View Full Version : Премахване на девствената ципа при момичето още като бебе?
thefreak
12-15-2010, 16:31
Мисля че въпроса е ясен. За, Против? Мнения?
За!Така първия им път няма да е болезнен и гаден..
a kak bi stanalo towa?!!? :shock: :shock: :shock:
SummerRain
12-15-2010, 17:43
Вие нормални ли сте??? Разбира се, че против.
glamouros
12-15-2010, 19:08
Напълно против!
FirinMahLaz0r
12-15-2010, 19:09
a kak bi stanalo towa?!!? :shock: :shock: :shock:
На медицински колец :-o
Омг, разбира се, че ПРОТИВ. :shock:
Самата идея звучи адски тъпо и гадно :?
thefreak
12-15-2010, 20:33
Защо?
WaterLilly
12-15-2010, 20:45
Защо?
От какъв зор да осакатяват бебетата?
И какъв ще е смисъла да се прави подобно нещо?!
И що за тъпи родители биха причинили подобно нещо на детето си?!
А и що за болен мозък би измислил подобна тема?!
Мисля,че отговорът ми е ясен ... Против!
А що се отнася до изказването на dami666,дори да се прави подобно нещо първия път при момичето пак ще е болезнен ако не се е отпуснала.
Против !!
Те както сега започват от 10 годишни, тогава на 4 вече ще са горди попълнения в редиците на магистралните труженички.
+ Това защо да осакатяваме децата, както каза някой по-горе? :?
thefreak
12-16-2010, 08:09
Само някакви празни доводи сърцераздирателни, милите дечица ще ги осъкатяваме. Не съм предложил да им отрежем по един крак все пак..
До момента никой не е дал смислена причина да се направи или да не се направи само някакви глупости виждам.. Що ли очаквах по задълбочен размисъл от "магистралки на 4 години НЕ", да дойде от деца честно казано не знам.
Девствената ципа си е там, защото има основателна причина... Защо трябва да се маха при положение, че и тя си има функция. Например, ципата предпазва от навлизане на разни бактерии и прочие.
Аз съм напълно ПРОТИВ!!! :x
WaterLilly
12-16-2010, 08:44
Ето ти смислена причина: на детето не му се дава право на избор. Нямаш право ти да избереш за нещо толкова важно вместо него. Като обрязването на малки момченца е.
И ако ти разбираш осакатяването като рязане на крак/ръка, то аз го разбирам като насилствено премахване на част от теб, тъй че за моето определението на думата, това се счита.
Да не говорим, че самото действие е напълно безсмислено. Дали ще те заболи като бебе или като тийнейджър, разликата е нулева. За такива, които ги е страх от болката, винаги може да се премахне химена по хирургичен път, само че по техен избор.
Противно ми става като се замисля, че на някой може да му хрумне да си подложи детето на това.
mecho888
12-16-2010, 09:48
а така бутнете силикон и се отворете от бебета. Станете изроди :smt070 :smt070 :smt067 :smt067 :smt093
Така и не разбрахте, че всичко изкуствено отблъсква мъжете.
thefreak
12-16-2010, 12:46
Темата не нарушава правила, не ме карай пак да я отключвам.
ПП. Аз нямам мнение по въпроса исках да видя какво мислят другите хора. Не съм мислил да се заяждам с някой.
Тази тема няма да продължава, защото въпроса е глупав и няма 2 мнения по него. Болните си фантазии би могъл да споделиш в някой друг форум.