Влез

View Full Version : ????

fantasy9999
12-12-2010, 11:56
Имам едно малко тъпо въпросче , ама ми се налага да питам.Понеже приятеля ми идва насам и нямам лубрикант под ръка може ли да се ползва примерно домашно олио или бадемово масло за лубрикант?

ПП:знам , че въпроса е идиотски обаче спешно ми трябва отговор.

FreakBitch
12-12-2010, 12:02
Анален??

Имаше едно бебешко олио на Джонсънс, много наподобяващо по консистенция лубрикант и винаги съм се чудела дали би свършило работа и все пак нямам смелостта да пробвам.
Относно домашното олио?!? :shock: Не го прави, звучи много идиотски..

machoka
12-12-2010, 12:03
Най-добре с машинно масло.

mecho888
12-12-2010, 12:13
Имам едно малко тъпо въпросче , ама ми се налага да питам.Понеже приятеля ми идва насам и нямам лубрикант под ръка може ли да се ползва примерно домашно олио или бадемово масло за лубрикант?

Домашно олио е перфектно. После обаче бузките при дупето ще ги изтриеш по-трудно (не казвам по личен опит, а просто съм наблюдавал)

Никакви тоалетни млека, джонсънчета и тем подобни. Все пак това ти влиза в организма, а е предвидено за външно ползване. Домашното олио поне е чисто и природно.

miminko - ти я прати при инквизицията с този анален без овлажнител.

Никак не е идиотско олиото. Виж вече маргарин би било идиотско.

juveteam
12-12-2010, 12:20
Давай и със сапун става....

FreakBitch
12-12-2010, 12:22

Домашно олио е перфектно. После обаче бузките при дупето ще ги изтриеш по-трудно (не казвам по личен опит, а просто съм наблюдавал)

Никакви тоалетни млека, джонсънчета и тем подобни. Все пак това ти влиза в организма, а е предвидено за външно ползване. Домашното олио поне е чисто и природно.

miminko - ти я прати при инквизицията с този анален без овлажнител.

Никак не е идиотско олиото. Виж вече маргарин би било идиотско.

Чисто и природно било.. :shock: Мене ме е гнус да си го сложа на салатата просто като гледам колко са мизерни самите бутилките, особено тези от кварталните магазини, чак гнусно да ти стане.. Пък камо ли да си омажа задния двор с това, после няма миене.
И като сме почнали така.. У вас намира ли ви се зехтин? :D:D

mecho888
12-12-2010, 12:26
Давай и със сапун става....

Недей бе :D

FreakBitch - еми проблема е изцяло в твоя телевизор. Гнус я било от олиото :D

пп: Влизала ли си в завод за хляб или шоколад?

bebchoOoOoOo
12-12-2010, 13:16
С бебешко олио става. Не съм пробвала, но приятеля ми преди мен е пробвал, пък съм чувала и от други хора, че е добро, но само за анален естествено.
P.S. Сега се сетих за една позната, дето като я отварял пича я намазал с олио :razz: После като се разчу, всички я наричаха "фритюрника" :lol: 8-)

FuckedUp
12-12-2010, 13:26
P.S. Сега се сетих за една позната, дето като я отварял пича я намазал с олио :razz: После като се разчу, всички я наричаха "фритюрника" :lol: 8-)

Т'ва е супер гадното.. :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

Ама е супер смешно :D:D:D Същото стана при 1 приятел, обаче го правил за редовна употреба и му викаха "лъскача" не знам защо :D:D:D

Bastard
12-12-2010, 13:47
Абеее май най-добре ще бъде да карате яко на плюнки :D :D ще трябва да преплюва през 2/3 минута приятеля ти амаа пък ще е най-сигурно :-o

TheBeliever
12-12-2010, 15:10
Толкова ли нямате аптека наблизо, та да прибягвате до такива глупости?

AnzaRe
12-12-2010, 16:28
Свинска мас хахаха

DaemonBoy
12-12-2010, 16:39
С краве масло и маргарин най-добре става

jimei
12-12-2010, 16:58
Най-добре с машинно масло.

Мачока тролира О.о

amk933
12-12-2010, 17:04
Като се напорите с олиото, може да се разкрачиш и приятелят ти да нареже 2, 3 краставици и няколко домата. Като подпръднеш веднъж, дваж...ей ти омешана салата. Само вилици ви трябват... 8-)

Луди ли сте, вЕрно? К'ви олиота, к'ви зехтини, к'ви маргарини, оцети, масла и джонсъни? Това са продукти на хранителновкусовата промишленост, а не на анално-отходната...

Не. Много. Ясно.

:(

12-12-2010, 17:55
ВаСелин!