PDA

View Full Version : Какво мислите?

Viiiiki
12-15-2010, 21:27
Здравейте, сигурна съм че въпросът ми ще ви се стори адски тъп, но въпреки товаа.. :D
Знзчи запознах се с едно момче в фб. и той ме покани на кафе, иска ми скайпа, зарибявахме се ии такива работи. Писали сме си 2,3 пъти за сега и той започна да ми вика келешче, келеш :X и такива неща ;D Та въпросът ми е, вие момчетата пишете ли подобни неща на момичетата? Това като някаква закачка ли да го приемам? ;dd
Моля ви, отговорете ми без критики.

SemperFidelis
12-15-2010, 21:28
Не, аз лично не пиша.

DeVilTerroR
12-15-2010, 21:29
Точно пък келешче не използвам :D Аз мисля, че ще ти се изяснят повече нещата, когато отидете на кафе. Така да се чудиш няма смисъл !

WaTaFa
12-16-2010, 07:11
"келешче" вика... смеххххххххххххх :D :D :D

nymphadora
12-16-2010, 08:29
Ужас.. :lol:

Не бих продължила да общувам с такъв човек :? ако ми е дългогодишен приятел,знам,че ми се бъзика и няма да се засегна,но при условие,че се познавате от малко време..

OoTequilaoO
12-16-2010, 14:28
да не би да правиш келешлъци , а ? :D :D

Infection
12-16-2010, 14:52
Никога небих казал на момиче "келешче" ама никога
според мен не е закачка а обида

Paramour
12-16-2010, 17:03
Ако ми каже "келешче" няма да го приема като зарибявка, ами като обида.. даже нямаше да става въпрос за комуникация.. нямаше да му пиша.. къв е той, че да ми казва "келешче" :lol:

CR0W
12-16-2010, 17:41
Нормално е момче да вика на момче така(ние си викаме по какви ли не начини),но не и на момиче. :shock:

minionka
12-16-2010, 19:14
Баси глупака!! :lol:

DePutaMadre
12-16-2010, 19:29
според мене тоя иска да прекрати всякакви отношения с тебе .. !

PredrusalotoZaiche
12-16-2010, 20:18
"Келешче" - закачка ? :shock: :lol:

burpp
12-16-2010, 20:27
С.Е.Л.Я.Н.И.Н.

Dekkuy
12-17-2010, 08:10
Според мен да ти вика "дребен", "мъник", "дребосък", ама "келеш" е прекалено. Със сигурност няма да го приема, като закачка, ако някой ми каже келеш... ujss ! :shock:

:o

fenastz
12-17-2010, 08:14
Ако си някво лапе е разбираемо 8-)

nepowtorima
12-17-2010, 09:42
Абе явно наистина иска да прекрати отношенията между вас... ама не мисля, че е комплимент "келешче" - ама не звучи толкова гадно.. :D ... Това е някакъв супер тъп израз на тъпак :? Ама и повечето като им кажат нещо обида или нещо хубаво явно не го различават... :? :?

Като момиче е заблудено-влюбено... в някой и най-пълната глупост му се струва комплимент...

jghgh
12-17-2010, 10:25
1.Напълно е възможно да ти се подиграва, и всъщност изобщо да не сте се зарибявали...

2.Но също е възможно просто да не се усеща кое е забавно и кое не. Има такива хора. Мислят, че е смешно или забавно да говорят на "пикла", "дрисла", "бавна" или т.н. (цитирам познати). Лично за мен такива хора са инфантилни и не знаят как се общува.
Аз в никакъв случай не оставям някой да ми говори по тоя начин и не бих се занимавала с такъв човек, след като съм наясно, че не мога да изтърпя да ми говори по такъв начин. В крайна сметка ако тръгнете ще трябва да търпиш тези обръщения и занапред, а вие може да ходите и месеци! Смятай, щом началото е зле.

Категорично не.

