View Full Version : Това пък за какво..
psihqsala
12-09-2010, 22:07
Един приятел,най-вероятно под влияние на алкохола,снощи се държа странно..преди имахме лека задявка..сега направо си ми изръси някакъв комплимент,че съм най-хубавата сред много други момичета и т.н...целуна ме деликатно по устните и ми призна,че преди е имал нещо към мен..после си ме прегръщаше и каза,че иска Само това. Е,не му повярвах. Как ще ме целува и прегръща и ще ми говори хубави неща,колкото и да е пиян,ако иска само да ме прегръща..нещо не ми се връзва. Та,какво ли значи това поведение ?
DaSparKonE
12-10-2010, 04:02
Зависи колко пиян е бил според мен :-o Аз след малко бира и полвин литър уиски си казвам всичко ,което ми е на сърцето... закоето някой път съжалявам , но имам ясен спомен , когато веднъж се обеснявах на едно момиче на площада пред цялата тълпа на бирфеста получих отговора на живота си : Пиян си,прибирай се !!! .. :D
^ :razz: :razz: :razz:
Po temata : наистина зависи колко е пиян. Може да не иска само това, просто да го е казал, така де, нали е пиян :)
mechtaq_za_teb
12-10-2010, 04:36
Зависи колко пиян е бил според мен :-o Аз след малко бира и полвин литър уиски си казвам всичко ,което ми е на сърцето... закоето някой път съжалявам , но имам ясен спомен , когато веднъж се обеснявах на едно момиче на площада пред цялата тълпа на бирфеста получих отговора на живота си : Пиян си,прибирай се !!! .. :DКофти... :(
По темата: почти сигурно е, че наистина те харесва. Поне когато аз съм под влиянието на алкохол, ми е по-лесно да си кажа всичко. :D
Мммм има една такава "поговорка" "Пиян човек всичко си казва" и мога да ти кажа, че е напълно вярно защото и на мен ми се е случвало да си казвам всичко когато не знам даже каде съм :D
Такаче е напълно възможно всичко това което ти е казал да е вярно и сиг. сега момчето има голямо главоболие ии като разбере какви ги е говорил или ще съжелява много или пък ще дойде при теб и ще си ти каже всичко... :)
Айде Успеххх ....
SmilezZz
12-10-2010, 06:43
Възможно е да е казал това,което му е на сърце..
Все пак на човек му е по-лесно да каже,каквото иска,когато
е под въздействието на алкохола..
indigo0lady
12-10-2010, 08:22
Вариант 1: Наиситна те харесва и поради незнайни причини, не ти го е казал досега... :-o
Вариант 2: Човекът си пада "влюбчив" 8-) и би казал същото на всяко хубаво момиче като теб, което би му попаднало в такава ситуация.
Според мен е по-вероятно да е второто - не вярвам, ако сериозно те харесва, да не ти каже толкова време. Но вече ти си го познаваш по-добре. 8)
когато веднъж се обеснявах на едно момиче на площада пред цялата тълпа на бирфеста получих отговора на живота си : Пиян си,прибирай се !!! .. :D
Ей това ме уби просто :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ами много неща може да значи ...
Още те харесва;имал е нужда да се гушка с някоя;имал е нужда от секс ...
Със сигурност мога да кажа,че щом е говорил и правил тези неща това не означава на 100%,че те харесва и/или иска да е с теб.А ако случайно греша,то тогава 90% от момчетата в компанията ми трябва да ме харесват :shock: :lol:
Nikotincho
12-10-2010, 12:17
все пак е бил нацепен, може само да гадаеш ..
MilanowPz
12-10-2010, 16:35
Зависи колко пиян
Brooklyn
12-10-2010, 16:52
на кво може се дължи , тва за 'най-хубавата' всеки тип които му стане оная ралта го приказва независимо на коя ,ако сте във връзка с тоя човек и ти го каже вервай ,ама така трябва да си пила газ майна
имал е някви надежди с тебе ,пиинал е шпагата му е станала и е решил да те напада ... топ грешката за гадже/приятел .. ше тръгнете и ше се напие другаде и следващата ще е на твое място и така
NoLoveBitch
12-10-2010, 17:04
Може да те харесва и да си е излял душата 8-) Може и пък понеже е пиян да говори кретении :D :D На мен ми се е случвало един да ми се обяснява в любов в нетрезво състояние... най-лошото беше,че се случи пред приятелката му :D :oops:
Може да е вярно когато човек е на няколко чашки си казва някой неща. :)
soul1199
12-10-2010, 20:45
ами може и да те харесва,по-добре го попитай,когато е трезвен 8-)