View Full Version : Червени петна след епилация
Вече близо 2 месеца имам няколко червени петна на единия крак, които така и не се махат.Бяха ми се обърнали космите на тези места.И преди ми се е случвало да се обърне растежа на някой друг косъм, но не ми се беше случвало да останал петънца по кожата.Искам да ви попитам дали има някакъв крем или нещо подобно с което мога да ги отстраня или ще трябва да отида на дерматолог?Предполагам няма особено значение, но все пак да уточня, че съм момче.
а сигурна ли си ,че нямаш косъмчета навърте от тези петънца? пробвай да намежеш мястото с мед, понеже той е с Ph близко до човешката кожа и изтегля, аз така имах и то вечерта ми се беше показало косъмчето- проблем.
Преди и аз имах червени петна след епилация.Сигурно имаш чувствителна кожа.Аз използвам лосион за тяло, в момента съм с Dove и съм доволна...пробвай,ако незнаеш отиди при козметик.!
Vikito0o
12-07-2010, 17:58
Аз имам след епилация на ръцете,но се мажа с лосион за тяло и до половин час ми изчезват.Ако не ти изчезнат консултирай се с лекар.
Навярно кожата ти е чувствителна. И на мен така ми се получава при нередовна употреба на епилатор! Намажи се с крем Бочко или с крем Здраве!