View Full Version : Херпес мръсен...
alexandraa
12-17-2010, 22:16
За първи път в живота ми ми се появява херпес, а утре съм на механа и на среща с момчето което харесвам. Въобще не съм запозната с тези херпеси понеже както споменах преди малко ми излиза за първи път. Излезна ми преди няколко часа тоест трябва да е пресен моля ви кажете ми как да го разкарам до утре ! Благодаря предварително !! :)
TheGirlNextDoor
12-17-2010, 23:28
ако имаш лекарство...ако не мед..в краен случай паста за зъби ама не е мн ефектно
sexa_na_kompleksa
12-18-2010, 09:44
Може да го намажеш и с чесън. Мирише, но помага.
За един ден едва ли ще се махне. Сложи си гланц/червило, за да го прикриеш, пък съм чувала, че и червилото помагало за по-бързото му изчезване.
kiki1991
12-18-2010, 11:45
За първи път в живота ми ми се появява херпес, а утре съм на механа и на среща с момчето което харесвам. Въобще не съм запозната с тези херпеси понеже както споменах преди малко ми излиза за първи път. Излезна ми преди няколко часа тоест трябва да е пресен моля ви кажете ми как да го разкарам до утре ! Благодаря предварително !! :)
оо до утре няма как да изчезне даже напротив,ще стане още по долям докато не узрее..със каквото и да го мажеш не помага.На мен постоянно ми излизат и ги мажа със Ацикловир и помага..цмисъл от него по бързо узвява и се пукат балончетата.
TheGirlNextDoor
12-18-2010, 18:37
оо до утре няма как да изчезне даже напротив,ще стане още по долям докато не узрее..със каквото и да го мажеш не помага.На мен постоянно ми излизат и ги мажа със Ацикловир и помага..цмисъл от него по бързо узвява и се пукат балончетата.
аз ги пукам..на следващия ден вече е с коричка като рана и след 2-3 дена чак се маха (в най-добрия случай)
zlatit0o
12-18-2010, 21:20
Виж, има най-различни видове херпеси. Не го мажи с червило или чесън или паста.. просто пълни глупости отивай при личния доктор и си взимай направление за кожен. Защото херпесът ти ако е болезнен може да се разпространи из цялото ти тяло. Така че действай на време :)
УСПЕХ
Ушна кал. ( не се шегувам )
TheGirlNextDoor
12-18-2010, 21:30
Ушна кал. ( не се шегувам )
аз пък много се надявам да се шегуваш 8-)
иначе за кожния съм съгласна,защото на мен ми излизаха преди много често и си взех за кожен направлениe и ми изписа лекарства и едни за имнунната система и много ми помогнаха :)
zlatit0o
12-19-2010, 09:10
Ушната кал помага когато херпесът е получен от мръсотията :D
TheGirlNextDoor и на мен ми изписваха хапчета за имунната. По принцип моя херпес е предаден по ген и е много болезнен. ААа и TheGirlNextDoor твоя херпес къде излиза и колко е голям :?: питам защото ми е интересно :-D
TheGirlNextDoor
12-19-2010, 09:46
Ушната кал помага когато херпесът е получен от мръсотията :D
TheGirlNextDoor и на мен ми изписваха хапчета за имунната. По принцип моя херпес е предаден по ген и е много болезнен. ААа и TheGirlNextDoor твоя херпес къде излиза и колко е голям :?: питам защото ми е интересно :-D
моят не е по ген,обаче личния ми каза,че един път имаш ли го в организма вируса,цял живот ще ти излизат херпеси.При най-малката истинка,притеснение,ако се пипнеш с мърсни ръце..на мен дори зимата от студа и лятото от силното слънце ми излизат.Абе отвратителна работа е само от хапчетата за имунната съм доволна....а и иначе по устните ми излизат..случвало ми се е дори малки и по целите устни и става голям кошмар не можеш да ядеш,да пиеш,да говориш..............
zlatit0o
12-19-2010, 10:15
На мен пък ми е предписала лекарката и едно кремче което намалява сърбежа, ама супер гадно се подува чак ме е срам да ходя така на у-ще :-s
TheGirlNextDoor
12-19-2010, 10:42
На мен пък ми е предписала лекарката и едно кремче което намалява сърбежа, ама супер гадно се подува чак ме е срам да ходя така на у-ще :-s
да стават отвратителни мехури..аз ги пукам(то не е правилно ама...)