PDA

View Full Version : 3 години ..... Help! ;(



Defective
12-14-2010, 22:31
Моята история започва преди 3 години, когато се запознах с едно момче от квартала ми. Започнахме да се виждаме в една компютърна зала. Все още нямаше нищо между нас. С времето класовете ни разбраха че го харесвам и решиха да превърнат това в подиграфка доста груба при това. Бяхме още 7ми клас, нали аз 7ми той 8ми. От тогава той ме намрази. Не си проговорихме повече. 1 година след това той ме намери в skype и аз незнам как и като разбра коя съм ме нарога и блокира. Не обърнах голямо внимание.
След още една година се оказахме в една компания съвсем случайно. Отначало не можахме да се търпим, после ни беше безразлично ии дойде момента в който си възвърнахме приятелството опреди 3 години което се задълбочи ии отиде на прегръдки и целувки тайно от другите.
Преди 3 месеца останахме да спим в един приятел на рожденният му ден. Бяхме сами в една стая. Всичко живо спеше, а ние се отдадохме един на друг(може да се каже любов). Една вълшебна и незабравима за мен нощ за коqто мислq всеки ден. Чувствата ми надделяват с всеки ден и искам да му споделq какво изпитвам. Единственото от което ме е страх не е ако ме отхвърли, а ако ме отхвърли и не ме погледне повече, нито като приятелка, нито като личност и да ме забрави. Страх ме е. Помогнете ми! От толкова време искам да му го кажа и нямам смелост ;(

burpp
12-15-2010, 03:46
Щом сте споделили едни и същи хубави моменти, щом те е допуснал до теб (въпреки, че незнам какво си му пирчинила) значи чувствата му не са безразлични спрямо теб. Продължавайте да поддържате контакт като нещо повече от приятели и чувствата няма да останат незабелязани, може да му разкриеш, че имаш симпатии към него, но не насилвай нещата. :)

LadyDi
12-15-2010, 05:11
По темата, не е нужно да променяш нищо в сегашното си поведение. Просто продължавайте като сега. Ако той споделя симпатиите ти, съвсем скоро ще си проличи.
Ако ли не... тогава просто не си струва да се страхуваш, че ще го изгубиш. Той просто не е бил твой.

//offtopic: Кога се обърнаха нещата толкова много? От кога първо спите заедно, а после евентуално си говорите за чувства... Има нещо много сбъркано тук.

TheBeliever
12-15-2010, 08:18
А след онази толкова вълшебна нощ какви са ви отношенията? За три месеца нищо ли не се промени?

Defective
12-15-2010, 09:56
Ами от тогава компанията ни се цепна, понеже имахме доста завършили и просто всеки пое нанякаде. Видяхме се само веднъж и то само за една цигара. После като го питах да излезем пак, той все не можеше нямаше време или нещо др. Сега мисля след няколко дена да му кая какво чувствам ии даже му купих подарък за коледа. Просто вече съм отчаяна, а знам че може би има някаква надежда.

TheBeliever
12-15-2010, 10:04
Съжалява, че ще ти го кажа, но няма надежда. Щом за 3 месеца нито те е потърсил, нито е приел поканата ти за излизане, значи няма чувства към теб. Онази нощ е била просто това - секс за една нощ. Бих те посъветвала да не таиш големи надежди, но явно вече е прекалено късно. Дано да греша...