View Full Version : Толкова ли е хубав този секс? :Ооо
Защо всички говорят за секс?
Защо всички правят и мислят само секс ?
Тоолкова ли е хубав секса бе хора? :shock:
Не минава ден,в който да не чуя думата секс.
Сякаш думата ,определяща човечеството и света е ''секс''.
Наистина ли е такъв кеф да правиш секс?
БТВ:Става дума за удоволствието.
Знам,че сексът е не само удоволствие,а и голяма отговорност.Но нека сега да не повдигаме темата за отговорността,а тази за удоволствието.
Вие сте :-D
kiki1991
12-11-2010, 20:11
ми за много хора това е най-хубавото нещо...особено когато си влюбен и го правиш...тогава найстина ти се променя всичко...когато е с човек който обичаш:)който не е опитал само той не знае :P
Да,аз не зная и ми е интересно.Нещо против?
radeberger
12-11-2010, 20:22
Защо всички говорят за секс? Защото им се прави, но не съм съгласен, че всички само за това говорят.
Защо всички правят и мислят само секс ? Защото им харесва, но пак не съм съгласен, че само за това мислят всички.
Тоолкова ли е хубав секса бе хора? Да.
Наистина ли е такъв кеф да правиш секс? Да.
Май не се замисляте, че съществува феномена "фригидност" :booooomb:
не е фригидност,човече,нормално е да пита и аз се чудех преди,но не защо всички го правят мислят и харесват...по скоро се чудех кога ще ги разбера
към темата: мислимго правим го и го харесваме по 2 основни причини
1-заложено ни е като за живи организми,все пак един от факторите определящи живото е способността за размножаване
2-наистина си е голямо удоволствие (стига да е без злоупотреба)
ще разбереш :)
Секса е нещо невероятно,когато е споделен с човек,който наистина обичаш,преживяването е неописуемо! :)
FreakBitch
12-11-2010, 21:54
.. Позачети се малко из теориите на Фройд.
По темата: Hell yeah!
mecho888
12-11-2010, 23:10
Знам,че сексът е не само удоволствие,а и голяма отговорност.Но нека сега да не повдигаме темата за отговорността,а тази за удоволствието.
Еми гледай сега първия път при мен мисълта ми беше нещо от сорта на "ми тфа ли беше толко хваленото ми то нишо особено". Втория път беше по-добре. Ама после като му се услади... Едно от най-добрите нещо, което можеш да правиш.
luchdanielovs
12-11-2010, 23:49
ako pitate mene vav seksa na qkoty e orgazuma pri jenata ne 4e znam ot li4en opit ama e logi4ny :-P
Sladyranna
12-12-2010, 03:04
Секса е нещо невероятно,когато е споделен с човек,който наистина обичаш,преживяването е неописуемо! :)
Напълно съм съгласна
Ми кво да ти кажа.. сексът е удоволствие, без което можеш спокойно да живееш, но и което докато го правиш се чувстваш превъзходно и забравяш за всичко останало.
Но правенето на любов вече е нещо съвсем различно.
Greennight
12-12-2010, 08:05
Като се замислиш е така.
Neopitom3na
12-12-2010, 09:56
Има два вида секс... с чувства или без.. просто така за спорта. За мен секса с чувства е едно от най- хувавите неща в живота, когато знаеш, че го правиш с правилният човек. Най- важното е да се пазите :)
juveteam
12-12-2010, 12:53
Май сам си отговори на въпроса!!!
хах ами доста е приятно...какво повече да кажа :D
пробвай някой път вместо да пускаш тъпи теми
Изпитай го и ти после ще си говорим,дали няма да говориш за това,дори вече говориш за секс..
zaiobaio
12-12-2010, 16:33
Много ми е интересно пък на мен друго нещо. Тези коментари от рода "с любимия човек е вълшебно", "с чувства е най-хубаво" бла бла. Та се чудех като те надупи любимия човек и ти се изпразни в устата романтично ли е ?! Защото имам теория, че (понякога) чувствата пречат на хубавия секс. Лично мое си мнение, не си го натрапвам на никой. :)
Ей лекс лекс...
FreakBitch
12-12-2010, 17:13
Много ми е интересно пък на мен друго нещо. Тези коментари от рода "с любимия човек е вълшебно", "с чувства е най-хубаво" бла бла. Та се чудех като те надупи любимия човек и ти се изпразни в устата романтично ли е ?! Защото имам теория, че чувствата пречат на хубавия секс. Лично мое си мнение, не си го натрапвам на никой. :)
Това не е романтика. Приеми го като сраст, което също е решаващ критерий за една добра връзка. Хубавото на секса с чувства е освен, че получаваш физическо удоволсвие от самия акт, ти получаваш и психологическо от факта, че си доставил удоволствие на партьора.
За да не е офф топик: Секса е нещо прекрасно, стига да знаеш как да му се наслаждаваш..
На 14 съм, скоро на 15, все още не съм правил секс, но съм подготвен. Имам предвид, че знам как да пазя себе си и момичето от гафове и тем подобни. Защо не съм го правил досега? - Търся подходящия човек. ;)
ludiqtzubar96
12-12-2010, 17:55
Е аз го направих преди 1 месец и е направо неописуемо яко.Иначе причинате са основно хормоните,обществото което е по-разкрепостено от преди 30-40 години и затова,че секса е кулминацията на любовта.
MakeMeLaugh
12-12-2010, 18:04
XAxaxaxxax :smt042
Доста глупости се изписаха.
Към авторката - въобще не бързай, няма да съжаляваш ;)
Дори ще спечелиш, ако поизчакаш. Приемиго го истински съвет :)
Просто в момента е ''модерно'' да се говори за секс и се опитва да се наложи това мислене дали от песени, клипове и т.н.
SunShinePearl
12-12-2010, 21:22
Ми кво да ти кажа.. сексът е удоволствие, без което можеш спокойно да живееш, но и което докато го правиш се чувстваш превъзходно и забравяш за всичко останало.
Но правенето на любов вече е нещо съвсем различно.
напълно сългасна
xinfamous
12-12-2010, 21:27
На 14 съм, скоро на 15, все още не съм правил секс, но съм подготвен. Имам предвид, че знам как да пазя себе си и момичето от гафове и тем подобни. Защо не съм го правил досега? - Търся подходящия човек. ;)
100% просто досега никой не е искал да ти пуска,кво се правиш на света вода ненапита.По темата,толкова ли било яко ми да ве яко е..вземи да пробваш вместо да пускаш спрели теми в нета..