Влез

View Full Version : Проблем..

bez_ime_
12-03-2010, 16:46
Здравейте!Имам нужда от съвет,реших да пиша тук.Ето и историята ми:
От около месец и половина имам връзка с едно момче,аз съм на 18,той е по-голям от мен.Но нещата започнаха много по-рано..познаваме се от почти две години и през този период той по някакъв начин винаги се опитваше да се сближи с мен,да стане нещо.И така след толкова време поддадох..за което не съжалявам,защото искам да съм с него.Проблемът е,че преди мен е имал много връзки,носи му се славата на женкар,който сваля едно момиче само,за да спи с него и най-много след 2-3 месеца го оставя.Майка ми разбра за него,разбра и за репутацията му и не остана очарована.Въпреки че той се държи много добре с мен,тя се страхува и постоянно ми повтаря,че не е за мен,че ще ме нарани.Въпросът е,че не знам дали наистина съм за него поредната или нещо повече..държи се много добре,постоянно ми звъни,говорим,обяснява ми как никога преди не е изпитвал такова нещо към друга и как ще чака колкото е необходимо,тъй като знае,че ми ще ми бъде първият.Но каква е гаранцията,че не е говорил така и на предишните?С постоянните забележки на майка ми..започват да ме изпълват съмнения дали не е истина,дали само не ме използва.Има ли начин да разбера,защото наистина много хлътнах по него и не искам да ме нарани...а в същото време не искам да се разделям с него...
Ще бъда благодарна на всеки съвет.

sNkR
12-03-2010, 16:48
http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8 8)

BloomF
12-03-2010, 16:49
Не му пускай поне още 5-6 месеца. Ако не му писне да те чака и не ти натяква да спиш с него, значи най - вероятно не е с теб заради това.

sweet_sorcerer
12-03-2010, 16:53
Не му пускай поне още 5-6 месеца. Ако не му писне да те чака и не ти натяква да спиш с него, значи най - вероятно не е с теб заради това.
М да....то аз съм момиче, ама ако моя фр не ми "пуска" 5 - 6 месеца, ще му бия шута 8-)
Не, сериозно, така може да реши, че не го харесваш...Но идеята е добра, не му "пускай" поне още най - малко 2 месеца и ще разбереш защо е с теб. Аз лично бих му казала за съмненията си, на знам, че не всички са директни като мен. :)

bez_ime_
12-03-2010, 16:59
Аз му казах...той каза,че щял да ми докаже,че се е променил и че вече не е това,което е бил.
Но вчера разбрах,че се е хвалил пред общи познати докъде сме стигнали.Всмисъл по стечение на обстоятелствата му бях оставила една смучка и когато са я видяли и са попитали "Какво е това?",като хората,които са питали ме познават,той е отговорил"Еми,учим се.."Което мен много ме обиди,защото едва ли не парадира с това,че не съм много опитна,като него..Утре смятам да му го кажа в лицето,а съветът на майка ми след днешната случка е да се отдръпна малко и да не го виждам поне една седмица...тя каза,че така съм щяла да разбера.Тоест ако издържи да не ме вижда и не промени отношението си,значи малко или много държи на мен

sweet_sorcerer
12-03-2010, 17:01
Горката, и аз съм имала проблем с гадже - плямпало. Съвета на майка ти е добър, виж как ще се държи като се поотдалечиш. И от сега му кажи, че не ти е приятно да обсъжда връзката ви с др хора, защото след това може да имаш по-големи проблеми с това, вярвай ми.

BloomF
12-03-2010, 17:03
Бил се променил... много малко от хората се променят. Дано той наистина се е променил.

bez_ime_
12-03-2010, 17:05
Именно затова са съмненията ми..има ли начин да разбера дали е променен или може би е още рано?Засега смятам да говоря с него,да му обясня за всичко и да се отдръпна..

sweet_sorcerer
12-03-2010, 17:06
Хората могат да се променят, ако го искат. И правилно смяташ, направи каквото чувстваш. :)

bez_ime_
12-03-2010, 17:19
Въпросът е,че аз много се измъчвам..и без това се виждаме рядко.Но може би сама трябва да се преборя с това.
И отново майка ми...само с нея живея и малко или много тя се интерсува от това,което се случва.Но тя е против него...и й казах:"Добре,няма да се виждам известно време с него,но ако той ми докаже и не промени отношението си,ще бъдеш ли спокойна да бъда с него?".Нейният отговор беше"Той няма да се промени,ще се убедиш в думите ми,по-добре сега да ти е гадно,отколкото по-късно.Не искам да ти давам празни обещания".А аз много искам да съм с него и не знам дали ще успея да се преборя с това дори да не е за мен.Има ли някакъв тип държание или нещо,по което мога да преценя след като се отдръпна,че за него не съм просто "поредната"?