Влез

View Full Version : Не го разбирам..

arizona
12-14-2010, 07:50
Така значи,с гаджето се запознахме в един сайт,после по скайпа и т.н.тва беше преди 3-4 седмици,видяхме се харесахме се и така...Обаче са в същия тоя сайт,гледам там некви коментари негови към друго момиче:жена ми..и целувки,тя същата работа.Та да разбирам ли,че си има 2 гаджета или...не ща да го питам щтот тъпо ще изглежда-секаш си немам друга работа освен да му чета публикацийте :shock: ,а няма кой от приятелите му да питам щтот сме от различни квартали :o

LadyDi
12-14-2010, 07:55
Вие се видяхте веднъж, харесахте се и сте гаджета, така ли?
Колко пъти се видяхте след това?

PredrusalotoZaiche
12-14-2010, 08:41
Може само да се бъзикат,аз постоянно го правя :D И кво толкова като го питаш,щом ходите е нормално да се поинтересуваш от тва кво пише на други момичета и защо ...

scanadal
12-14-2010, 08:49
А той знае ли,че ходите 8-)

arizona
12-14-2010, 16:54
:D :D еми знае :P

mArMaLaDkA
12-14-2010, 17:00
Не знам кое е по-зле - че приятелят ти е неадекватник, или че му се връзваш на акъла.

SuNsEt
12-14-2010, 18:35
Може само да се бъзикат,аз постоянно го правя :D И кво толкова като го питаш,щом ходите е нормално да се поинтересуваш от тва кво пише на други момичета и защо ...

Тва според мен е гадно.Представи си гаджето ти да го/я видиш да флиртува с някой/я ей така за базика...ше ти хареса ли?

Според мен нещата са още в самото начало и той или още не е свикнал с това да е с теб(в смисъл...да започне да ти обръща нужното внимание и т.н.) или те има като даденост.Питай го,но гледай да не си личи,че това те дразни.Пък ако се случва често -режи докато е време.

Gavin
12-14-2010, 18:37
Повече от ясно е, че връзката ви е просто едното забиване и нищо друго... пиши и ти няк'ви милички съобщения на момчета от тоя сайт да видим твоя пич как ще реагира на това. : ))

PredrusalotoZaiche
12-14-2010, 18:59

Тва според мен е гадно.Представи си гаджето ти да го/я видиш да флиртува с някой/я ей така за базика...ше ти хареса ли?

Ох,май не се изразих много правилно .. ;д Така де при тях е ясно ,че нещата не са сериозни(засега),явно и момчето така го приема и не му пука особено ...
Иначе горния коментар + :D

UrbanLegend
12-15-2010, 17:39
Ами вземи първо го поопознай и после се хвърляй да казваш ,че сте гаджета и това и онова..За 3-4 седмици едва ли вече си го разбрала що за човек е така че внимателската..Малко на детска история ми биете,честно

Torn
12-15-2010, 18:10
Е това че се закача и с други момичета не е нещо откачено ... няма само с една защото не винаги се получава ...
П.С. (bow) за аватара - най-великата група

Paramour
12-15-2010, 19:57
Вие се видяхте веднъж, харесахте се и сте гаджета, така ли?
Колко пъти се видяхте след това?
и аз това искам да знам..