Отсега постави нещата, че той няма да ти говори така и тва е. Да е наясно с кого се занимава, ти не си му някоя квартална пикла, ти си готино момиче, което мъжът трябва да уважава, и ако не е съгласен с това - пътя. Да си имаме уважението. Има си начини, по които да се общува нормално с човек без да му накърняваш достойнството (силно казано в твоя случай) или да пускаш нелепи шеги. Мен ако някой постоянно ми повтаря "Келеш, келеш, келеш, келешче" ще реша, че има нещо против мен ;]

И все пак не изключвай точка 1. Може и да ти се подиграва.. Себе си аз смятам за добър психолог и по мои наблюдения, когато мъж е груб с момиче (вика й "пикла", "дрисла" и т.н., и примерно й се смее), той обикновено не я уважава. Особено пък, ако тя не се усеща защо той й говори така и го приема като "закачка" и едва ли не се смее, все едно комплимент й правят.
Разбира се, има изключения, които добре балансират по-грубите си шеги с добро поведение и наистина си личи, че са се шегували.
Но все пак помисли над всички варианти...

burpp
12-17-2010, 10:55
Аз съм съгласен с горното мнение.
Смятам, че ако те нарича така, просто самият израз определя какъв човек е той. Какво е това, някой, който почти не познаваш да те нарича келеш? Такива са ми направо противни- селяни и безразсъдни пубертети. Ако проодължава така, направо му дръпни пътя. Такива като него незнаят как да се отнасят със срещуположния пол. Както и да е, да не се впускаме в подробности.
Помисли си :)

TheNewReligion
12-17-2010, 11:20
С.Е.Л.Я.Н.И.Н.
Това е първият вариант.
Номер 2: може да се опитва да те разкара. Много зависи от това кога те е поканил на кафе и какво сте си говорели преди това.
Номер 3: жалък опит да се сближите.

TheNewReligion
12-17-2010, 11:22
А, има и 4. Възприема те само като приятелка. Т'ва, че те кани на кафе, може да значи, че има време за убиване. Какво по-хубаво да се пробва с някоя, за която не му пука много-много?
5: просто се лигави.

Но според мен е излишно да гадаеш. Много се дразня на жените като се хващат/ме за най-малкото и мислим, и гадаем, и предполагаме, докато преебаваме нещата неусетно. ^^

Viiiiki
12-17-2010, 12:48
Wow, не съм очаквала толкова много отговори. Благодаря ви.
Значи ние си писахме за това и той ми каза, че това не е такова келешче каквото аз си мисля, хубава дума било :D Таа не знам, мисля че наистина е така. Изключвам варианта, че иска да ме разкара защото винаги когато е на компа ми пише веднага. Явно за него си е нормално :D

burpp
12-17-2010, 14:39
Значи ние си писахме за това и той ми каза, че това не е такова келешче каквото аз си мисля, хубава дума било :D Таа не знам, мисля че наистина е така. Изключвам варианта, че иска да ме разкара защото винаги когато е на компа ми пише веднага. Явно за него си е нормално :D

Кажи му да си пооправи речника. Думата "келеш" където и както да я използваш не е присъща за едно момиче. Защо не започне да ти вика- "нерез", "копеле" ... защо не и "брат" ? Речника му има нужда от корекция. Може да си му го кажеш.

justonegirlwithonehope
12-17-2010, 15:29
Келешче, като зарибявка ли го приемаш ? Ако ти каже пу*тко заспала, значи иска да ходите, да знаеш. ;)

jghgh
12-17-2010, 20:20

Мда, и мен се опитваха да ме убеждават, че "бавна" е много сладка дума и приятелски така, хубава е, с мили чувства, но въпросът е как се чувстваш ТИ.
Ако си окей с това да те нарича келеш, защото той така си говорел, няма проблем.
Ако обаче не си доволна от това обръщение, има проблем.

Нещата опират повече до твоето отношение към подобни изрази, а не той какъв смисъл влага в тях /въпреки че и това е важно!/

Viiiiki
12-17-2010, 20:48

Мда, и мен се опитваха да ме убеждават, че "бавна" е много сладка дума и приятелски така, хубава е, с мили чувства, но въпросът е как се чувстваш ТИ.
Ако си окей с това да те нарича келеш, защото той така си говорел, няма проблем.
Ако обаче не си доволна от това обръщение, има проблем.

Нещата опират повече до твоето отношение към подобни изрази, а не той какъв смисъл влага в тях /въпреки че и това е важно!/

Аз му казах, че не съм окей с това : ) И се разбрахме.

burpp
12-18-2010, 09:53
Аз му казах, че не съм окей с това : ) И се разбрахме.

Ако се повтори му тегли пътя.

puppy2
12-18-2010, 10:10
Много се дразня на жените като се хващат за най-малкото и мислят, и гадаят, и предполагат, докато преебават нещата неусетно. ^^