Влез

View Full Version : Как бихте разбрали този СМС?

uFko
12-11-2010, 10:13
От около месец ходя с едно момиче. Всичко си е нормално, в смисъл излизаме, държим се за ръка, прегръщаме се, като я изпращам до тях се целуваме и такива ти работи. Мисля че съм влюбен в нея :D. И снощи тя ми праща СМС - "Здрасти ****** как си, кво правиш? :P Да те питам, когато ме видиш, испитваш ли онази яката тръпка?" , и аз и отговорих, че само като си помисля за нея, испитвам пеперудите в корема, а като излизам с нея, все едно съм на 7мото небе, в смисъл се чувствам страхотно, И й пиша, "аз ти отговорих, сега си ти на ред", и я питам същия въпрос. - Тя какво испитва като ме види. И й го пращам снощи към 10:30, и тази сутрин към 10 получавам :
"Аз това, което усещаш към мен, все още не го усещтам към теб. Имам чувството че се е стопило след влюбването ми в 1 момче.Аз си те харесвам, и искам да съм с теб, защото нам, че не си като другите момчета - курва!."
До сега не съм ходил с много момичета, и незнам как да го разбирам просто :D Ако има някакво значение на 17 сме и 2мата.. :D

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 10:25
Казала ти е, че няма пеперудки в стомаха си, когато си помисли за теб или се видите, и това е заради някакво друго момче, към което още има чувства.
Не знам дали има някакъв смисъл, щом тя харесва друго момче, да продължавате да излизате. На твое място аз бих се чувствала доста неприятно.

Paramour
12-11-2010, 10:42
Казала ти е, че не е влюбена в теб и че все още харесва/обича някое друго момче.. Ако ми го кажат би ми станало кофти. Гадно е, наистина.
Аз не бих била с такова момче/момиче..
но ти си преценяваш все пак.

soul1199
12-11-2010, 11:24
още харесва другото момче,за което ти спонева,няма си друга работа и се опитва да го забрави,чрез теб,поне е искренна

uFko
12-11-2010, 12:06
Казала ти е, че няма пеперудки в стомаха си, когато си помисли за теб или се видите, и това е заради някакво друго момче, към което още има чувства.
Не знам дали има някакъв смисъл, щом тя харесва друго момче, да продължавате да излизате. На твое място аз бих се чувствала доста неприятно.

Чак гадно да се чувствам не, ама кофти... да... Ама аз пък съм Флюбен в нея... Еми времето ще покаже. Тя до сега с мен не се е държала така като излизаме, че да разбера че, мисли за някои друг или т.н. нз кво да правя просто... бахти, а аз много се привързах към нея... :(

mechtaq_za_teb
12-11-2010, 12:13

Чак гадно да се чувствам не, ама кофти... да... Ама аз пък съм Флюбен в нея... Еми времето ще покаже. Тя до сега с мен не се е държала така като излизаме, че да разбера че, мисли за някои друг или т.н. нз кво да правя просто... бахти, а аз много се привързах към нея... :(Случва се, няма как всичко да е, както на нас ни се иска. Важното е да прецениш кое е най-добре за теб и дали можеш да бъдеш с нея, въпреки нейните симпатии към това друго момче.

uFko
12-11-2010, 12:14
Еми ще си излизам с нея, пък дано преодолее това момче (надявам се...) Баси все не ми върви с момичетата..... :(

Чудя се да си се държа нормално, или като излезнем утре да седнем да поговорим сериозно. В главата ми в момента е една каша.. Мислех, че любовта ми е споделена, а то кво излезе... :(

Ssummerjam
12-11-2010, 15:56
Явно наистина си държиш на нея, щом не се отказваш, въпреки че знаеш истината. Малко такива момчета останаха. Повечето като разберат, че не отговаряш на чувствата им, или поне не по начина по който на тях им се иска, се отдръпват. Като мине известен период от време се предполага, че ще си избие другия от главата. И тъй като има симпатии към теб най-вероятно всичко ще си се нареди от самосебеси. Успех. :)

burpp
12-11-2010, 16:08
Ти си на ход, покажи и че си нещо
повече от другите,а с времето чувствата
може и да се сблъскат.

