View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
valdesbg
12-31-2010, 18:58
Форумци - има ли някой жив тук?
Чувствам се страхотно :-|
valdesbg
12-31-2010, 21:34
Честита нова година, форумци!!!
Много усмивки и сбъднати мечти ви желая! И се обичайте истински... :)
Moderatorius
12-31-2010, 22:42
Йее, Честита Нова Година.
Иначе... добре съм, спи ми се.. както на всяка нова година :D
Годината ми започна отвратително... :( По-зле поне няма как да стане...
Sisito941
01-01-2011, 08:05
Хех,мили мои съфорумници,честита Нова година! Всичко,което си пожелаете да се сбъдне!
Иначе съм добре,снощи беше супер направо.. :D Посрещането на новата година беше на ниво..абе страхотно беше..пих,но не прекалих..нашите обаче откачиха..имам мускулна треска на стомаха от тях.. :razz: :razz: :razz:
Ае добре изкарах новата година ама някво ми е тъпо такова... влюбвам ли се и аз не знам и мисля след 20 мин. да сядам да уча,чеее тая година мисля да започна добре (да се надяваме) .
Честит имен ден на всички Веселина,Весела,Веско,Васк ,etc. и приятно прекарване на празника. : ))))))
kuklichka_bg
01-01-2011, 10:07
И аз на как съм,снощи уж не пих много,само 2 текили и мартини и сега ми е лошо 8-) бива ли така...Инъче снощи беше уникална вечер просто 8-) о голям завършек.АЙдееееееее нови 12 месеца. 8-)
neeDaBosS
01-01-2011, 11:02
супер бешеееее.....супер се чуствам ако сега някой ми предпожи да излизаме направо ще съм на на черешата,а на прасковата 8-)
Luscious_Heart
01-01-2011, 11:04
Не мога да повярвам, че точно той ме привлече. :D Още на купона ми казаха: "Ама вие танцувахте, все едно че сте двойка. Уникални сте, най-лудите танцьори." 8-) Засега всичко е на физично ниво, но наистина съм заинтригувана и желая да го опозная, въпреки всичко, което са ми говорели за него.
Paramour
01-01-2011, 11:51
Изморена съм...
кой ме кара да седя до 9 :lol:
спала съм съвсем малко иии яко ме цепи главата (не е махмурлук) :lol:
ууф ся ... при баби, дядовци.. оле мале...
бтв честита нова годинаа!! да сте живи и здрави всички! много успехи и всичко най-най- 8-)
asdfjkfkklsdlslf
01-01-2011, 13:11
Мързи ме, много. Снощи, както на всяка Нова Година беше скучно, но това не е най-важното. Страшно ми е интересно какво ме очаква тази година и силно се надявам да е по-добра от 2010. А колко ми е самотно и тъжно...само една, едничка приятелка си имам кажи-речи...
soul1199
01-01-2011, 13:59
въййй от кога не съм влизала в сайта :lol: общо взето съм доволна добре се развиват нещата :)
mArMaLaDkA
01-01-2011, 14:00
Тъпо ми е. Супер много ми се гледаше филма, тъкмо направих резервация, всичко точно, "ще дойдеш ли? - ще дойда", звъня й преди малко и греда! "Студено ми е" - ми и аз вчера бях по голи крака, замръзнаха ми и пищялките, и всичко, на всичкото отгоре продължавам да съм неадекватна след снощи, ама се навих, нали!?
Преди няколко дни пък бях зверски болна, едвам дишах и въпреки това излязох с нея по магазините, излязох навън при -10 градуса, без да се противя особено, и накрая да ми изцепи такова тъпо изречение.
Несериозница.
Готино ми е. В най - смазания ми и недоспал вид се чувствам супер красива (което по принцип никога не го изпитвам като чувство). Искам като за последна свободна вечер, да ми излезе някакво развлечение. От утре сядам да учааааа.
най-хубавата нова година досега...
чнг на всички помежду другото
баси кефа путка майна
Страхотно :grin: За ядене не говорете. :?
Paramour
01-01-2011, 18:47
Оуф.. май не само аз съм преяла .. :lol:
как можа да не дойде!?!? ще го убия...
иначе съм добре..
:lol: 8-)
Ужасно.
спах само няколко часа. зле ми е и цял ден ме боли глава :? винаги 1-ви януари мии бил ужасеен :booooomb: :-s
RoSKo0o0
01-01-2011, 21:51
не ми е добре нещо :( боли ме главата... отпаднало ми е, кожата ме боли - ясна работата..... ;(
tanch3t093
01-01-2011, 23:30
Ебати смотаното. Колко пъти да му повтарям неща, които са му до болка ясни и продължава да си дава надежди .. Еее твой проблем, брат! Оправяй се ;)
FreakBitch
01-01-2011, 23:44
Изпаднала в дълбока депресия. Като наркозависим, спрял хероина само че ученик пред свършваща ваканция.
Особено след Новогодишната нощ, все едно наистина съм спряла хероина.. дееба.. :lol:
м .... беше ми най-тъпото посрещане на новата година ... небях с хората които исках ... не мога да съм с момичето което искам , понеделник ще разбера дали ще ме изключват от училище заради 1 супер тъпа ии детска постъпка ... днеска щях да сгафя пак много с 1 приятелка , като направя това от което цяла вечер се пазих ... :) абе живота е супер як :grin: :grin: почва нищо да не ме интересува и да си се кефя и на най-малкото :grin: :grin: :P
mitkom89
01-02-2011, 07:58
Може би ужасно е правилната дума. Или по-скоро отчаян. Или може би ужасно отчаян. Нещо от тоя род
TechnoAddicted
01-02-2011, 08:01
Айляк съм , тъпо ми е , че се казвам Васил :Д ... нестига , че си смях канчето на новата ми и след тфа на иммения ден кфо се напраих 8-) и сега пак с махморлука се борим :Д
Охх, направо се вбесявам. Как можа да направи тая глупост, как можа?
Самонараняваш се !!!
kuklichka_bg
01-02-2011, 10:01
Бивам...трябва да се прехвърля на върлна даскало някак си..не че имам за какво друго да мисля без това 8-)
RoSKo0o0
01-02-2011, 10:08
еми.............болен :cry: :cry:
asdfjkfkklsdlslf
01-02-2011, 11:56
Имам да уча мноого, пф. А как искам да дойде лятната ваканцияя... омръзна ми от училището, от хората, от града, от всичко... :( :booooomb:
Тъпо ... скука ... няма с кой да си говоря ... наказан съм и немога да отида да си помисля , както съм свикнал на спокойствие и въздух ... утре училище ... трябва да си намеря униформата :lol: и се чудя кой филм да гледам , че днес да мине по-бързо 8)
DaemonBoy
01-02-2011, 12:59
Цял ден чукам айляка
kuklichka_bg
01-02-2011, 13:22
Трябва да прогоня мързела и да се глася,че ще ходим на кино,от 10 години не съм ходила 8-) 8-)
sladur4etyYy
01-02-2011, 13:31
заспало ми ееее :twisted:
След малко ще излизам да си покажа яката физиономия из града. Искам да съм сигурна, че още си ме бива. 8) 8-)
FromAutumToAshes
01-02-2011, 13:56
Първо да честитя на всички съфорумци новата година :grin: Бъдете живи, здрави, щастливи, обичани и обичайте :Р Желая ви да имате двойно повече поводи за радост в сравнение с изминалата 2010та година. :)
По темата - миии оО Леко тъпо, баща ми иска да местим един гардероб и ще си изтърва автобуса заради него, от това следва, че днес няма да я видя = тъжно.
