Влез

View Full Version : помогнете ми,моля ви

pa1n
12-10-2010, 21:43
Здравейте.Преди писах как приятеля ми постоянно ми повтаряше колко мн ме обича даже бях се очудила,защо толкова често ми го казва.А сега проблема ми е ,че го питах ОБИЧАШ ЛИ МЕ? А той ми отговори "Може би да може би не"Знам,че си пише с други момичета..той не знае,че знам.Какво да правя..дали идва края? По принцип съм много чувствителна а сега съм направо съсипана:(

UrNextLover
12-10-2010, 21:50
Зарежи го ти за да не го направи той.

pa1n
12-10-2010, 21:55
Не знам как да го направя...как да го зарежа.Обичам го прекалено много наистина до сега не съм изпитвала такива чувства кън някого а съм имала връзка 3 год....дори си татуирах името му?ами сега какво? много съм объркана от това че изведнаж всичко пропада..и наистина не ми е лесно да си кажа оставям го и да го направя.

UrNextLover
12-10-2010, 22:03
Татуирала си името му, той татуира ли си твоето и знаеше ли, че ще го направиш?? Опитай да поговориш с него, кажи му че имаш чувството че се отдалечавата или нещо от сорта да видиш какво ще ти каже.

pa1n
12-10-2010, 22:08
Не,не си е татуирал нищо.Той не знаеше,че ще си правя и когато я видя беше мн щастлив и ми повтаряше,че ме обича много.А днес разбирам,че всъщност не ме обича и има забежки по други момичета.А като се сетя как ми се кълнеше със сълзи на очите,че няма да ме остави заради дргуга и,че няма да флиртува в чатовете.Всичко се оказа лъжа за която аз страдам.Аз му се доверих прекалено много а той се възползва от мен и от моята доброта и наивност.Наистина вярвах,че ме обича.Още не мога да повярвам.Не искам да занимавам други хора с моите проблеми но наиистина ми е много тежко и искам да споделя на някой. :(

UrNextLover
12-10-2010, 22:22
Заради такива момчета няма свестни момичета, сигурен се че доста трудне вече някой ще спечели доверието ти. За татуировката питай дали може да ти я преработят да пише нещо друго или някоя шараница.

simonchetyyy
12-10-2010, 22:22
Нали знаеш че всяко нещо си има край няма как да накараш човек да те обича ако всичко вече е свършило.Според мен леките флиртове в една връзка не е кой знае какво стига да не става системно и по сериозно,според мен трябва да се опиташ да си стъпиш на краката и да продалжиш напред,но преди това наистина поговори с него и ако няма надежда продалжавай,знам че е тежко но и най-голямата болка един ден минава.
А това със татуировката е било много глупаво...

mokka09
12-10-2010, 22:26
Не се унижавай да се молиш за любовта му .. той не е единствен и знам че е трудно да го преодолееш но ако не те обича нямам какво да му се молиш и да страдаш .. доста ще ти е трудно в началото но после ще видиш че ще бъде по-добре .. а ако той наистина те обича както ти е повтарял нямаше да те наранява ..

ceballos1990
12-11-2010, 07:43
Изчака може да излезне от типа за здрасти и чао и да се оправите

TheBeliever
12-11-2010, 08:10
Чакай сега, само думите ли са важни за теб? Държанието му промени ли се? По-хладен ли е? Страни ли от теб? Обясни ни в какъв контекст си го питала това "Обичаш ли ме". Ако сте били скарани е нормално да не е бил в настроение да ти се обяснява в любов.
И какво като си пише с други момичета? Да е излизал с някоя? Да е спал с някоя? Да й признава чувства? Защо правиш такава голяма драма от някакви чатове?
Държиш се като истерична 14-15 годишна мома. А на колко сте години всъщност?

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 11:12
Не се унижавай! Това е най-важното. Не допускай той да те тъпче и наранява, докато ти се бориш да оправиш нещата. За какво се бориш, ако той има забежки с други момичета? Това не те ли наранява достатъчно? Знам какво е чувството сърцето ти да се свива, докато си представяш как се е държал преди и как се държи сега и не су струва да пилееш своето време с него.

soul1199
12-11-2010, 11:29
поговори с него отново,това,че си пише с други момичета нищо не значи

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 11:44
поговори с него отново,това,че си пише с други момичета нищо не значиТя каза, че има забежки с други момичета, което определно значи много.

pa1n
12-11-2010, 12:06
Не въобще не са важни думите.Да стана студен много по-различен от преди...Това с момичетата не знам дали е сериозно но доста откровенни неща си пишат..мисля си,че само да се отдаде възможност да се видят и е е факт.Когато го погледна и знам,че преди 10 мин си е писал с нея толкова хубави работи ми става противен.обичам го и не знам

sasha_90
12-11-2010, 12:13
Не знам как да го направя...как да го зарежа.Обичам го прекалено много наистина до сега не съм изпитвала такива чувства кън някого а съм имала връзка 3 год....дори си татуирах името му?ами сега какво? много съм объркана от това че изведнаж всичко пропада..и наистина не ми е лесно да си кажа оставям го и да го направя.
Сама осъзнаваш,че всичко пропада и наистина е така.Щом преди ти е казвал и доказвал,че те обича,а сега се колебае,това не е на добре.

pa1n
12-11-2010, 12:14
Мисля,че не мога да живея без него.Знам,че звучи много глупаво,аз самата съм оглупяла..какво ми става

GossipGirl89
12-11-2010, 12:34
Не въобще не са важни думите.Да стана студен много по-различен от преди...Това с момичетата не знам дали е сериозно но доста откровенни неща си пишат..мисля си,че само да се отдаде възможност да се видят и е е факт.Когато го погледна и знам,че преди 10 мин си е писал с нея толкова хубави работи ми става противен.обичам го и не знам

Щом самата ти предусещаш, че при първа възможност може да ти забегне значи нещата са сериозни. Седни и поговори с него. Кажи му че знаеш за чатовете и за нещата, които си пише с други момичета. Просто го помоли да се изясните ще продължавате ли напред или не и ако да - ще спре ли да си занимава с други. Ако видиш че овърта и се опитва да те лъже или си признава, но си личи че му е все тая - тогава направо късайте и продължавай напред. Знам че е трудно, но няма начин. Няма и смисъл да продължаваш да си с него и да си тормозиш докато той си прави кефа с други... Относно татуировката - аз винаги съм била против татуирането на имена, защото човек никога не може да бъде сигурен че ще е с някой цял живот. Хората се променят и днес си с този, утре вече може да не си, а после си обречен едва ли не цял живот да ходиш с името му... Отиди в студиото където са ти я направили и попитай дали може по някакъв начин върху нея да изобразят нещо друго

righteous
12-11-2010, 13:37
"Може би да , може би не" ..
Добре , тоя момък да не е в първи клас , че ти дава такива отговори :)

dollyy11
12-11-2010, 19:04
зарежи го ! покажи му че не ти пука за него ! ако те зареже той ще се унижиш не се предавай и опитай да го забравиш ! и аз обичах едно момче адски много но той не оцени това което му давах .. опитай да го забравиш ! и намери походящия ! ето аз например след като скъсах с това момче после ходех с още 2 за по една седмица и малко по малко го забравих сега ходя с едно момче което е чудесно ! имам прекрасна връзка ... опитай се да намериш и ти правилния след като той не те е оценил !!!