Влез

View Full Version : Спътницата - самота

ve4nosamotna
12-03-2010, 23:36
Здравейте, едва ли много ще прочетат в този късен час, но аз искам отново да споделя - само дано не ви отегча... Не знам от къде да започна, просто ми е адски самотно отново, изпитвам толкова много странни чувства, че не мога да се съвзема...Живея живота си и гледам да вървя напред, но без любов е много трудно - не мога и не мога да се влюбя, а и няма подходящо момче за мен, май в мен тлее само едно старо влюбване в момче от друг град, което не виждам и не чувам, но не мога да забравя, а и най странното е че между нас е нямало нищо... Не искам да се отклонявам, за това ще помоля всички които могат да ми дадат съвет. Благодаря! :-)

KiLLeR_InSTiNkT
12-04-2010, 02:41
Мацка, гледай напред, не може някой от твоя град да не ти грабне вниманието.. И аз се чувствах много самотна известно време, но в крайна сметка в най-гадния момент срещнах Човека с главно Ч.. Моята историята е дълга, затова не се отчайвай. Ако искаш пиши на лично, всичко ще си дойде на мястото, целувки!

Stotii
12-04-2010, 11:41
На всичко, рано или късно, му идва времето.... Спрете да се депресирате за простотии. Нямаш ли приятели, с които да излизаш !??
Като искаш толкова много момче, отиваш на диско, пиеш 2 големи водки на екс и се развилняваш на дансинга. На другия ден ще си "облекчена" ... по възможност с уговорка за среща с някое момче + 1-2 на опашка да чакат.
Живей си животеца, и не мисли неща, които са безмислени.

ve4nosamotna
12-04-2010, 11:55
Stotii, разбрал си ме погрешно, но както и да е - не говорех за това...

Stotii
12-04-2010, 12:00
Разбрал съм те както е написано... Подобна тема не се пуска за сефте тук...