п.с. на който съм му липсвал... върнах се :razz:
ужасно депресирана съм .утре съм на училищее :cry: :cry:
но няма да ида :? :booooomb:
ужасно депресирана съм .утре съм на училищее :cry: :cry:
но няма да ида :? :booooomb:
RoSKo0o0
01-02-2011, 15:08
малко по-добре ми е... браво на парацетамола :grin:
Бааахтиии, ходеше ми се на лов тази вечер. Засега нещо не ми се получават сметките, но имам още един скрит коз в ръкава. Дано това проработи.
Добре изкаран ден, надявам се да се получат плановете ми ..
SolemnityOfDeath
01-02-2011, 16:32
Леко ми хладнее вътрешно.
След малко четене на Мураками осъзнах нещо и сега отивам да поскитам на клинча навън с музика. :)
DaemonBoy
01-02-2011, 16:35
I need a smoke...
Дали ще го има още този подлакътник...
FromAutumToAshes
01-02-2011, 16:50
Въ лек, мазния филм :lol: Ще летят каски утре 8)
След цял ден мързел се чувствам уморена. Чакам само любимият да се прибере от работа и да се позабавляваме заедно. Предстоят 2 дни почивка заедно. Уф и сесията дойдееее ;(
FromAutumToAshes
01-02-2011, 17:08
Ооо не ми говори за сесии, че имам още 2 поправки .. :lol:
lunichkataaa
01-02-2011, 19:03
Харесвам го тоооолкова много!!! Искам го до мен във всеки един момент! Не мога да си го избия от главата, а той не ми помага особено като постоянно ме търси по един или друг начин. Трябва и да уча, защото съм в сесия и изпитите наближават. Имам супер много за четене, а изобщо не съм в състояние да правя каквото и да било различно от това да мисля за него! Охх, поне да знаех той какво изпитва и дали изобщо изпитва нещо!! Ужас! Скоро не бях изпитвала толкова голямо влечение към някого. И, разбира се, все така ще се случи - в най-неподходящия момент.
Защо постоянно ми повтаря, че ме обича. Защо се опитва да види в "него" мен. Наистина ли е така? Или може би просто се самозалъгва и самонаранява. :(
Липсва ми много ...
justonegirl123
01-02-2011, 19:31
Прекраснооо ! 2 годинки с моя бебо :) :-)
MaLkaTa_LaDy
01-02-2011, 19:41
О, отново ми е объркано... Като си обличах пижамата онзи ден се сетих за едно момче. Вероятно наистина няма да го видя никога повече,а така ми се искаше... Ще си остана с невероятните спомени!
Paramour
01-02-2011, 19:50
Уф..
абе никак не съм..
днеска не ми се учеше..
за утре съм тотално неподготвена..
ама пък съм за втори час..
ама не ми се става в 7 :( днеска както станах в 1 .. не ми се мисли ;x
... баааси простотията е тва..
Охх, как да кажа колко много я искам. :(
tanch3t093
01-02-2011, 20:13
А как не ми се ходи утре на училище... А как не ми се става раноо тотално не съм подготвена.. За цялата седмица напред! .. Оххх Господии моля те направи така, че да не ГО виждам изобщо! Адски ме дразни, просто не искам да го виждам .. И кво си мисли, че ме дразни? Че е интересен? .. Напротив, даже ми е жалък..
kuklichka_bg
01-02-2011, 20:24
Чудя се как ще стана в 6 като избощо не ми се спи сегаа
дразня се на себе сии :x , защото тр да си лягам и ми се спи а не ми се ляга .. странно :smt040
:grin: :grin: Ахахах, това беше най-яката нова година :grin: Просто всичко беше и-д-е-а-л-н-о! Обожавам ги тея хора, обожавам ги всичките, защо бях толкова притеснена, защо бях толкова резервирана в началото, още първите 10 минути ми показаха, че са мееега лицата и с тях само купон, купон, КУПОН!
Онзи идиот няма да го виждам скоро, няма да му пиша, няма да му се извиня, сам си е виновен, никой не го беше канил, нито пък му е виновен, че му се прецакаха така плановете. Сметки без кръчмар не си прави, казали хората. 8-)
Толкова съм добра, мале, направо се удивих на себе си. Въй, чудно посрещане на НГ беше, искам още, още, още. Толкова обичам да ми обръщат внимание и да се занимават с мен, и да ме лигавят, и да се грижат за мен, и да ме гушкат, и да ме черпят. Мда, център на вниманието
Утре отивам на даскало, щото искам да видя мойто лигавенце <3. Ако го няма, обратно вкъщи. 8-) Keф, че мамчето е печена, та ми позволи да си взема още малко почивка. К'во ще правя вече ако се прибера, ще го мисля утре. :P
2011 започна перфектно!
Шантава Нова година :D
Първо всичко започна тъпо,защото в последния момент певицата от заведението отказала да пее и цяла вечер се пускаше музика на дискове,но после стана яко :)
Сутринта отидохме в друго заведение и там се видяхме с още 7 приятели,които ни викаха на една вила ... Куцо се получи,защото бяхме обещали на две други момчета да отидем при тях,но к'во да се прави :) Д. малко се ядоса,защото пък искаше да ходим в тяхната къща в едно село близо до града,но вече имахме други планове и естествено се ядоса и се прибра :o
Отидохме във вилата,прекарахме си много яко,но в един момент осъзнах,че имаме още няколко часа с тях и пак заминават за Чехия :( Стана ми малко кофти,защото не успях да отида до автогарата да ги изпратя,но може би така е по-добре :)
Малко ме е яд,че заминаха 38лв. за две таксита,нооо риска на професията,както казва една приятелка :)
Яд ме е и защото едно приятелче беше дошло в моя град за 2 дена,но разбрах прекалено късно и не успяхме да се видим,нооо ще наваксаме :)
ХаХ ако годината се познава по нейното начало,то тази ще е пълна с много емоции и стари приятели :)
За 3 дни се видях с толкова много хора,които не бях виждала от месеци ... Отделно на това днес едно момче ми звъня,а с него не сме се виждали и чували от поне 2 години и дори се чудя как така още ми пази номера :) Е постъпих малко тъпо и не му вдигнах,но за сметка на това пък реших да му пратя пълномощно от новия ми скайп (е нов,нов ... просто малко хора го имат) и сега ще чакам да ми пише :)
Еххх много емоции,много нещо :) Щастлива съм :)
mArMaLaDkA
01-02-2011, 23:30
Наспах се преди около час и половина и си умирам от скука, понеже няма нищо интересно за гледане, с което да се приспя наново. Явно съм си взела нужната доза сън. Времето, което ми остава до момента, в който трябва да тръгна на училище, мисля да го оползотворя, за да се преборя с някой друг грейпфурт и да прочета това-онова за вторник, понеже цяла ваканция нищо не бутнах, пък за довечера имам планове, така че най-вероятно следобед няма да имам време за нищо.
