PDA

View Full Version : за любов и още нещо !

zwezdi4kaa1
12-01-2010, 17:02
Здравейте всички.. А ето и моята история :
От два месеца имам сериозна връзка с момче на 17 години, а също съм на толкова.. Всичко м/у нас върви добре, но усещам, че сестра му изобщо не ме харесва - как да кажа.. тя е от тези с адски високо самочувствие и винаги гледа над всички, всъщност семейството му има по-големи възможности, отколкото моето - носят маркови дрехи, имат хубави коли,не се лишават от нищо.. в сравнение с моето семейство те са доста по - добре финансово.. За него това няма значение - но някакси аз не се чувствам добре така, още повече и с държанието на сестра му. От друга страна пък моите родители не го одобряват него.. той е от тези глезени момчета, които не се интересуват от училището, от тези дето непрекъснато се забъркват в неприятности, а аз пък съм точната противоположност - добра ученичка с пимерно поведение..

Не съм сигурна трябва да продължаваме ?? дали е по-добре да спрем докато връзката ни не се е задълбочила, защото не се знае отношението на родителите ни до къде ще стигне..
:? :?

BlackCross
12-01-2010, 17:07
Парите ,дрехите и т.н.т не трябва да застава между вас... Т'ва ,че сестра му е няк'ва бавна не си ти виновна. А ако му помогнеш с учението до някаде ще се оправиш с родителите си.

ziky
12-01-2010, 17:13
Здравейте всички.. А ето и моята история :
От два месеца имам сериозна връзка с момче на 17 години, а също съм на толкова.. Всичко м/у нас върви добре, но усещам, че сестра му изобщо не ме харесва - как да кажа.. тя е от тези с адски високо самочувствие и винаги гледа над всички, всъщност семейството му има по-големи възможности, отколкото моето - носят маркови дрехи, имат хубави коли,не се лишават от нищо.. в сравнение с моето семейство те са доста по - добре финансово.. За него това няма значение - но някакси аз не се чувствам добре така, още повече и с държанието на сестра му. От друга страна пък моите родители не го одобряват него.. той е от тези глезени момчета, които не се интересуват от училището, от тези дето непрекъснато се забъркват в неприятности, а аз пък съм точната противоположност - добра ученичка с пимерно поведение..

Не съм сигурна трябва да продължаваме ?? дали е по-добре да спрем докато връзката ни не се е задълбочила, защото не се знае отношението на родителите ни до къде ще стигне..
:? :?

Виж сега какво ше ти кажа .. Моята история е същата..В случая аз съм бедния, аз съм никой разбираш ли :)
Не това е важното.Идеята ми се базира в-у две неща:
1. Попринцип това не трябва да е критерии.Ако момчето е свестно, колкото и глезено да е иска ли да е с тебе, бъдете си заедно , бъдете си гаджета и толкова.Не трябва да те грее мнението на сестра и.Всичко в един момент се връща и се обръща, нали се сещаш? :) Знам защо ваще не го харесват - поради същата причина, поради която и моите родители не харесват богати момичета.Моето мнение е, че от тия глезените и тия дет са раснали до на мама поличката абс нищо не става... ама грам нищо не става.Било то момчета или момичета.Винаги е имало един контраст и едни такива противоречия м-у различно заможните семейства.Но както казах ако иска да е с тебе не би трябвало нищо да те спре.Просто се прави на дреме ми шапката и толкос :)
2. - До една степен си права като си мислиш да спреш , защото както казваш че е от ония "пичовйе" може да си забърсва която си пичица иска братлето и няма да му дреме.Не го познавам момчето незнам на кво ниво и положение е с мацките, но в днешно време момичетата точно тва търсат.Единици са тия като тебе примерно както твърдиш че си обикновено момиче.по никъв начин не защитавам господинчовците , но моето мнение е , че в днешно време определено момчетата са цвете пред момичетата.Моя съвет е - Изчакай още млако време, виж как ше се развия нещата и си прецени кое ше е най- добре да направиш. Света не е свършил, тепърва ше се срещаш с момчета, ше си мениш мисленето, начина на обличане, начина на говорене, маниери и тем подобни :) Успехх :)

ziky
12-01-2010, 17:15
Парите ,дрехите и т.н.т не трябва да застава между вас... Т'ва ,че сестра му е няк'ва бавна не си ти виновна. А ако му помогнеш с учението до някаде ще се оправиш с родителите си.

И ти си прав.. амаааа.. в повечето случаи тия пари и ттия неща нев само на въпросната двойка пречи , а и на родителите.Пък и мисля че колкото и да му помага, като е келеме и да се опитвеа да му помага да учи никак няма да успее..Тва се 1 мене да ме накараш да прочета книга или да седна да гледам футбол :D Иначе си прав колега :)

+1

TheBeliever
12-01-2010, 17:16
Не трябва да обръщаш внимание на сестра му, или на когото и да било друг. Щом той е с теб няма значение какво мислят за теб другите хора. Обратното също е важно. Той може да е глезено момче с лошо поведение, но щом на теб ти харесва такъв не трябва да се съобразяваш с ничие друго мнение, било то и на родителите ти. Ако се харесвате и между вас всичко върви добре не си струва да си пълниш главата с мисли като "трябва ли да продължаваме". Наслаждавайте се на това, което имате и не му мислете толкова.

Той и моя приятел не беше цвете за мирисане, като се запознахме. Даже родителите му бяха вдигнали ръце от него. Но за времето в което сме заедно се промени значително. На "лошите" момчета им трябва просто едно момиче, което да успее да изкара доброто у тях ;)

zwezdi4kaa1
12-01-2010, 17:22
Искам да съм с него, но мисля, че нещата няма да се развият добре в бъдеще и знам, че ше съм много по наранена отколкото бих била на този етап.. а и не искам да ме помисли за някоя комплексарка, която се срамува, че примерно не му е на нивото ( от гледна точка на парите ) .

