Влез

View Full Version : прибързахме ?!

marti93
12-08-2010, 19:41
здравеите.срещнах човек с които си допаднахме ,обаче още на 1-вата среща се целунахме и така цяла седмица излизания и т н ,та сега си поговорихме и решихме да я караме по кротко ,обаче той се натиска да ме целува ,а аз се сдържам и когато подтискам чуствата си ми е скучно и някак си тръпката ми се губи !та даите съвет какво да правя за напред ?

tuzaro
12-08-2010, 19:44
голема грешка че сте се целунали майна, връзката ви е обречена

jghgh
12-08-2010, 19:53
Не си потискай чувствата, щом ти е скучно... :-o

И не знам защо сте решили да я карате по-кротко, по-добре се отпуснете и вижте какво ще излезе.
Няма значение дали се преструвате на по-сдържани или се отдавате изцяло на желанията си, ако химията между вас е нетрайна, връзката ще изгори бързо, но не мисля, че това е нещо лошо.

Просто връзките са като някакви химични реакции - някои са бурни, силни, но кратки, други са по-продължителни.

Така че не знам с каква цел сте решили да се държите по-сдържано, но това не увеличава/намалява потенциала ви.

По-добре вижте какъв е и се оставете на емоциите да ви водят.
Само така ще разбереш дали потенциалът на тези отношения е да изтлеят бързо и после да ви е хубаво за спомена, или страстта ще се задълбочава и задълбочава и задълбочава...

Няма смисъл да контролираш емоциите си, за връзките си има предпоставки, които променят нещата - и това са нагласите ви един към друг и чувствата, а не поведението (сдържано/несдържано)

umri
12-08-2010, 20:10
Мисли за матурата... с тоя правопис няа да я вземеш, бебчо.

valdesbg
12-08-2010, 20:15
Въпросът в случая е защо искаш да не развивате връзката ви?

Кофти опит от предишни връзки не е аргумент. Страх от нови такива - също.