View Full Version : Започнахте ли вече с купуването на коледни подаръци?
XTREMEFREERIDE
12-09-2010, 15:10
Първо да отбележа, че видях темите, които OneInMillion, ch0c0latee7 и fuckme са направили по случай празника, но реших, че няма тема, в която да споделяме идеите си за коледни подаръци, а и да черпим такива от останалите. И понеже сега ще се започне с поне 20 теми от сорта на "Какво да подаря на баба ми/майка ми/баща ми/брат ми/сестра ми/гаджето/приятелите и пр." тази тема би била полезна както за форума, така и за затруднените по измисляне на подаръци.
Тук може да споделяте какви идеи имате за подаръци. Правите ли картички, опаковате ли подаръците и имате ли някаква семейна традиция по подаряването. Можете както да споделяте идеите си, така и да питате за идеи предвид обстоятелствата (което ще се сведе до финанси, интереси на човека, който искате да зарадвате и т.н.).
Надявам се да обменим опит и да намерим някои малко по-нетривиални идеи за да зарадваме близките и приятелите си и да им подарим една наистина вълшебна Коледа.
:smt114
mArMaLaDkA
12-09-2010, 15:42
Нямаме семейна традиция да си подаряваме подаръци ТОЧНО и НЕПРЕМЕННО на Коледа. Достатъчно си правим през останалото време на годината.
Не мисля да подарявам нищо на никого, както си и правя всяка година, всъщност. Първо, че съм с ограничени финанси и не мога да купя за всичките ми любими хора по нещо, пък смятам, че ще е обидно на едни да подаря, а другите да ги пропусна, второ, че не си падам никак по творческите изяви и такива неща като опаковане/рисуване/изработване на нещо си са ми безкрайно непонятни. Т.е нямам нужното въображение и умения, за да се получи нещо наистина добро.
Достатъчно вълшебство е, че успявам за един ден да обиколя града и да уважа всички. 8-)
silver_moon
12-10-2010, 04:04
уиии, Коледа 8-) още още 2 седмици точно :grin:
еми не съм купила, но съм измислила какво, другата седмица ще взема нещата
на баща ми - кожена мъжка чантичка (неговата се скъса)
на мама - незнам дали ги знаете тези комплектите за маникюр и педикюр електрическите с много приставки и ваничка за ръце (това цялото е комплект)
на брат ми - някоя блузка
на гаджето - книга от любимия му автор, която търси от много много много време (той обожава да чете :) ) и голяяяяма картичка
а иначе аз съм си поръчала на мама коледа ретро преса и книга
иначе, подаръците си ги разменяме под елхата, аз много държа да е на 25, като стана да видя под елхата подаръчета и усещането е уникално
SmilezZz
12-10-2010, 06:33
Нямаме някаква точно определена семейна традиция,която
трябва да спазваме непременно..
Който иска го слага под елхата,който иска го подарява
директно..
- Все още не съм купила подаръци,но съм решила да подаря
нещо на мама и тате..Но все още не знам какво..
- Правя картички всяка година и тази няма да е по-различна
от останалите..Да,признавам си - детско е,но ми доставя
удоволствие и се забавлявам,докато го правя..
- Естествено,че опаковам подаръците..Така вълнението е
по-голямо при отварянето им..
- Тази година съм решила да направя по-голямата част и от
украсите..Не знам защо...
А вие в училище ще си подарявате ли подаръци ? Изтеглихте ли някакви листчета,за това кой на кого да подарява..
А ще го празнувате ли със съучениците си ? Ние на 23 декември ще отидем на дискотека..
XTREMEFREERIDE
12-10-2010, 07:10
Ние пък на 24ти винаги изчакваме до 12h и всички се правят на ударени докато някой остави подаръците под елхата. После всички заедно ги разглеждаме и им се радваме. На 25 същото става в къщата на баба ми, само че на обяд.
На татко ми съм поръчала един мъжки часовник, понеже неговия се развали. Майка ми си е харесала някакъв крем за лице и мисля да й го взема. За брат ми още не знам, за сега съм му взела само някаква порцеланова фигурка-Рудолф (умира си за такива бръмбазлъци). На 2 приятелки съм взела също някакви такива джунджурии, а на приятеля ми още не съм решила какво да бъде. Той си поръча телевизионна игра, ама ще видим. :Д
Винаги опаковам подаръците, слагам панделки и правя картички.
С класа още не сме се организирали за подаръци, но и това ще стане. Правим го с листчета, да. Иначе ще се събираме на 22ри целия випуск, както всяка година.
Sisito941
12-10-2010, 15:33
А вие в училище ще си подарявате ли подаръци ? Изтеглихте ли някакви листчета,за това кой на кого да подарява..
А ще го празнувате ли със съучениците си ? Ние на 23 декември ще отидем на дискотека..[/b]
Ами да,теглихме листчета,аз ще подарявам на едно момче и му взех комплект дезодорант и афтършейв Адидас..Ние ще се събираме на 17 в едно хотелче в една местност близо до града ни...надявам се,че наистина ще се забавляваме,а няма да се делим на групи както по принцип става.. :) :grin: :-) :-)
А за семейството,ами на майка може да й взема саксийно цвете,тя много обича цветятя,а на татко не съм решила,най-вероятно ще е книга,тъй като ми се оплаква,че няма какво да чете..На брат ми..трудна работа какво да избера,може би..и на него някаква книга с стари детски приказки..ще видим.. ;) :lol: :lol:
Нямам представа на кой какви подаръци ще купувам.
На баща ми мислех да му направя един диск с вечните рок песни, но нямам време за такива неща.
Явно и този път ще решавам в последния момент.
Vikito0o
12-10-2010, 17:43
И ние в даскало си разменяме,но понеже всеки път си казваме на кой подаряваме и класната реши да е с приказни герои.Аз подарявам на Пепеляшка :lol:
А ще го празнувате ли със съучениците си ? Ние на 23 декември ще отидем на дискотека..
Теглихме,но класната разъбка номерата например на 23 отговаря 1, за да е по-интересно. Каза ни само дали е момиче или момче. Ще си ги подаряваме на 20ти (понеделник).
Иначе на мама любимия й остана малко от любимия парфюм и мисля да й взема нов.
На баща ми всяка година му подарявам от големите шоколади на 'Милка'.
На баба излизаме с братовчедите преди празника и избираме нещо.
На леля\свако, стринка\чичо избират мама и тате :)
IAmJustAKid
12-13-2010, 15:45
Още нищо не съм взела, има време ;)