Влез

View Full Version : ще се побъркам

Me4encety
12-18-2010, 00:01
ох вече не знам какво да правя.амии въпроса е,че много го харесвам.е да де ама той разбра по възможно най-тъпия начин,чрез клюкарстване.сега всичко е различно.преди да го разбере бяхме много близки споделяхме си,говорехме си,бъзикахме се,но след тази клюка всичко стана коренно различно.аз изобщо не бях виновна.та стана следната история само няколко мой приятелки знаеха за това но едната малко повече приказва(не че нещо обичам я,но има уста като океан) и така решила да каже на една друга(да я наречем Н) ии мина един покрай тях и чу(да го наречем М).така и той чул само ...си пада по Васил.от там се почва клюкарстването.много се надявах да не стигне до него,но стигна и той започна да се държи странно.когато тръгнех да кажа нещо извърта очи,питам ли го нещо ми отговаря едно студено и едносрично,а помъча ли се да подхвана разговор следва "абе ти мойш ли да мълчиш въобще?".просто не знам какво да направя питах една приятелка и тя каза да съм му оставила време и да не го притискам.да ама аз вече не издържам на това отношение страшно много ме боли.някакъв съвет?

CR0W
12-18-2010, 06:26
Ако сте били много близки го остави няколко дни да поразмисли,после иди и му кажи как стоят нещата.

П.С Успех

balu4ka
12-18-2010, 07:52
Ами аз не виждам смисъл.След като той се държи така или не те харесва или те е приемал просто като приятел и сега това го плаши.Остави го,игнорирай го ..дай му време ,да видим дали ще те потърси отново (;

Ssummerjam
12-18-2010, 16:52
"Готина" приятелка имаш, спор няма. Колкото до момъка - щом се е отдръпнал само защото е разбрал за чувствата ти, не си заслужава да се хабиш. 8)

Pa3yMeH
12-18-2010, 17:43
Ами аз не виждам смисъл.След като той се държи така или не те харесва или те е приемал просто като приятел и сега това го плаши.Остави го,игнорирай го ..дай му време ,да видим дали ще те потърси отново (;

Страх го било, друг път (не се старая да те обидя или нещо подобно, знам как изглежда отстрани).

Аз пък мисля, че просто не те харесва и вярва на всички клюки. Остави го. Ей такива пък въобще не ги обичам. Чули нещо от клюкарката на класа и айде, даскалото да разбере, после да се чудя "Бре, шо ке прайме ся ?". Малко се отплеснах. Според мен не си заслужава.

П.С. Лично мнение

CR0W
12-18-2010, 17:57
Ей такива пък въобще не ги обичам. Чули нещо от клюкарката на класа и айде, даскалото да разбере, после да се чудя "Бре, шо ке прайме ся ?". Малко се отплеснах. Според мен не си заслужава.

П.С. Лично мнение

ПОДКРЕПЯМ ТЕ

MedSestrata
12-18-2010, 23:38
Ако сте били много близки го остави няколко дни да поразмисли,после иди и му кажи как стоят нещата.

П.С Успех
Най-доброто решение за твоята ситуация!

mechtaq_za_teb
12-19-2010, 09:27
Ами аз не виждам смисъл.След като той се държи така или не те харесва или те е приемал просто като приятел и сега това го плаши.Остави го,игнорирай го ..дай му време ,да видим дали ще те потърси отново (;Да. Щом се държи така, няма какво да направиш... Един вид не му се моли и не се бутай! Той ако има желание за нещо, ще разбереш.

lubomirky
12-19-2010, 10:10
що ли си мисля, че ако те харесваше, нямаше да го интересува откъде и кво е чул и досега щеше да е дошъл при теб и да ти покаже същото.

poncho
12-19-2010, 10:51
Ммм според мен е трябвало да дойте и да поговори с теб.... а не да се доверява на сички клюки,независимо дали са истина или не :?

AutomatiC
12-19-2010, 11:12
що ли си мисля, че ако те харесваше, нямаше да го интересува откъде и кво е чул и досега щеше да е дошъл при теб и да ти покаже същото.

ийес