Влез

View Full Version : КОНСУЛТАНТИ НА ОРИФЛЕЙМ

bet3to
12-01-2010, 12:35
Здравейте :) Търся хора за консултанти на Орифлейм. Възрастта няма значение. Условията са само да имате възможност да дойдете до Дупница за да се вземете поръчките и майка ви да ви даде лична карта за да я преснимаме. Който се интересува нека да ми пише ЛС за да му разясня някои подробности :)

FlowerPower
12-01-2010, 15:34
дано не е трафик на хора ;)

TheBeliever
12-01-2010, 16:27
Във всеки град има офис на Орифлейм. Защо някой би се хванал точно до Дупница, за да се регистрира като консултант?

MegiBoOm
12-01-2010, 16:29
Измамниции.... : )

bet3to
12-09-2010, 10:35
Измамниции.... : )
Какво имаш предвис тва ? 8-) :shock:

divacheee
12-09-2010, 11:16
:D:D:D Защо ти е личната карта на майка ми за да стана консултант ... и както вече казаха във свеки град има офиси на Орифлейм .. а аз от Варна ще ходя до Дупница за поръчката :lol: :lol:

Или кво .. майка ти е зонален мениджър и колкото повече представители има към нея, толкова повече парички получава ?! .. :lol:

bet3to
12-14-2010, 15:02
:D:D:D Защо ти е личната карта на майка ми за да стана консултант ... и както вече казаха във свеки град има офиси на Орифлейм .. а аз от Варна ще ходя до Дупница за поръчката :lol: :lol:

Или кво .. майка ти е зонален мениджър и колкото повече представители има към нея, толкова повече парички получава ?! .. :lol:
Ако нямате 18 години имах предвид. НО важното да се заядете все пак. Но няма значение.

MegiBoOm
12-14-2010, 15:07
Не се заяждаме! Ти нормална/ен ли си, че да искаш личен документ....? Първоо в всеки град има офис на Орифлейм и ако имаме желание ще накараме майка си да отиде и да се регистрира! :?

divacheee
12-14-2010, 15:18

Ако нямате 18 години имах предвид. НО важното да се заядете все пак. Но няма значение.

Не ! Важното е да мислиш преди да напишеш някоя глупост !!!

BobiKr
12-31-2010, 12:56
заключете темата - няма смиъл от излишни спорове