Влез

View Full Version : просто никоя..

wasch0
12-09-2010, 16:14
Преди държеше на мен. Знаеше, че го харесвам и въпреки това му пукаше. Имаше ми доверие.
Бях му се разсърдила. Мина месец откакто не ме беше търсил. Писах му - беше толкова безразличен. Говореше зад гърба ми,обиждаше ме. Сега съм НИКОЯ,а преди бях поне негова приятелка, макар пред пирятелите му да твърдеше,че не съм.

Как мога да върна приятелстовото ни? ..

Dekkuy
12-09-2010, 16:37
Недей се излага бе. Щом не ти обраща внимание и ти говори зад гърба изобщо не му обращай мнимание.

П.С. - Това си е моето мнение!

wasch0
12-09-2010, 17:04
Това е единственото момче,на което съм позволила да ме унижава защото просто той е точно това,което искам или по-точно беше. Държеше се с мен по най-прекрасния начин докато аз не бях правила фасони.. Знам,че сама съм си виновна. Иках да се извини..
"Понякога поставяш стени околко себе си не,за да отблъснеш хората,а за да видиш на кой му пука достатъчно!" ..

a1a2b3v
12-09-2010, 17:39
Ако искаш да промениш нещата има само един начин- звъниш/пишеш му, че искаш да излезете и му казваш, това което мислиш.

Иначе помисли си дали си заслужава. Аз лично съм много против за хората, които са ти приятели и после ти говорят зад гърба (е разбира се с малки изключения, зависи какво си направила.)

Иначе за безразличието, може просто така да иска да си мислиш. Аз като се "сдърпам" с някого винаги се държа така въпреки, че обикновено вътрешно се чувствам супер гадно. Или иначе казано може да го мисли за "слабост" по някакъв начин. Не съм сигурна дали разбираш какво имам в предвид ама е нещо подобно на така наречените "стени" от теб. Ти искаш да видиш дали на него му пука. Той си мисли, че по този начин ще изглежда слаб в твоите очи.(нещо като защитна реакция). Разбира се това не е задължително, а просто вероятност аз си мисля, че е съвсем възможно, но ти си прецени ти го познаваш по-добре. :)

wasch0
12-09-2010, 17:50
Той не се преструва - наиситна не му пука за мен, познавам го
Няма какво да му пиша..ще ме одреже
Както казах аз съм НИКОЯ ..
Това е единственото момче,което не мога да прегърна на живо.Единственото,от което ме е страх..страх ме е да му пиша,за да не ме одреже.Прекалено много ми пука.

SemperFidelis
12-09-2010, 17:53
Няма от какво да те е страх, пиши му, звъни му, търси го, изяснете се, после да не съжаляваш и да пускаш друга тема (не че е забранено, но ще е по-добре за теб). Ако те отреже значи въобще не си струва да се измъчваш за него.

a1a2b3v
12-09-2010, 17:55
Не че нещо, ама какво значение има ако те отреже? Ако те отреже поне ще знаеш, че нямаш шанс и ще ти е по-лесно да го забравиш. :) В смисъл ако това се случи всеки път като се сетиш за него ще се сещаш, че е безсмислено и като си го повтаряш постоянно някак си си го втълпяваш. :) Пък и дори да те отреже животът не свършва. След време ще се чудиш на себе си как толкова ти е пукало...

wasch0
12-09-2010, 18:00
9 месеца не съм се отказала мислите ли, че сега ще се откажа..
просто той е перфектен (само аз мисля така)
и ме е страх защото го прави винаги .. унижавал ме е толкова,колкото няма да позволя на никой друг..

PlOk
12-09-2010, 18:00
Как след като ти говори зад гърба ти все още искаш да сте приятели??? :shock:

a1a2b3v
12-09-2010, 18:04
9 месеца не съм се отказала мислите ли, че сега ще се откажа..
просто той е перфектен (само аз мисля така)
и ме е страх защото го прави винаги .. унижавал ме е толкова,колкото няма да позволя на никой друг..

Емм добре тогава защо бездействаш?? Или излизаш с него или го забравяш друг изход няма. Щом ти не искаш, за го забравиш излизаш с него. Иначе просто няма да ти излезне от мислите и само ще се измъчваш. :) И другото, което е по какъв начин те унижава и защо?

Paramour
12-09-2010, 18:05
Не му пиши.. опитай се да не мислиш за него(знам, че е трудно.. имала см подобни взъимоотношения с момче.. накрая стана точно като в твоя случай, с тази различка, че той не е говорил зад сърба ми.. май.)
Ще мине време... може и години да минат, но ще намериш друго момче.. други приятели, ще имаш толкова много нови емоции покрай тях, че няма да си мислиш за него.

soul1199
12-09-2010, 18:12
не си заслужава,след време ще разбереш,че е просто един боклук

jghgh
12-09-2010, 19:11
Преди държеше на мен. Знаеше, че го харесвам и въпреки това му пукаше. Имаше ми доверие.
Бях му се разсърдила. Мина месец откакто не ме беше търсил. Писах му - беше толкова безразличен. Говореше зад гърба ми,обиждаше ме. Сега съм НИКОЯ,а преди бях поне негова приятелка, макар пред пирятелите му да твърдеше,че не съм.