DeVilTerroR
12-01-2010, 18:11
Ако го обичаш по-добре продължете да сте заедно. И поговори с него за проблемната сестра ! Щом за него не е проблем разликата в парите,дрехите и т.н. няма никакъв проблем !

zwezdi4kaa1
12-01-2010, 18:21
Аз знам, че за него в нашата връзка парите не са проблем.. Но аз самата не се чувствам добре, а и се притеснявам, че специално родителите ми и сестра му ще се опитат да се намешат в нашите неща и всичко ще се усложни, не искам да се стига до там, но и не искам да се разделям с него
:-k :-k :-k

DeVilTerroR
12-01-2010, 18:28
Той ако се интересува от теб първо няма да позволи някой да провали връзката ви ! Се пак е мъж и не мисля, че другите трябва да определят какво се случва във връзките му. Казвам ти пак сподели с него за сестра му и го помоли да направи нещо по въпроса !

SwEeTMuFFiN
12-01-2010, 19:29
затова е казано ,, противоположностите се привличат,,. продължавайте така. :)

TheBeliever
12-01-2010, 20:08
Той ако се интересува от теб първо няма да позволи някой да провали връзката ви ! Се пак е мъж и не мисля, че другите трябва да определят какво се случва във връзките му. Казвам ти пак сподели с него за сестра му и го помоли да направи нещо по въпроса !

Мъж на 17 - айде стига глупости...

Към авторката - казваш, че не искаш той да те мисли за комплексарка. Съжалявам, но ти си си такава. И точно комплексите ти относно парите и различното социално положение те карат да си задаваш такива въпроси и да се чувстваш по този начин. Когато ти спреш да обръщаш толкова голямо внимание на това колко пари има приятеля ти и с какви дрехи ходи, тогава ще се разрешат и другите ти проблеми.

dandan
12-01-2010, 20:20
[quote=DeVilTerroR]

Към авторката - казваш, че не искаш той да те мисли за комплексарка. Съжалявам, но ти си си такава. И точно комплексите ти относно парите и различното социално положение те карат да си задаваш такива въпроси и да се чувстваш по този начин. Когато ти спреш да обръщаш толкова голямо внимание на това колко пари има приятеля ти и с какви дрехи ходи, тогава ще се разрешат и другите ти проблеми.

zwezdi4kaa1
12-02-2010, 11:07
dandan Не съм комплексарка.. Не искам да направя нещо, което да му даде повод да ме мисли за такава. Не съм социално слаба, напротив - живея един нормален средностатистически начин на живот но не мога да си позволя нещата, които семейството му си позволява.. Но '' разликата в парите '' ме притеснява най-вече заради отношението на сестра му.. Довечера като се видиме с него, ще си поговориме и надявам се нещата да се случат по добре за в бъдеще :? :? :?

DeVilTerroR
12-02-2010, 19:21
Мъж на 17 - айде стига глупости...

Аз съм на 17 и не бих позволил на някой камоли сестра ми да се бърка във връзките ми !

jghgh
12-02-2010, 20:21
Търсиш си оправдания да не си с него.

Личното ми мнение е, че ако моралните ви ценности не съвпадат, няма смисъл да сте заедно. Но става дума за вашите разбирания, а не за разбиранията на сестра му, майка му, твойта майка и т.н.

Ти сега си признай, мислиш ли това момченце за льольо и мамино синче?
Склонна ли си да го осъждаш, че го глезят, че е израсъл в по-висок стандарт, респективно по-глезен (говоря за мнозинството случаи)

Мога да се съглася, че е тъпо да се комплексираш ако някой е по-богат от теб, но не е тъпо да искаш да прекратиш връзка, ако начините ви на живот и мирогледите ви са в разрез.
Все пак точно тези неща обуславят успеха на една връзка.
Не може ти да имаш разбирания, че е хубаво да се справяш с честен труд (само пример; 1вото, което ми хрумна), а той да е с разбирания да е нагаждач, нагъл, с връзки и т.н. и да имате дълга и хубава връзка.
Все пак моралните устои, еднаквите гледни точки за понятия като справедливост и как трябва да се живее е хубаво да съвпадат, или поне да не се отричат една друга.
Иначе как ще си с някой, който те отвращава, чиито постъпки те отвращават и т.н.? То по това се избират и приятелите!

Ако ти се отвращаш от него, в комбинация с комплекс за малоценност, по-добре си прекрати връзката и не си измисляй оправдания, че сестра му ти е големият проблем.

Моята най-добра приятелка е богаташка, ама си я обичам и никога не съм се чувствала по-ниско от нея, сигурно защото не е натяквала никога като луда какво има, как го изкарва и т.н., и е възпитана по уникален начин, а не е мамина лигла [;

В случая и аз не харесвам голяма част от богатите хора, но по-скоро тези разглезените. И аз не съм бедна, дори напротив, обаче съм възпитана по невероятен начин, за разлика от мнозинството глезльовци, дето ги учат, че всичко им се полага, без да са го заслужили.

И не става дума за комплекси, а за очевидни неща.

Не вярвам ти да завиждаш на всеки богат човек, защото има такива, които с честен труд са спечелили парите си и имат обноски, но е нормално да не одобряваш голямата част мухльовци, дето имат самочувствие на базата на това какво имат, и едва ли не чувстват превъзходство само защото имат повече неща.. Ей такива е нормално човек да ги хейтва :]

umri
12-02-2010, 21:48
Ако наистина го харесваше, нямаше да задаваш толкова малоумни въпроси.