Оф сънен съм а и нещо ме ръчка у стомаха че съм гладен....
FromAutumToAshes
01-03-2011, 10:22
Налегнал ме е невиждан дори за мен мързел. Принципно го имам в изобилие, ама такова нещо не е било от доста време ;д Мрънках 2 дена на майка да ми даде пари да си взема дрехи и днес ми вика айде за дрехи, ама я отсвирих набързо, абсолютно никъде не ми се ходи, абсолютно нищо не ми се прави оО Не знам как ще се надъхам в 5 да изляза, че и обещах да се видим ;д Ужас :X отивам да ям сладолед !
мноо бързо се случва всичко, а е далече.. хич не ми харесва как се развиват нещата.. надявам се само до пролетта всичко да си е 6...
СВОБОДЕН !!! .. пък и съм на литър Monster energy и имам чувството , че не мога да се уморя никога повече ... :? 8-)
kuklichka_bg
01-03-2011, 15:11
смазана..едвам гледам Ама то тей като спах едва 2-3часа... :o
mynichka
01-03-2011, 15:37
Влюбена, обичаща, обичана!
Толкова щастлива :)
Paramour
01-03-2011, 16:26
уф... почна се.. пак
днеска.. кой да излезе първия час на дъската да решава задачи.. кой кой- аз... :lol: добре че поне мога да ги решавам и не ми пука кога ще ме изкара на дъската 8-)
иначе... прибрах се.. легнах да спа..
мале как ми се спеше ;х снощи до 2 не можах да заспа.. на сутринта в 7 без нещо се събудих ;х
горе-долу съм.. 8-)
п.п. а тя все още ми се сърди .. :booooomb:
MaLkaTa_LaDy
01-03-2011, 17:59
Мразя го това време! Навън е толкова студено... Този град ме задушава!
Днес изкарах късмет. Ако и утре изкарам късмет с класната по немски, ще е идеално. А ако и да края на седмицата ми е така късметлийско, ще е повече от идеално.
RoSKo0o0
01-03-2011, 18:08
Сънувах хубав сън аз... пф много хубав беше и доста интересно може да се тълкува.... не знам... само не мога да разбера защо беше в нейния образ :lol: Проблема е, че този идеал няма как и да стане в неин образ, предполагам :lol:
Иначе цял ден не можах да уча като хората... все се сещам за миналото, става ми хубаво, защото си беше и така :>
Утре почваме да ям страниците с уроците и стъпвам здраво на краката си... няма да уча така по цял ден 3-4 урока и да съм натоварен психическия я :D :P 8-) :P :-P :grin:
"Сякаш някой ми беше спрял хероина. Бях като в абсистенция."
О, Божичко, как ми липсва! Само гласът му спира болката...
Мислех, че са нерви. Дали?! Защо тогава продължава?! Защо?!
Хайде, продължавай да биеш. За него, бий за него.
отвратително отвратително отвратително отвратително ! (: :booooomb:
Paramour
01-03-2011, 20:36
Страхотно се чувствам :grin: :grin:
най-накрая ми дойде музата .. почти довърших рисунката :grin: стана супер яка!!! 8-) :lol:
Освен това си изтеглих книгата!!! Само дето е на англииски.. карай.. :lol: след 2 седмици ще я има и на бг 8-) 8-)
аааааааааа !! ебаси якото :grin: :grin:
не мога да стоя на едно място!!
хуахаха :lol:
и музиката е страхотна!! мале.. абе яко ми е :lol: 8-)
:lol:
SolemnityOfDeath
01-03-2011, 21:11
ебал съм му майката бе
mArMaLaDkA
01-03-2011, 21:47
Редовните мизерии.
Хах, можеше и по-добре да е.
Радвам се, че майка почна сериозно с командировките, тъкмо си отпочивам добре така.
Лигльо днес го видях, малко охладнял ми се стори, т'ва не ме кефи. То и аз му лазих по нервите, ама... Ще го видим утре как е. Искам предишното му поведение, от преди Коледата, да му се наслаждавам като хората, и без това няма да го има другия месец. Пф.
Еми как още ми се спи... :x
mynichka
01-04-2011, 06:50
Имам да уча за гадните изпити, а просто ми се излиза на барчето до вкъщи за 4-5-6 часа 8-)
kalpazanka
01-04-2011, 06:53
^Сподели дисциплина :)
В напрегнато очакване на Телефонното позвъняване. Бърсах из къщи, четох, заключвах теми, не помага. Нерви и това е...
mynichka
01-04-2011, 07:09
^ами сложно е при мен уча задочно право- 1 курс съм там и редовно съм си счетоводство и контрол, където вече съм си 2 курс 8-)
kalpazanka
01-04-2011, 07:17
Добре де, това в един и същ ВУЗ ли? Как става номерът с депозирането на дипломата-оригинал? :)
mynichka
01-04-2011, 07:21
Да, всичко е във Великотърновския и не са ми правили проблеми за дипломата.
RoSKo0o0
01-04-2011, 09:20
Уча... изпитите вече са съвсем близко :-x
Само капчица любов ми трябва, ама няма от когооооо :?
kuklichka_bg
01-04-2011, 11:56
Много изморена,а имам да чета разни неща за утре,но лягам не може то той.
DaemonBoy
01-04-2011, 13:10
Уморен, но пък се чувствам страхотно! Поръчах си маратонките, а утре ще дойде топката, да се надяваме, че в петък ще дойдат и маратонките :grin:
neeDaBosS
01-04-2011, 14:31
Ужас.И днес не съм излизала..стоя затворена в къщи..имам чувството че съм развалина :shock: кога ще свърши този ужас? защо още го обичам? 8-)
TheNewReligion
01-04-2011, 16:04
Пф, и аз не знам. Трябва да си седна на гъза и да прочета за какво става дума в тея теми. 'Бах майка им. Не знам дали утре нямаме класно по немски.
Освен това, искам да е вярно. Искам просто да не е фикция, а нещата да стоят така, както ги виждам и искам да бъдат.
Хубаво е, че не се отказах. Продължавам.
ами по-добре съм от вчера .. спрях да си мисля само за това,гледам да се разсейвам :( аа искамм .. да ми пише да видя за какво си мисли 8-)
mArMaLaDkA
01-04-2011, 16:09
Утре няма да ходя на училище и въпреки това ще ми се наложи да си скъсам дупето от учене, защото ще е страшно грубо да се проваля точно в края на срока. Адската досада ще е няколко седмици подред с разни класна, изпитвания и контролни... Ако ученическите години са най-хубавите, направо не ми се мисли какво ще е занапред.
biolojkata95
01-04-2011, 16:33
скапано след 2 контролни и една тема по биология днес
valdesbg
01-04-2011, 16:43
http://th05.deviantart.net/fs71/150/f/2011/004/9/e/snow_monster_by_valdesbg-d36e5wg.jpg (http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2011/004/9/e/snow_monster_by_valdesbg-d36e5wg.jpg)
Въх... чак се изненадвам колко много хора ми харесаха ей това коте :)
Иначе съм си доста добре като цяло. Кроя едни планове за бъдещо развитие и да видим как точно ще успея да ги развия.
Paramour
01-04-2011, 17:29
Страхотно съм..
