View Full Version : Картичка за новата година ПОМОЩ
isthislove
12-16-2010, 23:18
Еми значи проблемът е следният...трябва да напиша картичка на родителите на приятелката ми.. ноо така и не мога да измисля какво да напиша направо ш откача вече.. искам да напиша нещо от рода че им се възхищавам.. колко мн се обичат.. искам да ги трогна мамка му.. ама не и с тези обичайните глупости здраве късмет.. примерно нещо от рода на.. честита нова година ..винаги съм ви се възхищавал на любивта ви един към друг пожелавам ви най хубавите неща..и всичко което си поставите за цел да го постигане.. помогнете дайте идеи направо незнам :-$ извинявам се за тъпата тема...някои ако може да помогне.. да дава идеи..
SmilezZz
12-17-2010, 06:14
.....че ти си го измислила,какви идеи
искаш още..А и това,че си седнала да помислиш
и да напишеш сама пожелание за тях,си е доста
голям подарък..
isthislove
12-17-2010, 08:08
.....че ти си го измислила,какви идеи
искаш още..А и това,че си седнала да помислиш
и да напишеш сама пожелание за тях,си е доста
голям подарък..
Аз съм момче :) мерси за мнението.. помогна ми.. смисъл иска ми се да седна с някого и да го поизмислим.. да го напишем.. да не съм сам нз.. все пак и някои друг да си даде одобрението че е станало един вид нз.. че да не се изложа пред хората ..
scrooper
12-17-2010, 13:07
честита нова година ..винаги съм ви се възхищавал на любивта ви един към друг пожелавам ви най хубавите неща..и всичко което си поставите за цел да го постигане..
За празничните дни
благодаря ви, че сте толкова добри;
Вашата любов ме възхити
и помнете- най- доброто предстои.
Да постигате нещата със замах,
като ви гледат, другите да казват "Ах!"
:D :D :D
Infinity
12-17-2010, 13:19
^ Яко е ! 8-)
nadincety
12-17-2010, 16:48
^ Яко е ! 8-)
И мен ме накефи ! 8-)
isthislove
12-18-2010, 08:22
Е някои няма ли да помогне още.. :oops: :oops: :oops:
babyy123
12-19-2010, 17:33
честита нова година ..винаги съм ви се възхищавал на любивта ви един към друг пожелавам ви най хубавите неща..и всичко което си поставите за цел да го постигане..
За празничните дни
благодаря ви, че сте толкова добри;
Вашата любов ме възхити
и помнете- най- доброто предстои.
Да постигате нещата със замах,
като ви гледат, другите да казват "Ах!"
:D :D :D
човек, ставаш за поет :-|
scrooper
12-20-2010, 09:47
:oops:
авторът какво иска по- точно?
isthislove
12-20-2010, 21:28
:oops:
авторът какво иска по- точно?
еми да ми помогнете да формулирам.. цялото послание.. да давате идеи.. да помагате.. неискам да е нещо тъпо и обичайно.. знам че е тъпа темата но е друго някои като помогне.. отстрани.. пък неискам никои да знае.. че ш правя картичка.. и форума е най подходящо и никои няма да разбере..