View Full Version : Шампоан ;д :))
sunshiinee
12-14-2010, 12:23
Косата ми е тънка и изтощена .. та искам да си купя шампоан за изтощена суха коса ... До сега все такива съм си купувала и нш не ми харесва .. Сега мисля да пробвам на Gliss с многот масла .. какво мислите за нег0 ?? Ако някой е пробвал и други шампоани за таква коса и е доволен да казва ;д :) мерси предварителн0 :P
Нали знаеш,че когато решиш да си купиш подобен шампоан (било то за суха,мазна,изтощена,къдрав ,права ... коса) трябва да си вземеш всички продукти от серията или в най-лошия случай само шампоана и балсама?!
Ако ползваш само шампоан от дадена серия НЯМА КАК да усетиш разликата,защото съставките в него са с най-ниска концентрация,защото той се използва главно за измиване на косата.
MegiBoOm
12-14-2010, 12:45
Нали знаеш,че когато решиш да си купиш подобен шампоан (било то за суха,мазна,изтощена,къдрав ,права ... коса) трябва да си вземеш всички продукти от серията или в най-лошия случай само шампоана и балсама?!
Ако ползваш само шампоан от дадена серия НЯМА КАК да усетиш разликата,защото съставките в него са с най-ниска концентрация,защото той се използва главно за измиване на косата.
Съгласна съм! Най-добре си събери пари, ако вашите не ти дадат и си купи всички продукти от серията, която си избереш! :) За мен Elseve са много добри...
katericArofl
12-14-2010, 13:00
а губи ли се ефектът, ако използваш една марка, но различни по предназначения шампоани, маски :-o
^ Ако ползваш например шампоан за суха коса и балсам за обем на едно къпане ще има само ефект от балсама (ако е наистина качествен).
Ако използваш веднъж шампоан и балсам (например) за суха коса,а другия път за обем ще има ефект,но ще се забелязва доста по-малко.
Sa4kiSabiram
12-14-2010, 15:16
освен мен се сещам за още 3 момичета които с еоплакаха че косите им се омазняват от шампоаните на глис.
аз дълго време бях с шаума,но го смених,защото исках да пробвам новите на гарниер (онези тмбестите авокадо и ший,манго и тиаре и тем подобни) и съм мноооооого доволна..не са скъпи колкото глис,мн са гъсти ,миришат супер свежо,а косата ми стана мн мекичка :)
Sunshin3
12-14-2010, 15:42
аз съм много доволна от серията на Елсев за увредена коса, 5те признака
също и този с пчелно млечице, също за суха и увредена коса, много е хубав, косата става много мекичка :)
sunshiinee
12-14-2010, 15:55
мерси на всички ... :-) ...
mArMaLaDkA
12-14-2010, 16:16
също и този с пчелно млечице, също за суха и увредена коса, много е хубав, косата става много мекичка :)
Ако си имал сравнително мека коса и преди, да.
Само че моята е със супер дебел косъм, и е ужасно гъста, и изтощена напоследък от сешоара, и имам чувството, че от тоя шампоан още повече ми се изтощава.
Иначе на мен не ми понася, каквото и да било на Gliss. Толкова отвратителни проблеми си докарах с косата от него, че нямам желание да си правя нови експерименти.
Единствените шампоани, които са ми правили косата разкошна(при все, че тя вечно е някаква груба, както вече казах), са шампоана на Гарниер с авокадо и не знам си какво още - жълта опаковка, като тук е момента да отбележа, че балсамът пък за нищо не става; Shauma, едно кафеникаво шише, за крайно изтощена коса или нещо от този род и Herbal Essences, като последния ми беше фаворит първите няколко пъти, после ми докара алергия.
Аз съм доволна от шампоана на Гарниер за суха и изтощена /тънка/ коса- той е от серията нейчъралз - жълт на цвят и е около 3 лв,от същия вид можеш да си вземеш и балсам за да има по-добър ефект
Rebirthing
12-15-2010, 09:02
L'Oreal Elseve са едни от най-добрите комерсиални шампоани които съм ползвала, но зависи от човека и косата, но аз все пак ги препоръчвам :). За изтощена коса си вземи нещо с по-малко химии...
sunshine955
12-15-2010, 14:34
с шампоани не можеш да си я възтановиш .. прави и маски често ..
Molzinka
12-17-2010, 12:44
+ Подкрепям с 2 ръце :grin: Сега пак съм си взела Total Repair 5, също мога да кажа, че бях доволна и от Garnier с авокадо и ший, но Елсев е по-добър