View Full Version : Вежди - как да ги оформя?
SladkaZagadka
12-17-2010, 19:01
http://prikachi.com/images/99/2766099k.png
Значии това са ми веждичките . Чудя се как да ги оформя, не искам лицето ми да излъчва строга физиономия, а пък така въобще не се харесвам . Може би нещо такова http://i2.photobucket.com/albums/y5/carollove15/EyelashExtension/IMG_3705.jpg ... Какво мислите? Искам да постигна сладко :-) и естествено излъчване, не грубо или пък твърде детско .
козметик?
а иначе ако държиш сама, вземи моливи и гледай (показано е на втората снимка) къде да ти е най-далече, най-близко и най-високо веждата..според мен малко отдолу и отстрани (откъм междувеждието) да ги почистиш и ще са добре : )
Punisherrr
12-17-2010, 19:42
http://prikachi.com/images/296/2766296T.png Нещо такова?
Paramour
12-17-2010, 19:48
точно!
Махаш излишното, това дето е под и над веждата.
Пак ти се запазва формата, само че не са толкова 'обемисти' веждите.
anonymous708973
12-17-2010, 19:54
Съгласна съм с двете момичета горе. Само че дай на майка ти, опитна приятелка или на козметик поне първите няколко пъти, защото аз така невероятно се окепазих първия път, че приличах на травестит един месец... 8-)
francyzoi4ety
12-18-2010, 17:44
Не си прави експерименти,аз си направих и съжалявах много,развалих си веждите и се наложи 1 година да ходя така направо бях ужасна хаха :D като си спомня и ми става мноооого лошо.Е, това лято си ги пуснах и отидох на козметик и съответно сега са ми много хубави ето и снимка:
http://img27.imageshack.us/img27/5418/cimg1194i.jpg
titinkaa
12-18-2010, 18:10
точно!
Махаш излишното, това дето е под и над веждата.
Пак ти се запазва формата, само че не са толкова 'обемисти' веждите.
Така ще ти са добре.
Biskfitka
12-18-2010, 18:20
Само че като скубеш над веждите внимавай много...защото може да се получи такъв ефект,че все едно веждите са ти по-ниско..абе не мога да го обясня точно,но мисля,че все някой ще ме разбере и ще обясни по-добре какво имам в предвид... :-D
Ssummerjam
12-18-2010, 18:37
Пробвай с някоя програма, например taaz, да ги изтъниш. Прецени какви биха ти подхождали повече - с чупка или като дъга, както и дължината и действай. :)
suNnykaty96
12-18-2010, 18:45
Само че като скубеш над веждите внимавай много...защото може да се получи такъв ефект,че все едно веждите са ти по-ниско..абе не мога да го обясня точно,но мисля,че все някой ще ме разбере и ще обясни по-добре какво имам в предвид... :-D
Ми ти добре си го обяснила - точно се създава впечатление, че веждите са ти по - ниско разположени, а от там извъчването на лицето ти като цяло става някак по - мрачно..
Аз пък лятото веднъж как се окепазих... просто не е истина - прекалено си оскубах едната вежда и все едно имах половина... та известно време се наложи да си я рисувам с молив за очи.. :-D То са ми е смешно, ма тогава ми се ревеше.
И, да - много внимавай с веждите защото от тях коренно може да ти се промени излъчването, затова най - добре е при козметик да ти ги оформи и ти после само да си ги почистваш като се наложи.
titinkaa
12-18-2010, 18:57
Пробвай с някоя програма, например taaz, да ги изтъниш. Прецени какви биха ти подхождали повече - с чупка или като дъга, както и дължината и действай. :)
В taaz търсих такова за веждите да си променям формата ама не го открих,може ли да ми разясниш къде да влезна.
PinkMojo
12-18-2010, 20:27
В taaz търсих такова за веждите да си променям формата ама не го открих,може ли да ми разясниш къде да влезна.
Попринцип не можеш да си променяш формата на веждите в taaz, а само даги изтънява
Иначе като дадеш start make over и като си нагласиш снимката после трябва да отидеш на eyes и в тея категории, дето са отдолу под eyes последната е eyebrows
Дано си ме разбрала :D
MegiBoOm
12-19-2010, 11:38
Абе аз първият път от зор толкова ги скъсих, че бях жалка картинка.... :D Иначе някой път, отгоре принципно след като отскубна косъмчета и ми остават черни точки, някой да има представа защо се получава така? :?
slynchicety98
12-19-2010, 14:12
Абе при козметика не боли ли много :D
AdrenaliNa
12-19-2010, 14:16
нееееее... лягаш затваряш си очите и почва да те скубе :D
slynchicety98
12-19-2010, 14:18
нееееее... лягаш затваряш си очите и почва да те скубе :D
Аз все съм си мислила , че при тях боли повече , отколкото в домашни условия 8-)
SladkaZagadka
12-19-2010, 16:59
Благодаря ви на всички!
Относно козметика : Чела съм тоооолкова много негативни мнения от сорта, че козметикът ги оскубал твърде много, или пък физиономията на човека се е променила към лошо... Чудя се дали да рискувам.
У нас едва ли щe се осмеля, даже няма и да си мисля какво чудовище мога да стана .
Ако си от София да те пратя при моята - просто е факир. Студиото е в центъра до Витошка.
SladkaZagadka
12-20-2010, 17:46
Ако си от София да те пратя при моята - просто е факир. Студиото е в центъра до Витошка.
Може ли адрес?
И факир в добрия смисъл на думата, нали? :D
Разбира се. Нима мислиш, че иначе бих ходила.
Студиото е на Гладстон 32 на 10 метра от Витошка след Прити шопа. Телефона е 9808861 или 0884929800. Можеш да видиш сайта им на www.studioparis.bg
Успех! И да се похвалиш с новите вежди!
gret4ety
12-21-2010, 20:23
Ми веждите ти имат хубава форма :) Просто омахай тези редки косъмчета под веждата от външната страна. Ако все още ти се струват дебели просто ги изтъни малко от долната страна. Никога не си скуби веждите отгоре защото изглежждат изкуствени ии не е добре :)
Rebirthing
12-22-2010, 11:37
Това със скубането от горе е мит ! Ако веждите са много буйни, трябва да се хванат малко и от горе. Мойте вежди ги скубя с конец, получава се много естествено. Има клипчета в нета как става, потърси ;).
Попринцип не можеш да си променяш формата на веждите в taaz, а само даги изтънява
Иначе като дадеш start make over и като си нагласиш снимката после трябва да отидеш на eyes и в тея категории, дето са отдолу под eyes последната е eyebrows
Дано си ме разбрала :D
Преди да отида но козметик си бях препавяла веждите с taaz.
Занесох снимка и ми отговориха,че там правят по-големи чупки каквито всъщност е невъзможно (не са достатъчно дебели).