пак :grin:
тегля си новия еп.
почти свърших с домашното по англииски :lol:
само трябва да прочета 6та песен :( ...
и това ще стане :lol:
ии спагетиии :grin: :grin: ...
:lol: :lol:
изообщо не ми се замисля за другите..
който иска да ми се сърди..
да не ми пишат..
да се цупят
да не звънят..
накрая на тях ще им излезе през носа..
:lol:
не ми пукаа !!! ...засега. 8-)
nepowtorima
01-04-2011, 17:34
Бивам... Но съм била и по-добре..
Заспало ми е.. мисля за човека който обичам, и мисля, да започна ли да уча урока по География :-D
Ако ученическите години са най-хубавите, направо не ми се мисли какво ще е занапред.
Мхм... :?
Зубрене, зубрене, зубрене. :(
Айде още двайсет минути и приключвам за днес.
Иначе някакъв глупав ден беше днес :( . Поне се наспах. :grin:
Добре, леко уморена. Книжката ми свърши и от утре сядам да уча, че първия изпит е след 5 дни ..
tanch3t093
01-04-2011, 17:45
Малее, днес направо си се успах. А за утре ... НЕ знам направо не ми се мисли за тъпото контролно.
Тъпо ми е. ПиснА ми да ме вземат за мръвка, ебаси. Имам само 20 дни и една цяла, голяма, красива органична химия пред мен, а така приятно си пилея времето с глупости... Добре поне, че другите неща малко ги вкарах в релси. Освен това казах "не" и много се гордея със себе си.
Уморен, но пък се чувствам страхотно! Поръчах си маратонките, а утре ще дойде топката, да се надяваме, че в петък ще дойдат и маратонките :grin:
Тии съвсем ме забрави..;/
П.П. Чувствам си се прекрасно. ^^
Все още е до мен и се опитва да ме зарадва с всеки миг. *и успява!*
С тях не съм се карала скоро.
Ии..семейството ми също се държи прекрасно. *дано не е затишие пред буря.*
Очаквам нещата за концерта да се получат и да спра да си дера гърлото до дни. That`s all. (:
еми момчета гледайте винаги да знаете цвета на очите, ся незнам колко време ще ми се сърди
еми момчета гледайте винаги да знаете цвета на очите, ся незнам колко време ще ми се сърди
По - добре да не знаех какъв цвят са му очите, вместо така брутално да забравям, че съществува. :?
FromAutumToAshes
01-04-2011, 21:52
По - добре да не знаех какъв цвят са му очите, вместо така брутално да забравям, че съществува. :?
е ти вече изгрубя ми се струва :D
Пф скукааааа братче, скукааааа.. Мия си зъбите и лягам ! Спокойна нощ на всички ;)
Sisito941
01-05-2011, 03:28
Последната седмица пред иваканцията изпитвания,след ваканцията всеееки ден изпитвания..кога ли ще можем да си отдъхнем?!
Ауу направо не знам.. :o
Леко мързелива, а днес е денят в който трябва да седна да уча за изпитите. Леллеее мързи меее :?
FromAutumToAshes
01-05-2011, 10:18
Много голям ташак ей.. изгорих са с ютията :lol: :lol: :lol:
XTREMEFREERIDE
01-05-2011, 10:37
Нещо ми е едно такова смотано. Времето е студено и не може да се прави нищо. Това едно на ръка. Отгоре на всичко съм болна и вече втори ден си стоя у дома. Побърквам се. Искам вече да се поразсея малко. Поне да беше свършила втората смяна. Сега няма и с кой да си говоря даже. Пфу. -.-
//Искам да си взема нова тетрадка за дневник, ама никъде не си намирам някаква готина и хубава. :\
mArMaLaDkA
01-05-2011, 10:52
Адски куция ден. Едно нещо няма, което да е наред.
TheBeliever
01-05-2011, 11:03
Доволна, спокойна... Късметът отново ми се усмихна. :)
FromAutumToAshes
01-05-2011, 11:31
Еба ми се майката от толкова стоене прав... ужас оО Ще ми се вземе акъла.. Да става по бързо 5 и половина че да я видя xD някак ми липсва оО
neeDaBosS
01-05-2011, 11:53
Адски куция ден. Едно нещо няма, което да е наред.
++++++++++++++ :?
Бахти химията. Толкова ме е яд, че ме е нямало в тези часове в училище. Щеше да ми е тооолкова по - лесно сега. А вместо това чувствам смъртта на всяка една мозъчна клетка четейки тези простотии. :?
ThePowerOfLove
01-05-2011, 12:05
Уморено ми е.
kuklichka_bg
01-05-2011, 13:04
Добре.Мислех да уча,ама ме викнаха по магазинити :oops:
tanch3t093
01-05-2011, 13:34
М някак не спокойна, не смея да звънна на наще да питам дали е звънял класния, че и днес не бях на училище. А те не бива да разбират, ама като се замисля е по-добре от мен да знаят, отколкото от него ... Иначеее скука братче, няма нищо за правене, студено е и направо .. Нз
awesomesheepy
01-05-2011, 13:36
Нещо ми става,не мога да се съсредоточа..
Утре ще е хубав ден,надявам се.
Днес мина г/д добре.
Даскалото беше супер тъпо.
Сега ще сядам да уча..
Paramour
01-05-2011, 14:40
пф..
мале как не ми се учи...
днеска по англ беше epic!! тая даскалка е няква баси куцата..
аз не я разбирам какво ми говори.. да не говорим че тя НЕ МОЖЕ да говори на англииски, а пък диктовки ще правим ;х мале.. умирам..
-тея всичките ще го убия.. идиоти.. ще видят те.. ;\
мм друго друго..
утре няма да ходя на рд-то.. по супертъпи причини..
ноо! в петък след даскало отивам да си търся чанта *слънце*
хм.. май това е..
а да.. П. още ми се сърди..
не знам до кога ще продължава да се цупи, за едно тъпо кино :shock:
ии то що?! щото на мене не ми се ходеше и й пратих смс че няма да отида :X не знам вече.. с тея сръдни.. писна ми
той.. хм.. има ли смисъл да коментирам. -мълчание-
пф.. отивам уж да уча.. ууф.. мамка му! аз имам думи да уча ;х
XTREMEFREERIDE
01-05-2011, 15:32
И пак цял ден нищо не правих. Е, окей, гледах филми и отидох до университета за финалния тест на курса. И май ме скъсаха, но ще видим. Надеждата умира последна...ама умира. 8-) Майтап си правя, естествено. 50 на 50 про е всичко, макар че и това не ме устройва, друго си е да си сигурен. Oh, well, whatever, nevermind.
Утре ще е хубав ден. Надявам се главата да ми е поотминала и да отида до училище за да се разсея, че у дома издивях. За първи път мразя да стоя на едно място. И съм си навила, че ще си направя вече прословутия to-do-list за тая година и ще започна стриктно да си спазвам собствените инструкции. Още си нямам нов дневник, което не е на добре, ама ще го преживея. Ох, утре двата нулеви философия определено ще ми дойдат добре, въпреки, че пак не съм си прочела нещата и не съм си написала есето по следващата тема (ама пък темата не ми харесва и не ми идва нищо по нея!). По-добре да не пиша нищо, от колкото да предам нещо, което съм сигурна, че няма да е стойностно.
