PDA

View Full Version : ми не можах да разбера

Eos
12-08-2010, 15:42
Значи една приятелка имаше гадже нали и днеска скъсаха и нали сме от едно даскало и тримата и тоя я скъса ( само да споделя, че е голям женкар и гъз и се води някакъв смотан наакан плейбой ) и нали тя се разрева ( смисъл нз защо сигурно е и е гадно (макар, че ходеха само 1 месец ) и се разрева ) и нали имахме час след като те скъсаха и после едно междучасие слизаме с една приятелка за малко до долния етаж и гледаме в на тоя скута е седнала някаква тъпа пача ( не е тъпа буквално де, ама от части защото знаеше, че преди 40мин тоя тюфлек е скъсал с гаджето си ) и нещо си шушукат сладко и направо щях да го прасна тоя и щях да го наплюя мдаа
само да споделя
и как ви изглежда на вас
-.-
и той е смотан ;-)
ебати "мъжа" :lol:

BlindedAngel
12-08-2010, 15:50
Винаги съм го казвал и пак ще го кажа :
- Докато има лесни и наивни момичета, ще има и женкари, свалячи и т.н.
Приятелката ти сама си е виновна, никой не я е карал да бъде с него насила.Щом го е знаела какъв е е трябвала да бъде подготвена. 8)

Eos
12-08-2010, 15:51
гадно ми е шото тя беше мъжкарана и никога не бе циврила за някакво си момче :с ебати глупака е тоя :(

sabaton94
12-08-2010, 15:53
Как се става "смотан наакан плейбой"? Някой ще ме научи ли? :shock: :shock:

Eos
12-08-2010, 15:56
не
:razz:

Eos
12-08-2010, 16:03
моята тема докато не я заключат :-|

Eos
12-08-2010, 16:04
отивам да чуя една песен

Eos
12-08-2010, 16:06
http://tekstove.info/browse.php?id=25160

Eos
12-08-2010, 16:12
значи темата е любовна => не трябва да се изтрива :smt116

Manenkoto
12-08-2010, 16:21
Като го знаете какъв е менталив за какво се занимава с него.... Ама някой красиви момичета ако не си хванат някои "плейбой" няма да се смятат за красиви... Всичко опира до самочувствието и нагласата... Сама си е сложила главата в торбата.... Ся и да се ядосваш ти и тя да реве това си е на него няма да му пука... Даже ще му е хубаво че девойките страдат по него... Такива момчета винаги си намират майсторката... Та не се коси ще си го получи...

Eos
12-08-2010, 16:31
мда
ама се пак е тъпо :shock:

Eos
12-08-2010, 16:32
http://vbox7.com/play:09bc686c

:smt035

FuckedUp
12-08-2010, 16:43
На теб к'во ти пука въобще?(Да, ЗНАМ!, че ти е приятелка и етц...) Нека да се оправя. В края на краищата тя си е виновна. Мани го тоя "наакания" и той ще бере ядове някой ден.

sunriseundershadow
12-08-2010, 17:08
Ми т'фа не е нищо ново .. Какво толкова се учудваш, такива има под път и над път .

peroto
12-08-2010, 17:47
Тва "нали" много го използваш и е дразнещо опитай да го премахнеш от говора си...

Сега по темата:
Има ги много такива момчета.Ти си бъди до приятелката си и я подкрепяй, пък и се поучи от нейната грешка.Ся ний тука нямаме какво да направим, тъй че тоя съвет е добър според мен. :) :)

Paramour
12-08-2010, 18:01
Явно си решила да натрупваш мнения тука НАЛИ.
А това, което е написал BlindedAngel е напълно вярно НАЛИ.

Stotii
12-08-2010, 18:04
Кажи и да си хване още по "наакан" и да го дразни че я е изпуснал... с други думи ревност :lol: :lol: .. + ако го сриташ или му бутнеш кошчето с отпадъци в/у тиквата ... тей случайно просто... кой ще забележи :oops: :lol: :lol:

jghgh
12-08-2010, 18:56
Приятелката ти сама си е виновна, никой не я е карал да бъде с него насила.Щом го е знаела какъв е е трябвала да бъде подготвена. 8)
Не е така да ти кажа.
Никой не е застрахован от болка и страдание.
Да не говорим, че всеки човек поне веднъж е преживявАЛ някакво унижение, някаква болка, несподелени чувства и т.н.
Никой не може да ме убеди, че съществува човек, който никога не е грешал, никога не е имал големи очаквания, които после да са били разбити. А както знаем, разбитите очаквания са болката.
В случая явно момичето е било много влюбено, надявало се е нещата да са различни и оня да е сериозен с нея, ама нц ;]
Т'ва е животът.

