View Full Version : Странна течност
karkadeussss
12-13-2010, 15:25
Абе хора, много ми е странно, значи с моя приятел преди секс ако започнем с ръка. Докато му бия нали чекии, усещам много често че някаква течност се отделя от него, не свършва, просто има течност . Знам че е нормално да има така наречената предеякулационна течност, но само преди да свърши. А той отделяпрез цялото време почти на фази. И това опасно ли е примерно ако с енатискаме без презерватив или пробваме да го поправим няколко минути без. помогнете ми ако знаете повечко
mecho888
12-13-2010, 16:53
Абе хора, много ми е странно, значи с моя приятел преди секс ако започнем с ръка. Докато му бия нали чекии, усещам много често че някаква течност се отделя от него, не свършва, просто има течност . Знам че е нормално да има така наречената предеякулационна течност, но само преди да свърши. А той отделяпрез цялото време почти на фази. И това опасно ли е примерно ако с енатискаме без презерватив или пробваме да го поправим няколко минути без. помогнете ми ако знаете повечко
Докато му биеш нали чекия нищо чудно аха да свърши и да се одържа и затова да отделя.
Това хубаво - веднъж, 2... и накрая свършваш. Ама през цялото време никак не ми изглежда нормално на фази да отделяш.
Дали можеш да забременееш без презерватив - естествено. Ако през тези няколко минути отдели сперма :? Не виждам разлика от свършване и отделяне на сперма от чисто забременяваща гледна точка.
Ако се натискате без презерватив не можеш да забременееш. Но ако ти го вкарва без можеш.
Отиваш с него и си прави изследвания или го късаш. И ти отиваш да се изследваш също, защото е възможно въпроса за забременяването да ти е най-малки проблем в момента. Хив, Хепатит, Спин, Сифилис и каквото се сетиш.
Което може в безплатна клиника, а другото ще си платите.
За теб е най-добре да го пратиш да се изследва и да го разкараш още сега.
mlakniwe2
12-13-2010, 17:01
HANDJOB :shock:
Много сте прости всичките, които сте коментирали тая тема, уж 2ма от коментиралите сте мъже. Въпростната течност винаги я има, тя е безцветна. Какво се получава, когато например му пускаш ръка или му биеш чикии, при чикиите (бахти изразите), се отделя тази течност, за да се овлажни твоя храм, когато той е вътре в теб, ти един вид правиш същото, когато той те ръчка :)) Как да го обясня по-добре....баааси. Правете разлика между изхвърляне и няква си там течност. Ако течността е жълта, не е на кеф, ако е като слуз такава, като на охлювче, няма се плащите хаха :))