//Запалих се по катерене, алпинизъм и още разни други такива екстремни преживявания, което ме радва и ще го включа определено в задачките за 2011. А след седмица-две се надявам крачетата ми да стъпят на сноуборда както си трябва. И общо взето туй то.
DeinStern
01-05-2011, 16:09
Аааа гаден ден... защо всички хора около мен имат мания да се бъркат в живота на останалитее?!?
Paramour
01-05-2011, 16:13
Някой доста тъпо се е изгаврил с мен ... :shock:
.. поне не е качвал снимки.
пф..
mynichka
01-05-2011, 16:46
Днес доволно научих това, което трябваше. :)
Sisito941
01-05-2011, 17:05
Наспах се..след малко отивам да вечерям и ще уча по литература,после малко по химия и общо взето така..
Нищо интересно.. :)
RoSKo0o0
01-06-2011, 07:17
Вчера премрях от учене...след малко пак почвам, но днес поне ще има малко волейболче (mm) иии тренировка, супер! :)
п.с. интересно ми е докога ще продължават тея сънища, направо ме разбиват отвсякъде 8-) 8-)
kindergarden
01-06-2011, 08:27
доста тъпо...толкова малка ми беше тая ваканция,че вече съм уморена :D
ех ако имахме и тази седмица :( остава надеждата за някоя грипна или дървена :D жик рака так рака 8-)
Свежа, готова за дългия ден. Явно ученето и днес ще остане на заден план. Поне ще се видя с колежките на по кафенце, и ще отида до студентски не съм ходила вече 10 дена и умирам от скука..
RoSKo0o0
01-06-2011, 11:04
Ддз...много омешани чувства в мен напълзяха този обед :smt026 .... мислех, че като цяло са се изпарили ама явно не е така, тази работа не ми харесва, МНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! "Нйей сигурну" 8-)
П.С. Само си знам, че обичам все още онова, миналото момиче :( Къде отиде то? Един Господ знае :o
mynichka
01-06-2011, 11:50
Свежарско 8-)
tanch3t093
01-06-2011, 11:59
Ммм и днес почивка. Поне деня не ми се вижда толкова скучен, колкото вчерашния. Чакам да дойде утре - колкото и да не ми се вярва, поне е края на седмицата. :grin: А колко учене ще падне лелее .....
bunnyskeleton
01-06-2011, 12:11
Настроението ми е супер. Днеска беше много готин ден! Седмокласниците и шестокласниците как ни целеха със снежни топки ,мале! Пък като се прибирах пак ме целеха :D. Трябва да се крия от К. :-D :D
Чувствам се маса тъпа. Т'ва не е за мен, а трябва да го науча... Все едно мозъкът ми отказва да го възприеме като информация. Оказва се, че в момента няма да кого да се обадя за помощ... Много ми е тъпо, 'щото времето минава, а изпитите трябва да се вземат. Всичките!
DaemonBoy
01-06-2011, 13:53
Днеска паднах пак на белот, но пък тоя път бих на шах!
Paramour
01-06-2011, 13:59
чувствам се.. тъпо.
това е може би, най-положителната дума, описваща настроението ми.
с наближаващия уикенд аз започвам да си мисля какво ще правя.. при което се сещам, че П. все още ми се сърди.
Сещам се, че момичето, което уж ми беше най-добра приятелка ще бъде прекалено заета, за да се види с мен.. а и аз не смятам да я търся.. достатъчно пъти вече ми е отказвала да се видим, щото била обещала на някой друг.
Сещам се също така за хората, които ми звъняха последните дни... на които съм помагала малко или много в училище.. но никой от тях не се сеща за мен през другото време.
Сещам се още, че гаджето ми е на 300 км. от тук...
сещам се също за последните 3 години и половина, през които се изпокарах с почти всичките си приятели и познати.
но.. след това започвам да се чудя: толкова ли съм .. не знам.., не знам каква съм..
пф..
толкова ми е депресарско настроението, че няма накъде..
Перфектно....
По принцип неможе да ми е тъпо... :razz: :razz: :razz: :-P
kukli4kata001
01-06-2011, 15:30
Никак не се чувствам...искам и аз най-накрая да си имам някой понякога. Всъщност не искам,обаче има момента, които тва е нещо, което мн би ми харесало..вече съм на 16 и кво, пак едно нищо....направо не знам вече...
нищо не искам, нищо не ми трябва и тн...[/b]
Никак не се чувствам...искам и аз най-накрая да си имам някой понякога. Всъщност не искам,обаче има момента, които тва е нещо, което мн би ми харесало..вече съм на 16 и кво, пак едно нищо....направо не знам вече...
нищо не искам, нищо не ми трябва и тн...[/b] Това беше най объркващото чувство .... Ьем те сърби хем те боли някаки така си го описвам.... :shock: :-P
Прекали, просто много прекали!
krispyyy
01-06-2011, 15:50
Амии незнам... искам да разбера дали някога, ще получа и аз обич от човека, който аз толкова обичам. Пишеме си, но нищо повече, държим се като приятели, но това момче е единственият който ме разбира, и след като едвам успях да забравя момчето, което се подигра с мен, е ужасно трудно да продължа... :( :(
kuklichka_bg
01-06-2011, 17:57
И на мен ми е тъжно. 8-)
Но пък се радвам,че си купих доста неща днес.Сега съм пред дилема дали да уча,но ме мързи пфуууууу.....
Sisito941
01-06-2011, 18:39
Днес мързелувах и не седнах да уча,затова утре ще стана да уча сутринта.. :x Айде утре да минава и КРАЙ!
Два свещени дни почивка..най-сетне.. :o Така де,почивка,ама и ше се учи.щоотоо иначе няма да имам хубави оценки за срока..точно сега ми трябват 5 и 6 по някои предмети.. :-o :booooomb:
Paramour
01-06-2011, 19:39
пфффффф ...
писна ми..
от целия свят..
как не можах да се разбера с един човек в тая шитава Варна :booooomb:
как може всички да си мислято кога на тях ще им е кеф и не знам си какво..
единия ден е 'много те обичам', на следващия е шут в гъ*а...
по дяволите..
депресирах се..
в същото време съм ядосана на себе си..
как може да съм такъв човек?! как успях да отблъзна всичкия народ, който беше около мене..
накрая да няма един човек, с когото да мога да поговоря :shock:
как успях да го направя.. :booooomb:
FromAutumToAshes
01-06-2011, 19:42
Мно'о ме боли гърлото е брат.. Бахти ужаса ;х
TheBeliever
01-06-2011, 19:45
Поредния пропилян ден. Имам нужда от мотивация...
mArMaLaDkA
01-06-2011, 19:47
Утре имам контролно и трябваше вече да съм се амбицирала да уча, но, откровено казано, не ми се получава. 8-)
Днес сравнително по успях да си науча имам имен ден мина страхотно настроението е на 6 почивка малко утре бързо да мине. :)
kindergarden
01-06-2011, 21:08
абе защо така не мога да заспя :( нищоо поне вече имам имен ден :grin: :lol:
Wednesday666
01-06-2011, 21:26
Мамка му ..
Мамка му и още 100 пъти мамка му !!
