SwEeTMuFFiN
12-05-2010, 16:00
така като гледам другите не пишат похвали и реших да напиша една.
Искам да благодаря на тези, които са създали сайта и продължават да го поправят, ъпгреидват, модернизират и т.н. Искам да кажа че са свършили страхотна работа. Сайта е много полезен за хора на възраст 12 до 20. Сигурна съм че не съм единствена която мисли така. :)
Истина ли е.... или мираж?!
shadow4e
12-05-2010, 19:26
Колко мило, благодаря. :)
Истина ли е.... или мираж?!
От няколко часа гледам темата и не смея да отговоря, да не се срути илюзията :)
Благодарим, наистина е чудесно от време на време някой и да ни похвали :) Така... за разнообразие.
Като отворих темата и се замислих, че това е втората или третата искрена такава, която виждам откакто посещавам форума.
:) Имало ХОРА останали на този хубав свят.
Uncletiggs
12-05-2010, 21:13
Евала на момичето, браво!
От пет минути съм във дадената категория и прочетох какви ли не оплаквания от всякакви потребителите. А че се трепят тия хора, за да може на другите да им е добре никой не мисли. Както и да е, хубаво е, че има хора, които ценят работата на останалите.
А колкото до форума - идеален си е. Дето се вика "За всекиго по нещо". Често ми е помагал, помага ми и до днес, било то за теми по литература, за музика, за лични проблеми или просто за забавление. Модераторите се справят перфектно с възложената им работа, полезен, образоващ, модернизиран, какво повече да искаме от едно интернет пространство (:
Благодаря на екипа за търпението, което проявяват към нас, потребителите, за грижите, които полагат, за да държат на едно подобаващо ниво форума и най - вече за помощта, която ни оказват (: