View Full Version : Ех, мъже ...
sweetpunk
12-07-2010, 13:29
Здравейте!
Искам просто да споделя нещо, което не ме оставя на мира от около месец! На кратко: Бях на РД на една приятелка и там се запознах със страшно сладък, бих казала мъж (на 24 е). Бяхме на ресторант, а след това в гаджето на рожденничката. Цяла вечер бяхме заедно общо взето си изкарахме страхотно! Четиримата (аз, рожденничката, приятеля й и А.) спахме в апартаметна където се бяхме събрали, и с А. по едно време нещата стана малко по - интимни!
След това не се обади около седмица и един ден получавам смс "К'во прайкаш малката, искаш ли да се видим някой път?", мислех си че всичко си е останало за онази вечер, а той ме опроверга! Както и да е излязохме (само двамата), говорихме, той ме закара до нас и нищо :shock: !
От тогава няколко пъти ми е звънкал да излезем, но винаги нещо се обърква и незнам какво да правя! Дали да настоявам да излезем или да забравя за него като цяло .. Много ми е объркано, незнам как да разбирам поведението му .. Моля, ви дайте някакъв съвет :(
kradinero
12-07-2010, 13:50
Има два варианта:
1. Ти си му играчка и те ползва както си иска. Звъни ти, когато няма какво да прави и си му за убиване на време. Под интимни какво трябва да разбираме и на колко си? Може да му е било за вечерта, особено ако е бил пил.. дори и малко. И сега просто си е намерил някой да му прави компания да не му е скучно. Тогава просто не го търсиш и следващия път отказваш на поканата. Обясняваш му ситуацията, казваш му какво мислиш за поведението му и така.
2. Може и да чака НАЙ-НАКРАЯЯЯ ти да му се обадиш, а не само той да си прави труда да те търси. Ако е така, пробвай да го потурсиш ти. Откаже ли ти, погледни към вариант 1 :D Може да не е събрал смелост да направи каквато и да било крачка, но силно ме съмнява (мъж на 24, предполага се улегнал).
Най-удачно е да си изясниш с него какво точно става, когато излезете. Дали той иска да сте си просто приятели или иска нещо повче. И ако ти имаш чувства, а не просто "много сладък" тогава. Не мисля, че МЪЖ би се занимавал само заради едно увличане на едно МОМИЧЕ.
sweetpunk
12-07-2010, 14:00
1во: на 17 съм .. знам знам 8г са си много ..
За играчката незнам, не съм се замисляла, но не ми излгежда такъв, в смисъл адски точен човек е като цяло! За 1вата крачка нея сме я минали отдавна, не е от притеснение и двамата сме адски общителни! И аз наистина много, много го харесвам :oops: , за 1ви път ми се случва да не знам как да постъпя с даден човек!
бтв, когато излязохме си говорихме за връзки и т.н. и на двама ни ни е писнало от мимолетни забивки за седмица или месец, че искаме нещо сериозно с човек, с който можем да говорим и един вид да имаме упора! Когато го попитах "И сега к'во прайме?" той вика: "Само времето ще покаже ... " :x :(
Под интимни имам предвид, че когато с А. си легнахме и приказките в един момент преминаха в целувки и т.н. .. А сутринта като се събудих ме гушкаше ... WTF гадни пеперудки :oops: :grin:
TheBeliever
12-07-2010, 16:54
Надявам се разбираш, че представите за сериозна връзка на едно 17 годишно момиче и на 24 годишен мъж може мноооооого да се различават. Ти предполагам искаш да завършиш и да следваш, докато той след 2-3 години ще мисли за дом и семейство. Ясно е, че "врмето ще покаже", но според мен щом си прави труда да те търси значи има нещо. Но дали това нещо е от типа на "Падна ми лесна плячка, ще запиша бройка" или наистина цели връзка няма как да знаем.
Дай му шанс. Излезте още няколко пъти, виж как вървят нещата. Но тази разлика в годините ще се окаже голям проблем след време.
sweetpunk
12-07-2010, 18:59
Благодаря Ви за коментарите ... TheBeliever знам, че възрастовата разлика може да е проблем, но все пак нищо не се знае :)
experiment_m
12-07-2010, 19:24
Поддържам мнението на kradinero с изключение на това, че 24-годишните са улегнали. Карайте го полека и ще разбереш, какво ще стане между вас. Най-важното е да не се появи още един човек между вас (разбирай негово гадже). Стане ли така - бягай на далече.
PoRcHeTaTa1
12-07-2010, 21:25
Има два варианта:
1. Ти си му играчка и те ползва както си иска. Звъни ти, когато няма какво да прави и си му за убиване на време. Под интимни какво трябва да разбираме и на колко си? Може да му е било за вечерта, особено ако е бил пил.. дори и малко. И сега просто си е намерил някой да му прави компания да не му е скучно. Тогава просто не го търсиш и следващия път отказваш на поканата. Обясняваш му ситуацията, казваш му какво мислиш за поведението му и така.
2. Може и да чака НАЙ-НАКРАЯЯЯ ти да му се обадиш, а не само той да си прави труда да те търси. Ако е така, пробвай да го потурсиш ти. Откаже ли ти, погледни към вариант 1 :D Може да не е събрал смелост да направи каквато и да било крачка, но силно ме съмнява (мъж на 24, предполага се улегнал).
Най-удачно е да си изясниш с него какво точно става, когато излезете. Дали той иска да сте си просто приятели или иска нещо повче. И ако ти имаш чувства, а не просто "много сладък" тогава. Не мисля, че МЪЖ би се занимавал само заради едно увличане на едно МОМИЧЕ.