View Full Version : Презерватирай се
SwEeTMuFFiN
12-05-2010, 15:06
Започва кампания ,,презерватирай се,, и искам да подканя тези които водят и тези които не водят полов живот. Все пак този вирус може да се предава в ежедневието. Може да се ваксинирате и да използвате презервативи. Но все пак ако имате възможност да се изследвате, защото има хора, които не подозират че са болни. :(
dimitar_ak
12-06-2010, 11:09
Рекламния клип е отвратителен, ама педераст само педерастка работа може да свърши. Автор е Камен Воденичаров.
По въпроса. Правил съм си тест преди 2 години на морето. Имаше пак някаква кампания и обикаляше едно бусче. Надделя ми любопитството пък и мед. сестрите бяха хубави ;)
Moderatorius
12-06-2010, 17:54
Имаше такава кампания в града, ама опашката беше такава, все едно раздават топли банички, ебаси.
Девствена съм,не се друсам,така че няма да се изследвам 8-)
TheManTheLegend
12-06-2010, 18:39
И каква е тая ваксина бе мен :-o
RightHereRightNow
12-06-2010, 19:06
И каква е тая ваксина бе мен :-o
То верно има постигнат някъв напредък и има ваксина дето намалява шанса да се заразиш, но цената на бройка беше около $20,000 и се бие няколко пъти в годината. Така че ако ги раздават някъде с бус, направо звънкайте 8-)
TheManTheLegend
12-06-2010, 21:20
Е те всъщност сигурно стотинки ще е себестойността им до 1-2 години, ама за да не вземат да станат безплатни или супер достъпни за хората от черния континент, им слагат такава цена 8-)
организирам и се занимавам с тези кампании вече втора година :)
И да направих си тест на 1ви :)