Защо трябва да се дразня ?!?!
Защо ?!?!
По дяволите ..
Все на мен ще се случи :shock: ..
Защо ли се учудвам въобще :? ..
Не понасям точно той да ме критикува. Надявам се все някой ден да се сети, че колкото повече се опитва да ме наставлява, толкова по - студена ме прави. Толкова ли е трудно да приеме факта, че просто искам да се забавлявам с него? Мога и сама да си направя равносметката кое колко е трудно. Знае, че след всяка моя грешка той ще трябва да се извинява. Защо го прави? Гррррррр! Мразя да не ме разбират без думи.
FromAutumToAshes
01-06-2011, 22:09
Гърлото ми е Д-Р-О-Б... Ужас ще се побъркам... И трябва да чакам чак до другата седмица :shock: А такива планове си правех за тази Неделя.. изкючително тъжно ;с
mArMaLaDkA
01-07-2011, 06:46
^ Моята кашлица е по-зле и от на пушач с 40-годишен стаж. ;\ Отдавам го на студа и кекавия си организъм.
он: отидох на училище, омазах се на контролното и се прибрах. 8-)
Тъжно ми е, че отпуската ми свършва и другата седмица трябва да я изкарам цялата. 8-) 'Баси мъката. Ноо, дотогава има много време.
Сега ще си стоя на топличко вкъщи, ще ям макарони, ще гледам филмчета и от време на време ще заливам форумО с глупави мнения. 8-)
Навън пече слънчице и аз се усмихвам, от това няма по-добро. сега ще си изпия кафенцето и ще поуча малко, време е...
О за бога какви са тия хора лихвари търсела искала и 5000лв тццц боже как ще се набута и е много тъпа :lol:
FromAutumToAshes
01-07-2011, 08:04
Честит имен ден на всички които празнуват (в това число и аз :lol:). Желая им много здраве, щастие, късмет, любов както и много поводи за радост и усмивки. Нека мечтите ви се сбъднат. Бъдете живи и здрави, защото в крайна сметка това е най-важното :)
kindergarden
01-07-2011, 08:35
Честит имен ден на всички които празнуват (в това число и аз :lol:). Желая им много здраве, щастие, късмет, любов както и много поводи за радост и усмивки. Нека мечтите ви се сбъднат. Бъдете живи и здрави, защото в крайна сметка това е най-важното :)Честит адаш/ке :D
FromAutumToAshes
01-07-2011, 09:28
Честит имен ден на всички които празнуват (в това число и аз :lol:). Желая им много здраве, щастие, късмет, любов както и много поводи за радост и усмивки. Нека мечтите ви се сбъднат. Бъдете живи и здрави, защото в крайна сметка това е най-важното :)Честит адаш/ке :D
Момче съм, мисля че личи от снимката ;д Мерси ама съм Калоян, не Иван ;д
XTREMEFREERIDE
01-07-2011, 09:53
Честит празник на празнуващите! :)
А аз още не мога да се излекувам от тоя синузит. Вчера бях на училище, днес пак няма да отида. Опитах се да ходя, ама там първо, че е студено, второ, че ми надуват главата само всичките дечковци от моя клас. Няма смисъл.
Чакам вуйчо ми да си подреди плановете и да дойде да ме вземе вече. Искам си у дома. Толковатолковатолкова много си искам у дома...
RoSKo0o0
01-07-2011, 12:02
I am all, but what am I?
Another number that isn't equal to any of you
I control, but I comply
Pick me apart, then pick up the pieces
I'm uneven
I am the damaged one
All my life and the damage done
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Чувствам се много добре!
Тези два почивни дни ще мога да си стоя вкъщи, да си гледам телевизия, да си чета, да си довърша уроците по испански, да слушам непрестанно музика и най-важното.. мога да спя! Да спя толкова много, колкото аз пожелая.. Ах, от кога ги чаках тези дни!
Добре съм сякаш, малко не знам какво искам, но винаги е било така, к'во да се прави.. после пак ще ми бъде тъпо,че съм изпуснала шанса си,нооооооооо .......
Хмм иначе,денят ми не беше зле.
Paramour
01-07-2011, 12:58
изморена съм..
поне си направих упражненията ^^
уф.. искам да се запиша на нещо..
танци!!
ама къде ? ;д
хохо.. утре ще ходя да снимам :grin:
п.п. честит имен ден на всички празнуващи. 8-)
neeDaBosS
01-07-2011, 14:15
вече 5ти ден не съм излизала :shock: рекорд майна 8-) ще умра от скукааааааааааааааааааааа аааа вече се чудя кво да правя..оо пускам някой турски сериал :lol:
waterpolohero
01-07-2011, 14:45
Честит имен ден на празнуващите (за жалост не съм един от тях) , но гърлото ми е ОТВРАТИТЕЛНО и пия скапани антибиотици :@ , а такива хубави планове имах за утре и моето момиче :-x :-x
kukli4kata001
01-07-2011, 15:03
Чувствам се добре, нормално...макар че и по-добре и по-щастлива съм била. Най-сетне дойде Петък да се наспя като нормален човек. Купих си страхотен лаааааааааак, точно този цвят, който исках - морско синьо :grin: :-). Мисля и да ставам за да почета малко книжки и да се отпуснааа. ааааах как го чаках това време. пък цял ден прекарах на компа, чакайки да ми пише като знам,че ТОЙ няма да го направи :?
Злорадствам. Като бях малка в махалата имаше една мърша от много Ентелигентско семейство и постоянно ме сравняваха с нея. Тя била по - умна, имала по - скъпи дрехи, по - хубави оценки, била по - слаба... Говорим, че дори и родителите ми са ме сравнявали с нея. Днес, десет години по - късно случайно и мернах профила във фейсбук и... онемях. Същата грозна, безлична мърша като тогава. Дори по - зле. Е как да не злорадства човек, обяснете ми?
уф.. искам да се запиша на нещо..
танци!!
ама къде ? ;д
[/i]
и аз и аз..... но идея нямам къдеее
Честито на именниците :-) Много здраве,щастие,любовв и висичко най-хубавоооо !!
Хич не ми се обяснява колко съм напрегнат.
Поне да знам какво ме чака в бъдеще,та да се подготвя.
DaemonBoy
01-07-2011, 16:00
Пфф явно и топката и маратонките ще дойдат другата седмица :?
Paramour
01-07-2011, 16:05
мамка му :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
някой е решил да се базика с мене последните дни !! :shock:
някви регистрации ми прави ..
ии е един и същ човек, щото ползва една и съща парола!! :booooomb:
deamn it!!!!!!!!!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x
kuklichka_bg
01-07-2011, 17:17
Супер.Чакам да иде да се гласим и да излизамее :smt006 :-({|=
Изнервена и пълна със злоба и омраза.
Едно заради едни възмутителни истории този ден, друго заради стари мои проблемчета, които явно не съм си решила.
Но всичко ще се оправи.
Утре ще е най-прекрасният ден и по принцип пътят на човешкото същество е напред и нагоре, така че няма как да си остана на т'ва дередже.
mArMaLaDkA
01-07-2011, 17:40
Дееба и глупостите, дееба...
Повече НИКАКВИ компромиси, за каквото/когото и да било.
абе не знам как се чувствамм ...
