Влез

View Full Version : Спукан презерватив

p3t1nka
12-05-2010, 20:54
Здравейте на всички. Първо искам да се извиня,ако има такава тема,просто нямах възможност да проверя всички налични пък и не съм сигурна,че има точно такъв проблем. Доста спешно ми трябва отговор и за това бързо реших да пиша. Ако знаете за такава тема,препратете ме,адски много съм се притеснила.
Днес правих секс с моят приятел,оказа се,че презервативът се е скъсал,но той не е свършвал в мен. Има ли вероятност да забременея? Иии също така генекологът ми изписа противозачатъчни хапове,които трябва да започан от утре,ако е имало нещо хапчетата ще помогнат ли?
Благодаря Ви много и отново се извинявам,ако има такава тема.

shell
12-05-2010, 21:15
Щом не е свършил в тебе тогава не се стряскай много :) Вероятност винаги ма,но щом не е вършил в тебе :) А за хапчетата не мисля,че ако е станало нещо ще помогнат :(

p3t1nka
12-05-2010, 21:18
адски много съм се притеснила,проблемът е,че не проверихме дали е спукан,просто го бяхме оставили на една салфетка и имаше мокричко след това иии за това решихме,че е възможно да е...нямам представя какво точно да правя,да вземам ескапеле или ддз

p3t1nka
12-05-2010, 21:22
еее не се ебавайте така,положението е сериозно. Новичка съм в тази област,четох толко теми и такива простотии,че вече не знам къде и как да попитам.

zdrastiii
12-05-2010, 21:41
е как така не си сигурна дали е спукан ся ... ако е спукан и ако е свършил в теб тогава ескапелле вземи ама ако не е свършил вероятноста е по малко,НО не и невъзможна ..... противозачатъчните мисля,че няма да ти помогнат ...

zdrastiii
12-05-2010, 21:42
презерватива може да е мокър не защото е скъсан ..... :) има много възможности поради които може да е мокър .....

p3t1nka
12-05-2010, 22:16
ами очаква се до 3 дни да ми дойде. Цикълът ми е доста редовен. Коремън започна да ме боли преди няколко дни,вски месец е така,днес дори след това и до момента си ме боли,нямам представа,чакаме да дойде. До колкото знам,когато не е свършил вътре вероятността да забременея е много малка,НО я има.

презерватива може да е мокър не защото е скъсан ..... :) има много възможности поради които може да е мокър .....
значи да не се притеснявам толко много,възможно е да не е бил скъсан,а да е от друго? Когато връзвах презерватива не усетих да е мокър,но след това пък на салфетката имаше нещо влажничко.
:(

Nikotincho
12-05-2010, 22:36
вие сляпи ли сте като се ебете бе ?

презерватива бил скъсан .. ми погледни место да се разкрачваш ..

sweetyt0
12-06-2010, 17:53
според мен дори и да е спукан щом не е свършил в тебе проблем няма.друг път бъди по внимателна и поне се убеди дали е скъсан.има начини да се види

kremen4eto
12-07-2010, 05:20
Противозачатъчните не помагат. Всичко е въпрос на късмет от сега нататък. Можеш да пиеш Ескапел, но не ти го препоръчвам.
Бебе не се прави чак толкова лесно. Миналия месец се скъса и при мен презервативът и момчето свърши вътре, но не исках да пия хапче. Бях няколко дни преди овулация и бях притеснена, но нямаше проблеми. Дойде ми навреме.

Бъдете по-внимателни, проверявайте презерватива. :)

dimitar_ak
12-07-2010, 06:23
Почвам вече да се отчайвам от липсата на сексуална култура. Няма да те обвинявам защото това, което ще кажа е мъжка грижа. Момчето трябва да се увери, че презерватива е сложен правилно. След като свърши трябва да извади члена си почти веднага, а да не чака да започне да омеква в теб. Сваля внимателно презерватива и леко го надува с уста. Няма нищо гнусно, а това ще ви увери, че не е спукан. След което просто го връзва, увива в салфетка и в кофата.
Просто е и премахва нуждата от писане на глупави постове.

kremen4eto
12-07-2010, 07:55
^ Прав си, но все пак скъсването може да се случи на всеки. Или поради некачественост на презерватива, или пък ако момичето стане малко по-суха. Не винаги зависи от правилното му поставяне. :)

LadyDi
12-07-2010, 08:23
Чакай малко.

1. Правите секс с презерватив, но той не свършва в теб. Свършил ли е в презерватива изобщо?
2. Оставяте използвания презерватив на една салфетка, без да проверявате дали е спукан, а после по салфетката има мокричко. Дойде ли ви наум, че това мокричко може да е от външната страна на презерватива, и всъщност да е от теб, а не от протеклата сперма?

Я ми отговори на тия въпроси, че картинката е много мътна.

van1
12-07-2010, 11:35
Чакай малко.

1. Правите секс с презерватив, но той не свършва в теб. Свършил ли е в презерватива изобщо?
2. Оставяте използвания презерватив на една салфетка, без да проверявате дали е спукан, а после по салфетката има мокричко. Дойде ли ви наум, че това мокричко може да е от външната страна на презерватива, и всъщност да е от теб, а не от протеклата сперма?

Просто момата не знае е*е ли и се, пи**е ли и се ....

p3t1nka
12-07-2010, 11:51
Чакай малко.

Приятелят ми беше с презерватив,но не свърши в мен.Свърши в презерватива,но нямаше контакт с мен. Предположихме,че може мокричкото да не е от вътре,но се бяхме притеснили,за това реших да попитам тук за съвет.
P.S Смятам,че е излишно да е обиждаме и всякакви грубости не са на мястото си,защото бих казала,че на всеки би могло да му се случи по някакъв начин. И най-добрите могат да сбъркат. Хората не са идеални. Не писах тази тема, за да чета обиди или нещо от сорта,за да го направя значи съм имала нужда. Благодаря за разбирането!!!

LadyDi
12-07-2010, 12:00
Не приемай мнението ми като обида. Просто първия ти пост беше много неясен. Щом е свършил в презерватива и извън теб, значи дори да е бил спукан, няма как да си бременна.

Ти също отделяш "мокричко" по време на секс, така че е нормално презервативът да е мокър от външната страна също.

Дишай спокойно и недей да пиеш Ескапел ;)

А липсата на сексуална култура, когато водите полов живот е много безотговорно нещо. И двамата с приятеля си трябва да попрочетете нещо и да се поинтересувате как и кога може да забременееш, кои са най-добрите средства за предпазване, кога може и кога не е препоръчително да се прави секс. И чак след това да се отдатете на креватни удоволствия. За ваше добро е.

p3t1nka
12-07-2010, 12:16
Благодаря ти адски много. Не ставаше въпрос за твоето мнение. Зачети се други хора какво са написали и ще се досетиш за какво става въпрос. Доста се бях притеснила,сега съм спокойна вече иии ще спя като Белите хора. Попринцип сме заинтересовани за половия живот кога и как може,какво трябва да се прави и такива работи. Просто това си беше момент на небрежност(ако мога така да го нарека) Е сигурно винаги имам какво повече да се научи. Благодаря ти много "LadyDi"

SwEeTMuFFiN
12-07-2010, 13:01
Сметни дали си в овулация,ако не си- нямаш повод за притеснение.Противозачатъ ните не действат като ескапел-ако е станало нещо, няма да ти помогнат. :)

има тестове за бременост и за овулация във всяка аптека !!! :-P