Как мога да върна приятелстовото ни? ..
Никак.
Ако му пукаше, нямаше да се налага да чакаш цял месец да ти се извини, а после на всичкото отгоре ти да си 1вата, която го търси/му пише/иска да се сдобрите.

На този не му пука за теб.

Не знам за какво си му си се разсърдила, но даже да не си била права, ако толкова държеше на теб, щеше да се опита да ти обясни, че грешиш, да покаже някаква готовност да оправиТЕ ЗАЕДНО отношенията ВИ към по-добра насока, независимо кой е виновен и кой е невинен!

sani176
12-09-2010, 19:31
Не му позволявай да те унижава, защото той няма никакво право. Имах подобен проблем и знам как се чувстваш. Ако те е унижавал, той изобщо не те заслужава. Ако му пука за теб, той няма да посмее да те унижи,а напротив ще иска да те прави щастлива и няма да допуска да бъдеш унижавана. Знам, че в момента мисълта да го забравиш ти звучи невъзможна и изобщо не искаш и да си помисляш, но аз харесвах едно момче 1 година и като теб не осъзнавах, че му позволявам много, но от момента, който осъзнах какъв глупак е, вече не мисля за него... Имаш достойнство!
Все пак аз не познавам нито теб, нито момчето. Пожелавам ти всичко да се нареди по най- добрия начин... И не забравай, ако наистина му е пукало за теб, ти не можеш да му станеш безразлична ей така.

addic7edd
12-09-2010, 20:24
Не мисля, че човек, на който ще си му дори БЕЗРАЗЛИЧНА би си позволил да те унижава... Твоят приятел изпитва нещо друго, според мен. Не искам и да коментирам факта, че ти се опитваш да спечелиш някой, който те унижава :-o На твое място нямаше и да искам да погледна "приятеля" си. (Казвам от горе-долу личен опит)

addic7edd
12-09-2010, 22:01
А пък моят опит показва, че когато едно момче унижава някакво момиче или я игнорира усилено, тя още повече затъва по него...

уви .. (И ВСЕ ПАК Е ТЪПО ! ) :(

DaSparKonE
12-10-2010, 04:07
Това е единственото момче,на което съм позволила да ме унижава защото просто той е точно това,което искам или по-точно беше. Държеше се с мен по най-прекрасния начин докато аз не бях правила фасони.. Знам,че сама съм си виновна. Иках да се извини..
"Понякога поставяш стени околко себе си не,за да отблъснеш хората,а за да видиш на кой му пука достатъчно!" ..
Вечни неща няма... в един момент осъзнаваш ,че приказката завършва със сълзлив край ... приемаш го ... намираш си приятели които няма да те въртят така , отешаваш се (аз обикновенно го правя с 1 кутия цигари и 1 бутилка уиски :grin: ) и го забравяш ... я се хвани в ръце ... можеш само да се надяваш да е за добре 8)

mechtaq_za_teb
12-10-2010, 04:44
Когато бях по-малка... 8-9 клас, ако не се лъжа :-o (е отдавна беше :D ) имах подобна ситуация иии... общо взето така се стекоха нещата, че с това момче не си говорихме близо 1-2 години ей така, от нищото. Просто бяхме се сдърпали нещо и той се беше държал много кофти с мен. Но сега сме отново добри приятели, вече пораснали... :D
Според мен недей да правиш нищо. Не търси вниманието му. Ако не си му дала повод да се държи гадно с теб, значи не си виновна. Отдръпни се от него, пък каквото стане. Така или иначе ще харесаш друго момче. Всичко ще се нареди. :)

wasch0
12-10-2010, 07:43
Благодаря за мненията :-)

Не мисля, че човек, на който ще си му дори БЕЗРАЗЛИЧНА би си позволил да те унижава... Твоят приятел изпитва нещо друго, според мен. омраза ли имаш предвид?

А пък моят опит показва, че когато едно момче унижава някакво момиче или я игнорира усилено, тя още повече затъва по него... << много вярно

в един момент осъзнаваш ,че приказката завършва със сълзлив край ... за жалост нашата приказка дори не започна..

ludikalinki
12-10-2010, 09:05
А пък моят опит показва, че когато едно момче унижава някакво момиче или я игнорира усилено, тя още повече затъва по него...
<< много вярно

Което пък автоматично означава, че много момичета са пълни мазохистки!
На него не му пука за теб, говори зад гърба ти. Вместо да го забравиш, ти още повече хлътваш.
Ако се оправят някак си нещата (в което се съмнявам) ти какво още би била готова да преглътнеш?

addic7edd
12-10-2010, 09:06

Не мисля, че човек, на който ще си му дори БЕЗРАЗЛИЧНА би си позволил да те унижава... Твоят приятел изпитва нещо друго, според мен. омраза ли имаш предвид?

О, не е задължително да е омраза, може просто да си му антипатична... :( Не знам, но не мисля, че е безразличие. Ако му беше все едно щеше да не ти обръща никакво внимание.

wasch0
12-10-2010, 16:23

О, не е задължително да е омраза, може просто да си му антипатична... :( Не знам, но не мисля, че е безразличие. Ако му беше все едно щеше да не ти обръща никакво внимание.

Както каза той явно не е подходящия...

MilanowPz
12-10-2010, 16:32
Недей се излага бе. Щом не ти обраща внимание и ти говори зад гърба изобщо не му обращай мнимание.

П.С. - Това си е моето мнение!