View Full Version : Спътницата - самота
ve4nosamotna
12-03-2010, 23:36
Здравейте, едва ли много ще прочетат в този късен час, но аз искам отново да споделя - само дано не ви отегча... Не знам от къде да започна, просто ми е адски самотно отново, изпитвам толкова много странни чувства, че не мога да се съвзема...Живея живота си и гледам да вървя напред, но без любов е много трудно - не мога и не мога да се влюбя, а и няма подходящо момче за мен, май в мен тлее само едно старо влюбване в момче от друг град, което не виждам и не чувам, но не мога да забравя, а и най странното е че между нас е нямало нищо... Не искам да се отклонявам, за това ще помоля всички които могат да ми дадат съвет. Благодаря! :-)
KiLLeR_InSTiNkT
12-04-2010, 02:41
Мацка, гледай напред, не може някой от твоя град да не ти грабне вниманието.. И аз се чувствах много самотна известно време, но в крайна сметка в най-гадния момент срещнах Човека с главно Ч.. Моята историята е дълга, затова не се отчайвай. Ако искаш пиши на лично, всичко ще си дойде на мястото, целувки!
На всичко, рано или късно, му идва времето.... Спрете да се депресирате за простотии. Нямаш ли приятели, с които да излизаш !??
Като искаш толкова много момче, отиваш на диско, пиеш 2 големи водки на екс и се развилняваш на дансинга. На другия ден ще си "облекчена" ... по възможност с уговорка за среща с някое момче + 1-2 на опашка да чакат.
Живей си животеца, и не мисли неща, които са безмислени.
ve4nosamotna
12-04-2010, 11:55
Stotii, разбрал си ме погрешно, но както и да е - не говорех за това...
Разбрал съм те както е написано... Подобна тема не се пуска за сефте тук...