DaemonBoy
01-07-2011, 18:16
Кой сега до теб заспиваааа.... :grin:
FromAutumToAshes
01-07-2011, 18:24
Честит имен ден на празнуващите (за жалост не съм един от тях) , но гърлото ми е ОТВРАТИТЕЛНО и пия скапани антибиотици :@ , а такива хубави планове имах за утре и моето момиче :-x :-x
Е това все едно говориш от мое име :shock: За абсолютно всичко, само с малката разлика, че аз "празнувам"
мамка муууууууууу трябват ми париии ! трябва да си изкарам от някъде... искам да си зема риза,часовник и други работи и ще се побъркам :XX
neeDaBosS
01-07-2011, 19:37
развълнувана 8-) оле оле олеее ще се побъркам ако това което съм намислила за утре стане!!! кеф кеф кеф голям кеффф..дано дано даноооооооооооо данооооооооооооо лялялял 8-) 8-) 8-) 8-)
Paramour
01-07-2011, 19:43
уф..
Я. не си вдига телефона..
надявам се плановете за утре да останат..
уф май се разболявам :o
nepopravima
01-07-2011, 19:55
а аз съм свежа като крастави4ка :lol:
soul1199
01-07-2011, 19:59
забравих го тоя сайт вече :lol: карай,толкова много неща станаха,за толкова кратко време,че и аз не знам,как се чувствам :lol:
Глупак! Знае, че сам си е виновен, знае че го чакам да ми се поумилква и пак се прави на велик. Ще ми пише той на пичка си материна в някакъв си сайт вместо да ми звънне! Лайно такова! Аз ще му сипя с големия черпак утре. Нека само се съмне и да започне да звъни!
tanch3t093
01-07-2011, 20:45
Гадно. Тя ми липсва повече от него. Кога ще я видя пак?
Баси какво имаше снощи в салата... направо неможах да спя апффф :cry:
soul1199
01-08-2011, 08:49
събудих се в 9 и се излежаваг до 11.30 направо много странно,иначе съм добре :)
SwEeTMuFFiN
01-08-2011, 09:30
много гадно ... :-# :-# :-#
Paramour
01-08-2011, 12:09
болна съм..
мислех да ходя да снимам.. ама ми се прецака настроението..
кашлицата и главоболието направо ме убиват :booooomb:
но пък утре може да съм по-добре.. ТРЯБВА да съм по-добре.. нали ще ходя да си търся чанта 8-)
SolemnityOfDeath
01-08-2011, 13:16
пиша си курсовата.
тайно се надявам да се сети, че все пак съществувам на този свят, ама кура ми май. ми окей.
Neopitom3na
01-08-2011, 14:19
Обичам го ужасно много.. ох липсва ми,искам да е до мен сега :-)
soul1199
01-08-2011, 15:34
много яко си прекарах,с изключение на това,че като бях на спирката,приятелите на Киро ме забъркаха в много голям филм :lol: :lol: :lol:
Тъпо ми е, че се обажда само за да си премери пишката с мен. Аз винаги ще тая някакви топли чувства към него, все пак ми е приятел... От онези приятели, с които се чуваш от дъжд на вятър, но знаеш, че все пак ще те мислят. Абе... красиво е. Не е редно да го мърси така.
neeDaBosS
01-08-2011, 15:50
много ми тъпо,незнам какво ще правя цяла вечер,цял ден не съм излизала,плановете ми се объркаха,сама цяла вечер? аман. пропилях си уикенда :-o ии няма нищо инетересно по телезивията..на пцц няма никой,всеки си е хванал чукалата и навън.Пък аз както винаги сама със скуката :( Няма ли да се намери някой да ме развесели?
TheBeliever
01-08-2011, 16:12
Объркана от собствените си чувства. Сигурна съм в него, сигурна съм в себе си, но нещо ми тежи и не ми дава покой. Знам, че всичко е в главата ми и все пак... Защо трябваше да се стига до тук?
Офф как да се чувствам.. ами утре си заминавам оф не ми се тръгва... а трябва.. :cry:
едно ми е тъпо и безразлично ...
kuklichka_bg
01-08-2011, 19:02
спи ми се а имаме гости.... :( отдебно ми е тъжно и депрес пълен 8-)
plushinkaa
01-08-2011, 19:22
Тъжно, скарах се с наште.. но и влюбено, убеждавам се с всяка изминала минута моето момче, колко ме обича. :smt007
Палаво ми е. Къде е моето "прегрешение" сега...? :(
unknown0inlowe
01-08-2011, 19:45
Прецакана....Все още мисля за тозиии малоумникккк , лъжеццц.....:X
adrenal1n
01-08-2011, 19:58
Празнооо..........
SunnyGirlLL
01-08-2011, 20:12
Мм..тъжна...още не мога да го забравя
само се ядосвам...
jeni4kata
01-08-2011, 20:15
многооо кофтиииии :?
брях днес беше много яко :D утре не знам какво ще правя .. абе плановете за утре се объркаха .. яко :-D уфф !
мисля си за утре,че трябва да уча яко,за да си оправя оценките и откъде да изкарам допълнителни пари...
Paramour
01-08-2011, 21:39
болна съм..
шит.
утре ще уча
надявам се да съм по-добре, че да мога и да изляза. ^___^
малко ми е изморено..
май ще лягам
RoSKo0o0
01-08-2011, 21:40
Излез ми малко от глъвътъ МА ОУ!!!!!! да та чукат бесни дяволи между 7мия и 8мия кръг на Ада....... ааа деба..... :D :D :D :D
soul1199
01-08-2011, 21:55
тъй като нямам гадже в момента съм решила да уча и да искарам 5 и 50 успех,който ще зарадва наще и мене де,ама тва е защото нямам,какво да правя,иначе съм добре :)
mArMaLaDkA
01-08-2011, 22:37
Опитват се да ме болят бъбреците от няколко седмици вече и тая вечер също не пропускат. ;\
dream1707
01-08-2011, 23:05
Тъпо и сдухано, защото в момента не е при мен .. и няколко седмици няма да е в България
Напрегнато ми е някфо такова .. САмодепресирам се.. :D 8-)
Чувстваммм се объркано.
До сега не ми се спеше ии сега вече съм готов за лягане.
Добро утро, мразя сесиятааа намирам си всичко друго за правене но не и да уча. Днес цял ден ще съм сама и ще уча! Трябва да го направя!
Ми добре наблегнало ме е чувството за учене ,а се случва рядко и днес ще се възползвам. :)
kuklichka_bg
01-09-2011, 07:40
сънено,но надявам се голямото кафе да помогне и да излизам.. :)
RoSKo0o0
01-09-2011, 08:14
Тея Сократ, Платон, Аристотел, Димостен, Цицерон, Квинтилиан, Горгий и Изократ направо ще ме разбият :lol: Ебахти мислите, ебахти чудото :> Но доста оттях са вярни като цяло :)
ааааааа спи ми се ужасноооо :shock: :shock:
mynichka
01-09-2011, 08:44
Ами сънено, но денят започва от сутринта с голям смях. Обичам когато стана и маминка да е у дома, обичам неделя :)
RoSKo0o0
01-09-2011, 09:29
Оф, всичко почва да се повтаря :? Голям хуй е това.... май трябва да отворя 6-тата порта на Ада.... Pick up your weapons and fight :grin:
Разногледа се чувствам. Супер сънливо и отпуснато ми е.
