже, че си е взел поука, което си личи от мненията ти тука, както и от мнения, които си публикувал в други теми.
Но предпочете да се заяждаш неуместно вместо да ми помогнеш, защото според тебе съм нагал, че се дразня, защото ме въртите тука няколко човека и никой не ми обясни какъв ми е бана (дали е перманентен), за колко време е (дали е изтекъл) и защо трябва ник да казвам като в интерес на истината дори не го помня - ЗАЩОТО НЕ СЪМ БАННАТ ПО НИК А ПО ИП! Ако нещо греша обясни ми, пак повтарям - затова си тука!
Ние сме под прикритие.
И като съм админ, съм по-страшна от модераторите, така ли? Значи на един модератор можеш да му говориш каквото си поискаш, но пред админа мълчиш.
Когато искаш да ти се свърши някаква работа, можеш поне да си учтив. Модераторите също могат да махат банове и понякога става по-бързо чрез тях. Можеше да си пуснеш още първото мнение учтиво, да попиташ защо толкова време имаш бан и също да споменеш по каква причина и на кой ник на IP-то е сложен бана. И проблемът можеше да се разреши още след първите ни мнения - моето и на manliftingbanner.
Но понеже очевидно не сме достатъчно респектиращи, сега ще се надяваш единствено на милостта на machoka, ако той прецени, че заслужаваш да ти се махне бана.
Да вляза и аз малко в духа на темата.
А ти четеш ли АЗ какво пиша?
Попитах за НИК, не за ИП. Представи си, не съм малоумен и правя разлика между едното и другото, но не е нужно ти да се правиш на такъв, защото ти е пределно ясно, че, колкото едното ще свърши работа, толкова и другото. Ако не ти беше ясно - вече ти е.
Така че сега ти ми отговори на въпроса, моя и този на останалите души от екипа - Какъв ти е бил никът? Не виждам нищо неясно или трудно в това питане. Ако ти е трудно да го схванеш, явно имаш проблеми не само с поведението по форумите, защото този бан, за да е вечен, на всеки е ясна картинката.
И не си мисли, че не си личи от 150км как се подмазваш на администраторите, защото разликата в поведението ти преди и след да разбереш, че ЛейдиДи е администратор, е върхът на бутилката с олиото.
Лека вечер.
ПС: Дам, и аз като manliftingbanner нямам никакво желание да ти се маха бана за каквото и да е било. Изобщо не го заслужаваш. Мъчи се през прокси...
Lovefist
12-01-2010, 14:41
Ние сме под прикритие.
И като съм админ, съм по-страшна от модераторите, така ли? Значи на един модератор можеш да му говориш каквото си поискаш, но пред админа мълчиш.
И като сте "под прикритие" аз ли трябва да съм виновен, че не знам дали говоря с модератор или админ? Не си по-страшна, както видя извиних ти се преди да разбера, че си админ. Просто не можем да се разберем с тебе. Търсих помощ от админи, включват се модератори и ми се карат и ми се смеят - нормално е да се подразня, не мислиш ли?
Когато искаш да ти се свърши някаква работа, можеш поне да си учтив. Модераторите също могат да махат банове и понякога става по-бързо чрез тях. Можеше да си пуснеш още първото мнение учтиво, да попиташ защо толкова време имаш бан и също да споменеш по каква причина и на кой ник на IP-то е сложен бана. И проблемът можеше да се разреши още след първите ни мнения - моето и на manliftingbanner.
Не искам да ми се свърши "някаква работа" а съм в правото си като потребител да попитам дали ми е изтекъл бана, за колко време е, и дали е перманентен. Нямам ли това право? Мисля, че първия ми пост е достатъчно учтив и от него се разбира какво имам предвид! Виж твоя първи пост насочен към мен и прецени дали не е язвителен, при условие, че с нищо не съм те провокирал. Още повече - при условие, че си админ не си направи труда да ми отговаряш конкретно на въпросите а директно започна да ме нападаш все едно бана ми е сложен вчера и видиш ли - искам веднага да ми се махне! Така прозвуча!
Но понеже очевидно не сме достатъчно респектиращи, сега ще се надяваш единствено на милостта на machoka, ако той прецени, че заслужаваш да ти се махне бана.
Няма и нужда да сте респектиращи. По-важното е да сте обективни. Както казах - на Васил вече съм му писал и очаквам отговор.
Lovefist
12-01-2010, 14:46
Защото, моето момче, това което ми описваш е стандартната процедура при банване на потребител. Опитваш се да влезеш във форума и понеже съм убеден, че не си забранил "бисквитките" (cookies за браузера) за този сайт, ти автоматично биваш "разпознат" като наказан потребител. Това няма общо с IP и затова вместо да се правиш на специалист и да търсиш най-висшестоящите (ехеее, колко такива хора съм видял като теб, ха), а беше отговорил на един нормален въпрос - да си кажеш ника, ние щяхме да ти дадем информация и да ти помогнем.
За жалост ти избра пътя на простака и наглеца, затова сега ставаш за смях... И всъщност настрои против теб хората, които можеха да ти помогнат. Сигурно си доволен от себе си... :)
Не мисля, че е стандартна процедура. Банван съм и преди по ник - влизам си в сайта и чак когато си напиша акаунта и паролата и давам да се логна във форума - тогава ми изписва, че съм изгонен от там. А сега е съвсем различно - влизам в сайта и директно ми пише, че съм изгонен. Без да се налага да си пиша акаунт и парола. В такъв случай мисля, че е различно...
Lovefist
12-01-2010, 15:16
Не, не е различно...
Това можеше да го кажеш още преди няколко поста. А не да се пробваш да ме "изпитваш" и след това да се подсмиваш на незнанието ми.
Но вече разбрахме, че явно си стар рецидивист по форумите и имаш достатъчно опит в банването. Напиши си старият ник и ще го проверим и е ти кажем, ако продължиш да увърташ - довечера заключвам темата, защото е изчерпана, а ти понасяш наказание за пускане на теми с несериозен характер в системния раздел. Лека вечер.
Кой съм и защо съм няма значение. Да банван съм и преди. И какво от това? Нима ти преди не си банван? Всъщност ако се замислиш може и да се сетиш кой съм. Знам ви всичките кирливи ризи - сети ли се? Наричат ме "неудобния". Или точно защото си се сетил кой съм гледаш да ми правиш напук? За наказанието ми е през... сещаш се. Успя да ме провокираш с неадекватните си постове и да ме изкараш виновен защото съм попитал нещо което като потребител имам пълното право - браво! Ник-а съм го написал на Васил на ЛС, бъди спокоен. Предполагам, че е по-разумен от вас всичките тука и ще ми махне бана. Заключвай темата като искаш. :)
1. Авторът да подхожда с по-голямо уважение към членовете на екипа.
2. Да си изчисти целия кеш на браузера и да влиза със стария ник. Бан на ИП няма, както вече стана ясно.
3. Да се държи както подобава на един възпитан човек, защото ако има скандал с член от екипа или друг потребител напред във времето, бана ще стане окончателен по всички параметри.
Ако някой ти се репчи, правилният път е да пишеш на мен, а не да му отвръщаш.. защото накрая ти ще го отнесеш.. или и двамата.
Ситуацията се променя.
Стана ясно, че с ника си alexandr0v, m0lotov и сходните ямболски изцепки си заслужил перманентен бан във форума на тийнпроблем, така че на теб ти е забранено да пишеш от тук нататък.
Дискусията приключи.