View Full Version : Искам да тренирам някакъв спорт ,но...
shadows92
12-05-2010, 13:52
Искам да тренирам някакъв спорт,но вече съм на 15 (по точно ги правя догодина януари месец) и мисля,че е късно за повечето спортове ...?Помощ ? Идеи?
Lol, помислих, че си на 18 :D ,никога не е късно да почнеш да спортуваш, аз почнах на 13. Каквото ти харесва избери :)
Не е късно не знам от къде си но на мен лично ме харесва плуване.
За съжаление няма тук къде да го практикувам. :neutral:
shadows92
12-05-2010, 16:57
На мене ми се искаше нещо като балет,но затова найстина ми е късно..Иначе плуването..не ми харесва
Късно е откъм разтягане на сухожилия да правиш шпагати и so on... ,ама разни паркури се учат с усилия.Аз съм на плуване и фитнес и се оправям
indigo0lady
12-05-2010, 19:07
Нали знаеш - по-добре късно, отколкото никога! :smt011
Късно е откъм разтягане на сухожилия да правиш шпагати и so on... ,ама разни паркури се учат с усилия.Аз съм на плуване и фитнес и се оправям
A, хич не е късно, аз точно тренирам тея "паркури" :D или по-скоро трикинг. За такива неща никога не е късно да почнеш
На мене ми се искаше нещо като балет,но затова найстина ми е късно..Иначе плуването..не ми харесва
Някакви танци ? За тях никога не е късно. :)
Късно е откъм разтягане на сухожилия да правиш шпагати и so on...
Глупости
SmilezZz
12-06-2010, 06:30
Спортни или народни танци
Волейбол
Баскетбол
Тенис..
Избери нещо,което ти харесва и което
знаеш,че ще ти достави удоволствие...
suNnykaty96
12-07-2010, 17:55
Само ако искаш да се занимаваш професионално с балет, тогава е късно. Но ако искаш (както и предполагам) да го правиш за удоволствие не е късно. Преподавателят ще се съобрази с това, че ти е за първи път и няма да изисква много, ще правиш по-лесни съчетания и така. Иначе може и латино танци - ходила съм, много е готино, особено ако си с по-голяма група и имаш готин учител ;)
Никога не е късно да си турист в някой спорт...