Sisito941
01-09-2011, 10:16
Корема ме боли от коремните преси,за капак и на всичко останало вчера ми дойде....едвам вървя..направо ужас..едвам се движа вече..дано утре съм по-добре.. :)
Но пък успях да изчистя хубавичко и нашите като се върнат:"Изненадааа" :lol: Казах ми лягай си почивай си,ама като съм легнала ме боли повече.. :o
mynichka
01-09-2011, 10:52
Суперрр :)
Paramour
01-09-2011, 12:30
тъпо ми е..
изморено..
кашлям
имам температура..
а майка ми ме кара да уча по немски :x
ужас..
Зле и то многоооо ;( ... Скъсах с него, на именния му ден, той плака цял ден, после аз плаках, виждам го че е много зле и на мен ми става още по зле... :( и сега се чудя какво да правя, той е толкова добър и мил, а аз такава глупачка... всички са срещу мен, дори аз съм срещу себе си :(
tanch3t093
01-09-2011, 13:15
Отегчена. Писна м вече от цялата тази история .. Отписах го вече, не се разбра!!!
soul1199
01-09-2011, 13:36
бива ли толкова да е тъп тоя,викам му: da se izqsnim,qvno ne si me razbral,ne iskam da sum ti gadje i ne me interesuva s kolko momi4eta hodi6,gledai si rabotata и той ми вика: ti ne me obi4ash :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: леле тоя ме разбива,боже боже :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
DaemonBoy
01-09-2011, 13:39
Влизам да се къпя и сигурно ще се обръсна за първи път от миналата година :lol:
RoSKo0o0
01-09-2011, 16:20
бива ли толкова да е тъп тоя,викам му: da se izqsnim,qvno ne si me razbral,ne iskam da sum ti gadje i ne me interesuva s kolko momi4eta hodi6,gledai si rabotata и той ми вика: ti ne me obi4ash :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: леле тоя ме разбива,боже боже :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: Тоз е бахти избухляра :D
От този момент... ще става интересно. Харесва ми новият ми стил. Знам, че...или поне предполагам. Това е от мен.
отново както винагии .. по-влюбена от всякогаа но любов'та ми не е споделена а той ми обеща,че ще ми е споделии ;(
kukli4kata001
01-09-2011, 16:54
Досега четох за съня, който сънувах два пъти...Явно имам някакъв проблем, който ме тревожи, но вече не знам кой от всички е.. (искрено се надявам да не е това, за което си мисля). Пък и трябва да ставам да уча вече :(
kuklichka_bg
01-09-2011, 16:54
тъжна много много пффф :( не мога така вече бе :o
Paramour
01-09-2011, 17:00
изморена съм..
боли ме главата..
горя..
уф..
мразя да съм болна ;х
soul1199
01-09-2011, 17:15
:lol: :lol: :lol: :lol: Тоз е бахти избухляра :D
От този момент... ще става интересно. Харесва ми новият ми стил. Знам, че...или поне предполагам. Това е от мен.да е човек,така и не разбра,добре че го блокнах в скайпа :lol: :lol: :lol: по темата:супер съм,най-сетне се разбрахме с Киро :-)
tanch3t093
01-09-2011, 18:09
Изобщо не ми се занимава с боклуци... Ама пак ме дразни!!!
Да ходи да се търкаля с оня кон, ега го строши.
RoSKo0o0
01-09-2011, 19:20
"Той подава....тича, бяга.....пак тича и пак бяга и пак подава ииииии това е аууууут дами и господа!" :lol: :lol: :lol: :lol: Ей, къде си бе чушии да ме разсмиваш пак :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :(
Много ми е преуморено, не ми е добре.... направо ще се разпадна от толко учене :( Имам нужда от подкрепа, но няма кой да ми я даде :-x
neeDaBosS
01-09-2011, 19:24
малко ми е тъпо,като знам че утре ставам рано,ще ми е студено.... и ще имам сумати тестове.ужЪс :(
Paramour
01-09-2011, 20:14
кашлям..
кихам
запушен ми е носа...
целия ми уикенд мина така.. вкъщи..болна
..утре съм на лекар..
тъпо ми е..
оффф не ми се ходи на даскало,искам да съм си в другия град (където уча), но да не ходя на училище и по цял ден айляк... трябва да се захващам здравата да уча вече,че лоооошо... края на срока е, под голямо напрежение съм,сега с новия хранителен режим и тренировки ще видим какви ще са резултатите и дано да стане продажбатаааа : (((
Ядосана..разправя на курви колко съм смотана,а иначе ме обичал..тъп лицемер.Не искам да съм с него повече..ако това е любов,някой да ме прасне,моля!
greendaylove
01-09-2011, 20:49
никак... странно е чувството .. :D
Спи ми се. Не ми се ходи днес на училище. 8-)
RoSKo0o0
01-09-2011, 21:37
Уникално е явлението, как приятелите ти могат да ти преобърнат настроението на 180 градуса... дори косвено :) :grin: :grin: :grin:
Ех... малко ми поизстина главата... сега ще лягам, пускам КЕЧААА (най-яката част от деня) ииии утре учене... после успоредкии иии после пак ученееее ииииии дано да има време за излизане :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
mrazqkindergarten
01-09-2011, 21:41
Почвам вече сериозно да се притеснявам, какви са тия работи бе... :(
angelsdeservetodie
01-09-2011, 21:48
Ядосана..разправя на к**ви колко съм смотана,а иначе ме обичал..тъп лицемер.Не искам да съм с него повече..ако това е любов,някой да ме прасне,моля!
обеси котка пред вратата му
anonymous768631
01-09-2011, 21:49
Обеси котка, където и да е. Ще ти мине!
mArMaLaDkA
01-09-2011, 22:23
***** и отвратителния месец, *****. Имам супер много работа за вършене, супер малко време и чак ми е гузно да си легна, че да не изгубя няколко ценни часа. Плюс това, легна ли веднъж, после не мога да се събудя, ако ще и духов оркестър да ми мине през стаята.
И с тва глупавото прилошаване...
Чувствам се мотивирана. Сядам и за два-три дни ще и изям на тая химията с кориците. Ебаси.. една химия ако ми се опре... не знам.
kris4eto15
01-10-2011, 09:10
Много се изкефих вчера . Направо не мога да повярвам как станаха работите :lol:
Paramour
01-10-2011, 10:05
продължавам да съм болна :lol:
е..поне спря да ме боли главата.. 8-)
до края на седмицата без даскало 8-)
dqvolcheto9
01-10-2011, 10:35
Ами добре съм..5 дена почивка доста добре ми се отразиха .. ;д След обяд ще излезна с компанииката и така.. Искам да бия милотоо на една игра ам немогаа ;дд :*
mArMaLaDkA
01-10-2011, 10:49
Трия си грима, взимам си един душ и сядам да уча, че да мога да свърша до към 23.
neeDaBosS
01-10-2011, 11:04
еха,до към 23? :shock: уауу..
и днес не излизах :o вече се побърквам...гладна съм .. утивам в кухтяна да се натъпча с пуешко 8-)