Влез

View Full Version : Не знам какво да сторя..моля за помощ..

Barrmana
12-06-2010, 16:45
Здравейте,като за начало..
Честит Имен Ден на всички адаши,да сте живи и здрави:)
А сега към темата..Значи да започна,в 8 клас съм,от малък град..(доста малък) :)
След 7 клас кандидатствах в Английската гимназия в Пловдив,но въпреки това реших да си остана в малкия град при семейството ,защото тук отвориха доста добро училище!
Стана така,обаче..че родителите ми се разведоха,пренесох се при баба и дядо с майка ми,приятелите ми отидоха в София и Пловдив ,аз си останах сам тук..Пея добре и т.н,имам някой мечти свързани с тази насока, и реших нещо :)
Реших след 8 клас да отида в Пловдив или София да уча,може и в обикновено даскало не е такъв проблем :)..Щеше да си ходя на уроци по пеене,пияно може би,да опитвам различни неща,да се откъсна замалко от родители и да отида при приятелите си там..Щеше да е доста хубаво все пак:) Е,като голям човек(всъщност съм си доста малък човек :D ) Седнах с майка ми за да поговорим,казах и че искам да се преместя,че тук е много гадно,не си харесвам класа,нито учителите,нищо не харесвам..
Искам да се преместя :)
Но сега е криза и стана така че майка ми има 2 магазина за дрехи маркови ,но понеже са скъпи няма хора,няма много пари..майка ми стана много изнервена от развода и от това че няма много пари от този бизнес.Стана така че тя...ОТКАЗА..каза че не може..
Аз пък казвам ,че може.Не става така,изнервена е и не мога да се преместя там където ще ми е много по-добре..казах и няколко пъти ,но тя винаги отговаря ' И аз искам много неща ,ама не ги получавам както виждаш ' Знам,че ще си помислите ,че е ,защото нямаме възможности финансово,но не е така имаме:) Заради баща ми и т.н :) Не че сме богати,но е достатачно:) Писна ми да говоря и да разобеждавам,но няма и да се примиря :) , НЕ може така :) Не знам какво да сторя,как да им кажа,че може би на тях им е зле,преживяват го тежко,но аз имам свой живот и няма да пропилявам годините си ,защото те са изнервени,не може така...Моля ви за съвет :) Какъвто и да е,просто исках да споделя с някого...

П.П 1 .. Момче съм
П.П 2 .. Доста тук когато сте в лошо настроение ,ако не обиждате (защото няма причина) се хващате за правописа или нещо друго,не го правете моля ви,защото няма да ми помогне никак..
П.П 3 .. Благодаря ,че прочетохте темата
П.П 4 .. Честит празник :)

BladeDancer
12-06-2010, 17:44
Честит празник (както и да се казваш). Много добро впечатление ми направи, че поздрави за този български празник! А по въпроса. Никога ама никога не мрънкай на родителите ти когато са изнервени. Само когато са в добро настроение можеш да говориш с тях като човек с човек... тва е просто закон. Все пак те мислят за пикльо ( и така трябва да е разликата в годините и опита в живота етц... етц...). Набарай ги в добро настроение и се опитай да им обясниш. Така не само ще те разберат и ще се поставят на твое място ами и ще имаш по-големи шансове за успяване в задачата си.

Честит празник :)!
П.П. Страхотен правопис!

SmilezZz
12-06-2010, 18:08
Недей да й говориш все за едно и също нещо..
Все пак наистина може да сте зле финансово,но пък
да са направили така,че ти да не усетиш това..
- Но пък съм съгласна с това,че говори с родителите
си,само когато са в добро настроение..
- В случая ние няма как да помогнем,защото за да се
преместиш,трябва да имаш разрешение от майка си,а
не от нас..