uFko
12-11-2010, 16:10
Аз съм инат и не се отказвам току-така :D Одеве й казах че не ми е приятно да излизам с момиче, което испитва някви симпатии към друго момче. Тя ми отговори че няма такова друго момче, и била само моя(така го пишеше в смса..) . Просто била доста наранена от предишния си приятел (преди 1 година), но аз мисля че тя е разбрала, че аз не съм бройкаджия, където излизам с нея, само да я отбележа в списъка, че съм излизал с нея.. , и съм й показъл че ми пука за нея. :)

Brook
12-11-2010, 16:15
Според мен и е нужно време за да го забрави а ти трябва да си търпелив ако насистина чувствата ти към нея са истински и толкова силни колкото казваш.Времето ще покаже и ще ти отговори на въпросите ти но за сега не бива да се отказваш от нея защото ще направиш огромна грешка при положение че тя има симпатии и има шанж да се влюби в теб след като забрави въпросното момче.Но ако и след време не го забрави и изпитва още чувства към него тогава трябва сериозно да поговориш с ня насаме и да решите какво ще правите но това в далечен план.И аз бях в подобно положение всъщност доста е объркващо.
ПП ако не ставам нахална ти откъде си

Brook
12-11-2010, 16:20
Това е още по-добре за теб.С времето може да се появят в нея доста по дълбоки чувства като любов и да ти се доверява напълно но сега може би заради бившия си приятел е наранена и трудно се доверява на мъжете.Но стом си докажеш че наистина държиш на нея и че я обичаш и тя разбере това ще се отпусне сте се държи по сволодно с тебе и ще бъдете заедно и ще продължите да живеете съвместния си живот като гаджета заедно .

LadyDi
12-11-2010, 19:30
Абе, не мога да си обясня какво им става на момичетата на 15-17 години... :-o

uFko
12-11-2010, 19:33
Абе, не мога да си обясня какво им става на момичетата на 15-17 години... :-o

И аз това се питам, и аз :D

tuzaro
12-11-2010, 19:43
тая е тъшак история майна...

fenastz
12-11-2010, 21:02
Тъпчо, никога не показвай чувства на жените, веднага ги взимат за даденост.

umri
12-11-2010, 23:41
№ 54 743 527 случай потвърждаващ концепцията ми за жените и живота като цяло.

Brook
12-12-2010, 01:14
Така е.Не знам защо жените се държат с момчета които ценят и обичат а с тези които се отнасят като улиници те припадат към тях.Не знам можи би от страх от липсва на опит или просто не заят как да се държатв една връзка и постоянно правят гафове и изцепки.Чувствата момчета ето защо не си ги показват за да не и се подиграят с тях.Още повече пък в пубертета.Казвам го от обит когато най накрая осъзнавам собствените си грешки и до тово което е довело за което сега съжелявам но ппросто е непоправимо поне засега.Така че момиче внимавайте как се държите и вазприемате момчетат защото ако се държите гадно с тях или ги вземате несериозно или по някакъв друг начин ги нараните дълбоко после вие ще страдате и ще се тюхкате как ще могли да го изпуснате.

BlackCross
12-12-2010, 15:29
Че не е яла скоро пеперуди... :D
Ем още няма същата тръпка която и ти усещаш.

AnzaRe
12-12-2010, 16:22
Пълен майтап ако ме питаш ...гледа как да те завърти ..

uFko
12-12-2010, 16:40
Пълен майтап ако ме питаш ...гледа как да те завърти ..

Според мен не е така :D

flyingmonkey
12-12-2010, 21:34
Зависимост какво търсиш, имаш избори. Да чакаш или да си избягаш. Решението е твое, помисли си ти какво искаш.

SmilezZz
12-13-2010, 05:48
Или все още изпитва нещо към бившия си,или
пък към друго момче,с което се е запознала - а не да е
бившия й..Но мисла,че е била наранена от бившия си и
сега я е страх да се обвърже сериозно с друго момче..
Нормално е..Ти ако наистина имаш истински чувства към
нея,ще й помогнеш в този труден период,и за двама ви..

TheNewReligion
12-13-2010, 14:09
Мисля, че просто си прост. Тя ти е казала всичко, което мисли, защо питаш нас? Трябва да ти го нарисува ли, че да го разбереш? Т'ва по-скоро се дължи на факта, че думите й не ти изнасят. Поне е била честна.

anonymous768631
12-13-2010, 14:16
Хахаха!
Любезно ти е казала, че те обича колкото плюшено мече и ще е с теб, защото ще й се въртиш зад задника. :grin: 'Баси, смотан ли си или какво?