View Full Version : съвети =]]
boniboni
12-14-2010, 18:04
Здравейте на всички имам си приятел от половин година .. Аз съм на 16, а той на 18 и много искаме да го направим .. утре той ще идва на гости в нас и със сигурност ще стане .. :) На мен ще ми е за пръв път, информирана сам за презервативи, рикове и т.н . Притеснена съм дали ще мy хареса и дали ще ме боли много. Просто искам малко съвети . :) Благодаря на всички отзовали се ! :-)
juveteam
12-14-2010, 18:08
Значи ще му хареса...къде ще иде ;)
А иначе предполага се, че ще те боли, но ти недей да се претисняваш и се отпусни и наслаждаваи колкото се може... :)
Кажи му да бъде внимателен и УСПЕХ и на 2мата... :)
Здравейте на всички имам си приятел от половин година .. Аз съм на 16, а той на 18 и много искаме да го направим .. утре той ще идва на гости в нас и със сигурност ще стане .. :) На мен ще ми е за пръв път, информирана сам за презервативи, рикове и т.н . Притеснена съм дали ще мy хареса и дали ще ме боли много. Просто искам малко съвети . :) Благодаря на всички отзовали се ! :-)
Не е болка за умиране. Зависи от това колко си отпусната и спокойна. Както казват в много теми - никой не е умрял от болка при първия път :-)
Малко повече любовна игра, бутилка вино, хубаво настроение задължително.
ии приятно изкарване 8-)
ZaicheNaXeroin
12-14-2010, 20:55
при мен беше адската болка :booooomb: не искам да те плаша - при всеки е различно , но като цяло не очаквай кой знае какво удоволствие .. след първия път ще става по-добре и по-добре :) а на него със сигурност ще му е кеф :-D
boniboni
12-14-2010, 21:15
знам че първият път няма как да стигне момичето do оргазъм .. така, че половият акт как свършва oбикновенно ? .. когато момчето или мъжа свърши първи нали ? :) .. по-добре е да свърши извън мен дори да е с презерватив нали ? :)
turmionkatilot
12-14-2010, 21:20
мхм
PredrusalotoZaiche
12-14-2010, 21:20
Тогава свършва,да,освен ако той не иска да го повторите,ама не ми се вярва ти да се навиеш :Д А щом е с презерватив аз не виждам проблем и в теб да свърши ..
YeahItsMe
12-14-2010, 21:30
колкото си по-отпусната, толкова по-малко ще те боли ;)
за "отпуснатост" си вземете бутилка вино, както пише по-горе в коментарите, ама не прекалявайте да не ви се прецака вечерта :-D
boniboni
12-15-2010, 12:02
A евентуално ако има кръв . ? :(
TheBeliever
12-15-2010, 12:09
Щом той е наясно, че си девствена няма да очуди на кръвта. А и тя не е толкова много, че да се притесняваш. Е ще изцапате малко чаршафите, няма как, но няма да локвички, нито ще тече и шурти.
boniboni
12-15-2010, 12:17
благодаря на всички отзовали се, притеснена съм, но ще гледам да се разсея с нещо ..
littledolly
12-15-2010, 13:19
...
boniboni
12-15-2010, 14:57
благодаря ти много. Разбира се че ще пиша, дано всичко мине добре .. ;-)
boniboni
12-17-2010, 17:03
Относно това което се случи, всичко тръгна добре . .целувки, абе любовна игра :-D .. Вече се стига до целта и понеже бяхме малко под напрежение, защото не знаехме майка ми кога ще се прибереи той се притесни много, защото преди бяха ме хваща ли с бившия в нас. И таман да стане и не му стана както трябвa . кофти се получи, но сигурно аз ще ходя в тях тези дни . :(
anonymous708973
12-17-2010, 19:46
Да си изкажа и аз. По стечение на обстоятелствата, с приятеля ми го направихме след 6-тия месец, въпреки че искахме много по-рано.
В началото ме болеше само от 2 пръста. Два месеца работеше само с пръсти и когато опита да си го вкара, ме заболя адски много и явно си пролича по лицето ми, защото той просто отказа да опитва. Пробвахме още два пъти и една вечер на мен ми беше станало супер криво, че не можем, бях си втълпила, че съм дефектна... Една вечер пак опитахме, пак ме заболя, но той каза да изчакам малко, започнахме да си говорим на уше, докато той си го вкарваше и изкарваше и постепенно стана :) Нямаше никаква кръв. Тя се появи доста след това - 20-30 пъти поне, когато просто си го вкара рязко.
Та, съветът ми е да не тръгваш с големи очаквания. Може да не стане от първия път. Както казаха горе, пийнете. Ти можеш повечко (но не се напивай, само колкото да те врътне), а той - по-малко, че да не стане инцидент :wink:
Само не разбрах той правил ли е секс преди.
Кофти е да знаеш, че всеки момент техните могат да се появят на вратата (опит) :D