Такива гръмки изказвания за свръх-човеци.. просто няма какво да ги говориш.
Човек затова греши, за да не си повтаря грешките отново.
Това е и ползата от нещастните любови, нараненото достойнство и т.н. ;] Опит.

От тая история тя вече ще знае да не е наивна, ще подбира момчетата, с които ходи, да не са плейбои и т.н.
Всяко зло за добро.
За да разбереш как да не си лесна и да не си наивна, трябва да преминеш през някакъв етап. Всички се учим. Всеки става следващото силно и "трудно" момиче, израстват новите, по-неопитни момичета, които да са "жертва" на плейбоите и това си е един неспиращ кръговрат.
Няма начин да се изкоренят плейбоите, нито излъганите, нито трудните момичета - те са просто част от света такъв, какъвто е. А в светът има теория за баланс и хармония. Не може всички да са силни - човек израства и става такъв. На негово място стои друг човек, без опит, който е слаб, наивен и прецакан.
Трябва да си прецакан за да станеш хищник, но пак не си застрахован от болка и страдание.
Няма какво да летите в облаците. И точно осъзнаването на реалността ни прави по-силни, 'щото сме по-реални.

Stotii
12-08-2010, 19:27
Не е така да ти кажа.
Никой не е застрахован от болка и страдание.
Да не говорим, че всеки човек поне веднъж е преживявАЛ някакво унижение, някаква болка, несподелени чувства и т.н.
Никой не може да ме убеди, че съществува човек, който никога не е грешал, никога не е имал големи очаквания, които после да са били разбити. А както знаем, разбитите очаквания са болката.
В случая явно момичето е било много влюбено, надявало се е нещата да са различни и оня да е сериозен с нея, ама нц ;]
Т'ва е животът.

Такива гръмки изказвания за свръх-човеци.. просто няма какво да ги говориш.
Човек затова греши, за да не си повтаря грешките отново.
Това е и ползата от нещастните любови, нараненото достойнство и т.н. ;] Опит.

От тая история тя вече ще знае да не е наивна, ще подбира момчетата, с които ходи, да не са плейбои и т.н.
Всяко зло за добро.
За да разбереш как да не си лесна и да не си наивна, трябва да преминеш през някакъв етап. Всички се учим. Всеки става следващото силно и "трудно" момиче, израстват новите, по-неопитни момичета, които да са "жертва" на плейбоите и това си е един неспиращ кръговрат.
Няма начин да се изкоренят плейбоите, нито излъганите, нито трудните момичета - те са просто част от света такъв, какъвто е. А в светът има теория за баланс и хармония. Не може всички да са силни - човек израства и става такъв. На негово място стои друг човек, без опит, който е слаб, наивен и прецакан.
Трябва да си прецакан за да станеш хищник, но пак не си застрахован от болка и страдание.
Няма какво да летите в облаците. И точно осъзнаването на реалността ни прави по-силни, 'щото сме по-реални.

Абе на теб колкото поста да съм видял... всичките са някакви гигантски стени от текст :lol: :lol: :lol:

jghgh
12-08-2010, 19:38
Странно, какво те бърка?
Поне имам какво да кажа, и то доста по-смислено от много от постовете тук.
Само за справка виж колко хора са ми благодарили след включване в темата им. Защото откакто членувам във форума има доста такива хора и това прави престоят ми тук малко по-смислен от това просто да си губя времето тук за час-два.

Stotii
12-08-2010, 20:51
Странно, какво те бърка?
Поне имам какво да кажа, и то доста по-смислено от много от постовете тук.
Само за справка виж колко хора са ми благодарили след включване в темата им. Защото откакто членувам във форума има доста такива хора и това прави престоят ми тук малко по-смислен от това просто да си губя времето тук за час-два.

Еми евала, че имаш... като не ме мързи и аз съм така... ама то като се замисли човек какви простотии се пускат понякога... та чак да се откажеш да четеш...
ПС: Не целях злобен коментар... а ми направи впечатление просто :lol: ;)

addic7edd
12-08-2010, 21:01
http://tekstove.info/browse.php?id=25160

Оооф, писна ми вее от тая чалга.. :smt078

А по темата.. Теглете му майната на тоя и му дайте игнора ;]

SmilezZz
12-09-2010, 05:56
Те даже много са се задържали,по принцип 1 седмица
трае такава "връзка" :lol:
- Сега сериозно:
Наистина,щом сте знаели,че той е такъв тип,защото изобщо
приятелката ти е ходила с него..Нейна си е вината...
Няма какво да правиш,нито тя няма какво да прави..
Кажи й да спре да плаче за такова момче и да си продължи
живота..Още колкото момчета ще срещнеее....